Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Sveikos smile.gif kaip manote kas geriau Loreal extra volume collagene ar Mega volume colagene ?smile.gif gal kuri naudojote ir galite pasidalinti patirtimi? blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu visų pagyrų skiriamų L'oreal Miss Manga tušui. Reklama, sutinku, puiki padaryta, tačiau mano blakstienoms jis nedavė beveik jokio rezultato. Aišku, tušai - labai individualu:)

Pati labai mėgstu Isadora tušus. Gerų yra ir tarp Max Factor kolekcijos. Bet dabar ieškau tokio, kuris turėtų labai mažą aplikatorių (apatinėms blakstienoms). Gal rekomenduotumėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 17, 00:49)
Jau į pabaigą Maxfactor 2000 calorie. Jau nebesuskaičiuoju, kiek esu sunaudojusi.. Ir pailgina ir pariečia  thumbup.gif  Tik labai greitai baigiasi  smile.gif
user posted image

O kaip blakstienos nekrenta nuo jo?Nes nuo kito man maxfactor tai krisdavo
O kur toki galima butu rast pirkt?
Atsakyti
sveikutes, ketinu isigyti ir ismeginti nauja tusa channel ysl ar dior firmos. tik pakolkas neapsisprendziu koki. noriu kad ilgintu storintu, riestu, netrupetu, kad blakstienos butu juodos.ir kad efektas butu WAUUU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia SM skelbime parduoda originalus?gal turite kokia pardaveja pasiulyti?
Atsakyti
Aš ateinu išteisinti lancome hypnose drama. Pačios blakstienos normalios, yra ir ilgio, ir tankumo, tad numaniau ko tikėtis.
Reikia mokėti su juo pasidažyti, bet man tai tikrai drama, ne tragedija, kaip esu skaičiusi atsiliepimuose biggrin.gif džiaugiuosi surizikavusi, išgaunu efektingą, ryškų blakstienų vaizdą, tik pirmą sluoksnį užtepusi prašukuoju, susitvarkau, o po to jau masės didinimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
gal kuri turit ?

Kanebo
Mascara 38°C - Langhaftend
Blakstienas atskiriantis ir ilginantis tušas 38 °C
Atsakyti
Atleiskit mergaitės,kad visko neskaičius rašau, bet gal padėsit. Koks tušas gali suteikti maksimalų ''lėlės'' akių efektą,tačiau nelipti gumulais,netrupėti ir kuo lengviau nusivalyti.. Ačiū 4u.gif

Kol kas galvoju apie Lancome Hypnose Drama.. g.gif
Atsakyti
na didžioji dauguma to nori biggrin.gif drama suteikia man tą efektą, bet tamsoje juo nepasidažysi, o taip pat ir per minutę. Pasižaidžiant neblogai gaunasi, o dėl nusivalymo, nėra tekę nė vieno tušo gramdyti, tai kažkaip subjektyvu turbūt 4u.gif
Atsakyti
Lancome Hypnose Doll Eyes, bei Star- dienai vienas sluoknis ir naturaliai grazios blakstienos, o vakarui drasiai tepu kelis sluoksnius,be jokiu gumuliuku ir klapsiu kaip lele smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(NaktisNemiega @ 2014 02 13, 22:49)
Lancome Hypnose Doll Eyes

Kiekvieną kartą siaubingai išsiteplioju vokus kol pasidažau su juo doh.gif nesuprantu kas darosi, niekad su jokiais tušais taip nebuvo.
hm, kažin man vienai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 02 13, 13:09)
Atleiskit mergaitės,kad visko neskaičius rašau, bet gal padėsit. Koks tušas gali suteikti maksimalų ''lėlės'' akių efektą,tačiau nelipti gumulais,netrupėti ir kuo lengviau nusivalyti.. Ačiū 4u.gif

Kol kas galvoju apie Lancome Hypnose Drama.. g.gif

Ši mergaitė http://www.youtube.c...8uxTcfgIxxyE9VQ
giria L'oreal Telescopic tokiam efektui išgauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2014 02 19, 00:30)
Ši mergaitė http://www.youtube.c...8uxTcfgIxxyE9VQ
giria L'oreal Telescopic tokiam efektui išgauti smile.gif

turiu si teleskopika ,tai tikrai leles blakstienu netraukia,be to jo juodumas nera labai stiprus,buvau viena aki daziusi teleskopiku,kita Rimmel accelarator endlles,tai Rimelis juodesnis,geriau atskiria,nudazo kiekviena blakstiena ju atrodi daug ilgos be mesos,nepatinka kai apsunkintos blakstienos.su teleskopiku gaunasi irgi grazios blakstienos,bet jis daigiau palipina.Rimelis gerai pariecia pakelia ir sis efektas laikosi visa diena,lengvai nusiplauna,siuo metu naudoju Rimeli ir labai patinka.megstu mazus silikoninius sepetelius,bet teleskopik per mazas,va Rimelio labai patogus,su juo greiciau lengviau pasidazyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 19 vasario 2014 - 10:41