Nusipirkau Lancome-Hypnose Star. Labai patinka Nenubyra,nesulimpa,lengvai nusivalo,gražiai pariečia,ryškiai dažo. Liux.
Isbandziau naujiena - L'oreal Miss Manga. Visiskai nusivyliau.. nepatogus sepetelis, del to lankstymosi kazkaip "neuzgriebia" blakstienu, vienu sluoksniu jokio efekto, dviem- voro kojos.. ir juodumo truksta. Tepa paakius.
Lyginu su L'Oréal Volume Million Lashes Excess ,ir Max Factor - 2000 Calorie, pastarasis nepatiko del tu paciu priezasciu, paakiu tepimo ir prasto efekto, bet sepetelis patogesnis uz Manga'os.
Lyginu su L'Oréal Volume Million Lashes Excess ,ir Max Factor - 2000 Calorie, pastarasis nepatiko del tu paciu priezasciu, paakiu tepimo ir prasto efekto, bet sepetelis patogesnis uz Manga'os.
QUOTE(sylvia @ 2014 02 09, 15:47)
sveikutes, ketinu isigyti ir ismeginti nauja tusa channel ysl ar dior firmos. tik pakolkas neapsisprendziu koki. noriu kad ilgintu storintu, riestu, netrupetu, kad blakstienos butu juodos.ir kad efektas butu WAUUU cia SM skelbime parduoda originalus?gal turite kokia pardaveja pasiulyti?
Na as jau kokius tris metus naudoju toki derini: Loreal telescopic, vienas-du sluoksniai, prailgina,atskiria ir tada Diorshow Iconic irgi vienas-du sluoksniai, paryskina,pastorina,pajuodina.
Kiekvienas atskirai,deja, tokio efekto neduoda..jei vien tik Diorshow naudot, blakstienos sulimpa ir gana greit tusas byret pradeda..
O abu kartu naudojant, man bent jau idealiai gaunas, nei nubyra, nei paakius tepa.. ir efektas pats paciausias.. ne kart sulaukiau komplimentu, del graziu blakstienu
daugybe kitu tusu esu isbandzius..bet dazniausiai po savaites naudojimo, padovanoju mamai
Yves Saint Laurent Shocking luxurious mascara for a false lash effect
KAS KOKIU ATSILIEPIMU TURI ALIE SI TUSA>?
KAS KOKIU ATSILIEPIMU TURI ALIE SI TUSA>?
pie akiu tušu puldinejau vieno nebaigiau jau ieškojau kito
na va isigijau
DIOR
Diorshow Black Out Waterproof
blakstienos juodos juodos
na va isigijau
DIOR
Diorshow Black Out Waterproof
blakstienos juodos juodos
Tikrai noriu pagirti čia jau minėtą Eveline serumą. Dėl blakstienų atgaivinimo nežinau, nes nakčiai netepu, bet tikrai išgelbėja daugybę nevykusių tušų. Paskutinis mano išmėgintas Isadora pasirodė esąs absoliučiai tik tankinantis, kas man netinka. O užtepus šį serumą, o paskui tušą - gaunasi visai neblogas efektas, blakstienos pailgintos ir pastorintos.
Naudoju tokį
Naudoju tokį
Deja,po ilgesnio naudojimo Lancome Doll eyes man nebepatinka Sulipina į gumulą blakstienas,ištepa vokus. Kokiu būdu- nesuprantu. Ir šukuok nešukavęs..
Nusipirkau dabar naują Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume
Na,gal kažkokio ryškumo labai nepriduoda,bet labai gražiai paskirsto,užriečia. Kol kas patenkinta.
Nusipirkau dabar naują Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume
Na,gal kažkokio ryškumo labai nepriduoda,bet labai gražiai paskirsto,užriečia. Kol kas patenkinta.
QUOTE(Kasniuke @ 2014 03 06, 15:27)
Tikrai noriu pagirti čia jau minėtą Eveline serumą.
Kas cia per geris ? Sudomino,kiek puslapiu perverciau atsiiepimu neradau :ax
temoje ieškot tai galima, geriau pasakykit, kur realiai parduotuvėje rasti apėjau jau n drogų, kosmadų ir kitų pardžių - nu nieeeeekur nėraaaaaaaa
QUOTE(InRed @ 2014 03 11, 22:02)
temoje ieškot tai galima, geriau pasakykit, kur realiai parduotuvėje rasti apėjau jau n drogų, kosmadų ir kitų pardžių - nu nieeeeekur nėraaaaaaaa
Martinoje rasit eveline seruma