Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(jurgina@ @ 2014 03 13, 12:05)
Gal kas bandet, kokie asiliepimai? Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume?
Papildyta:

o kaip su storinimu? netrupa, netepa paakiu?

Paakių netepa,storumas vidutinis sakyčiau jei vienu sluoksniu tept,jei du- jau laabai ryškios bus smile.gif Man kol kas tušas nr.pirmas kiek išbandžiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 03 15, 09:34)
Paakių netepa,storumas vidutinis sakyčiau jei vienu sluoksniu tept,jei du- jau laabai ryškios bus smile.gif  Man kol kas tušas nr.pirmas kiek išbandžiau.. smile.gif

aciu 4u.gif , jau nupirktas, laukiu parkelaiujant.
O šitą gal naudojot Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara? Aš antrą baigiu sunaudot, geras, bet norėčiau dar geriau biggrin.gif ir ilgina, ir tankina, tik man tvarkos kartais pritrūksta, net nežinau kaip kitaip išsireikšt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissLeah @ 2014 03 14, 00:30)
pritariu del Miss Manga tuso, neatsimenu kada toki prasta tusa turejau g.gif nu niekaip neina su juo graziai pasidazyt kad ir kaip stengiuos biggrin.gif

Ir aš turiu Manga, patinka, ypač juodumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2014 03 15, 12:42)
aciu 4u.gif , jau nupirktas, laukiu parkelaiujant.
O šitą gal naudojot Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara? Aš antrą baigiu sunaudot, geras, bet norėčiau dar geriau biggrin.gif ir ilgina, ir tankina, tik man tvarkos kartais pritrūksta, net nežinau kaip kitaip išsireikšt g.gif

Parašykit kai gausit kaip,ar patiko ir Jums smile.gif
Taip,šitą naudojau keletą kartų,bet man naujasis patiko dėl guminio šepetuko labiau,būtent tas ir nepridaro betvarkės 4u.gif
Atsakyti
Ar byra šis user posted image tušas?
Atsakyti
kokį gėrį atradau, 100 tušų bandymai ant tų pačių blakstienų thumbup.gif kurį rinktumėtės jūs?
BLAKSTIENŲ TUŠŲ BANDYMAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 20 kovo 2014 - 21:42
QUOTE(mamyte 25 @ 2014 03 12, 03:38)
isbandziau lorealio manga savo kailiu doh.gif prastas ,zinosiu  doh.gif lieku prie loreal drugelio 4u.gif

pritariu, visiskas sh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 21:39)
kokį gėrį atradau, 100 tušų bandymai ant tų pačių blakstienų thumbup.gif kurį rinktumėtės jūs?
BLAKSTIENŲ TUŠŲ BANDYMAI

Patiko mintis, jei dar mergina mokėtų dažytis bigsmile.gif

QUOTE(Female @ 2014 03 20, 22:36)
pritariu, visiskas sh  doh.gif

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 03 21, 00:57)

Nes juo padažytos blakstienos atrodo kaip nustipusio voro kojos.
Atsakyti
Toms, kurias isvargino paieskos, siulau rinktis klasika - max factor 2000 colorie, sunku rasti jam lygu, ka jau kalbeti apie geresni...
Atsakyti
QUOTE(Miholina' @ 2014 03 25, 21:08)
Toms, kurias isvargino paieskos, siulau rinktis klasika - max factor 2000 colorie, sunku rasti jam lygu, ka jau kalbeti apie geresni...

esu turėjusi šitą tušą, jam lygus butų, tik deja greit džiūstantis verysad.gif Chanel inimitable intense.
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2014 03 25, 21:37)
esu turėjusi šitą tušą, jam lygus butų, tik deja greit džiūstantis  verysad.gif Chanel inimitable intense.

nemanau kad labai galima lyginti chanel su maxfactoriu, vien dėl kainos skirtumo biggrin.gif
Atsakyti