Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Nusipirkau Lancome-Hypnose Star. Labai patinka 4u.gif Nenubyra,nesulimpa,lengvai nusivalo,gražiai pariečia,ryškiai dažo. wub.gif Liux.
Atsakyti
Isbandziau naujiena - L'oreal Miss Manga. Visiskai nusivyliau.. nepatogus sepetelis, del to lankstymosi kazkaip "neuzgriebia" blakstienu, vienu sluoksniu jokio efekto, dviem- voro kojos.. ir juodumo truksta. Tepa paakius.
Lyginu su L'Oréal Volume Million Lashes Excess ,ir Max Factor - 2000 Calorie, pastarasis nepatiko del tu paciu priezasciu, paakiu tepimo ir prasto efekto, bet sepetelis patogesnis uz Manga'os.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2014 02 09, 15:47)
sveikutes, ketinu isigyti ir ismeginti nauja tusa channel ysl ar dior firmos. tik pakolkas neapsisprendziu koki. noriu kad ilgintu storintu, riestu, netrupetu, kad blakstienos butu juodos.ir kad efektas butu  WAUUU biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  cia  SM skelbime parduoda originalus?gal turite kokia pardaveja pasiulyti?

Na as jau kokius tris metus naudoju toki derini: Loreal telescopic, vienas-du sluoksniai, prailgina,atskiria ir tada Diorshow Iconic irgi vienas-du sluoksniai, paryskina,pastorina,pajuodina.
Kiekvienas atskirai,deja, tokio efekto neduoda..jei vien tik Diorshow naudot, blakstienos sulimpa ir gana greit tusas byret pradeda..

O abu kartu naudojant, man bent jau idealiai gaunas, nei nubyra, nei paakius tepa.. ir efektas pats paciausias.. smile.gif ne kart sulaukiau komplimentu, del graziu blakstienu smile.gif
daugybe kitu tusu esu isbandzius..bet dazniausiai po savaites naudojimo, padovanoju mamai smile.gif
Atsakyti
Yves Saint Laurent Shocking luxurious mascara for a false lash effect
KAS KOKIU ATSILIEPIMU TURI ALIE SI TUSA>?
Atsakyti
pie akiu tušu puldinejau doh.gif vieno nebaigiau jau ieškojau kito doh.gif
na va isigijau ax.gif
DIOR
Diorshow Black Out Waterproof

blakstienos juodos juodos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogakr: 02 kovo 2014 - 21:07
Domina atsiliepimai ir nuomonės apie šiuos
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 06 kovo 2014 - 10:25
Tikrai noriu pagirti čia jau minėtą Eveline serumą. Dėl blakstienų atgaivinimo nežinau, nes nakčiai netepu, bet tikrai išgelbėja daugybę nevykusių tušų. Paskutinis mano išmėgintas Isadora pasirodė esąs absoliučiai tik tankinantis, kas man netinka. O užtepus šį serumą, o paskui tušą - gaunasi visai neblogas efektas, blakstienos pailgintos ir pastorintos.

Naudoju tokį
user posted image
Atsakyti
Deja,po ilgesnio naudojimo Lancome Doll eyes man nebepatinka doh.gif Sulipina į gumulą blakstienas,ištepa vokus. Kokiu būdu- nesuprantu. Ir šukuok nešukavęs..

Nusipirkau dabar naują Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume

Na,gal kažkokio ryškumo labai nepriduoda,bet labai gražiai paskirsto,užriečia. Kol kas patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2014 03 06, 15:27)
Tikrai noriu pagirti čia jau minėtą Eveline serumą.

Kas cia per geris ? g.gif Sudomino,kiek puslapiu perverciau atsiiepimu neradau :ax
Atsakyti
Ieskokit senoje "Pigi, bet neprasta" temoje. Sis serumas tepamas pries tusa, pati nebandziau blush2.gif
Atsakyti
temoje ieškot tai galima, geriau pasakykit, kur realiai parduotuvėje rasti doh.gif apėjau jau n drogų, kosmadų ir kitų pardžių - nu nieeeeekur nėraaaaaaaa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2014 03 11, 22:02)
temoje ieškot tai galima, geriau pasakykit, kur realiai parduotuvėje rasti doh.gif apėjau jau n drogų, kosmadų ir kitų pardžių - nu nieeeeekur nėraaaaaaaa unsure.gif

Martinoje rasit eveline seruma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestyte: 11 kovo 2014 - 22:21