Sveikos kaip manote kas geriau Loreal extra volume collagene ar Mega volume colagene ? gal kuri naudojote ir galite pasidalinti patirtimi?
Nesuprantu visų pagyrų skiriamų L'oreal Miss Manga tušui. Reklama, sutinku, puiki padaryta, tačiau mano blakstienoms jis nedavė beveik jokio rezultato. Aišku, tušai - labai individualu:)
Pati labai mėgstu Isadora tušus. Gerų yra ir tarp Max Factor kolekcijos. Bet dabar ieškau tokio, kuris turėtų labai mažą aplikatorių (apatinėms blakstienoms). Gal rekomenduotumėt?
Pati labai mėgstu Isadora tušus. Gerų yra ir tarp Max Factor kolekcijos. Bet dabar ieškau tokio, kuris turėtų labai mažą aplikatorių (apatinėms blakstienoms). Gal rekomenduotumėt?
QUOTE(agnieter @ 2014 01 17, 00:49)
Jau į pabaigą Maxfactor 2000 calorie. Jau nebesuskaičiuoju, kiek esu sunaudojusi.. Ir pailgina ir pariečia Tik labai greitai baigiasi
O kaip blakstienos nekrenta nuo jo?Nes nuo kito man maxfactor tai krisdavo
O kur toki galima butu rast pirkt?
sveikutes, ketinu isigyti ir ismeginti nauja tusa channel ysl ar dior firmos. tik pakolkas neapsisprendziu koki. noriu kad ilgintu storintu, riestu, netrupetu, kad blakstienos butu juodos.ir kad efektas butu WAUUU cia SM skelbime parduoda originalus?gal turite kokia pardaveja pasiulyti?
Aš ateinu išteisinti lancome hypnose drama. Pačios blakstienos normalios, yra ir ilgio, ir tankumo, tad numaniau ko tikėtis.
Reikia mokėti su juo pasidažyti, bet man tai tikrai drama, ne tragedija, kaip esu skaičiusi atsiliepimuose džiaugiuosi surizikavusi, išgaunu efektingą, ryškų blakstienų vaizdą, tik pirmą sluoksnį užtepusi prašukuoju, susitvarkau, o po to jau masės didinimas
Reikia mokėti su juo pasidažyti, bet man tai tikrai drama, ne tragedija, kaip esu skaičiusi atsiliepimuose džiaugiuosi surizikavusi, išgaunu efektingą, ryškų blakstienų vaizdą, tik pirmą sluoksnį užtepusi prašukuoju, susitvarkau, o po to jau masės didinimas
gal kuri turit ?
Kanebo
Mascara 38°C - Langhaftend
Blakstienas atskiriantis ir ilginantis tušas 38 °C
Kanebo
Mascara 38°C - Langhaftend
Blakstienas atskiriantis ir ilginantis tušas 38 °C
Atleiskit mergaitės,kad visko neskaičius rašau, bet gal padėsit. Koks tušas gali suteikti maksimalų ''lėlės'' akių efektą,tačiau nelipti gumulais,netrupėti ir kuo lengviau nusivalyti.. Ačiū
Kol kas galvoju apie Lancome Hypnose Drama..
QUOTE(NaktisNemiega @ 2014 02 13, 22:49)
Kiekvieną kartą siaubingai išsiteplioju vokus kol pasidažau su juo nesuprantu kas darosi, niekad su jokiais tušais taip nebuvo.
hm, kažin man vienai taip
QUOTE(Džiazuu @ 2014 02 13, 13:09)
Atleiskit mergaitės,kad visko neskaičius rašau, bet gal padėsit. Koks tušas gali suteikti maksimalų ''lėlės'' akių efektą,tačiau nelipti gumulais,netrupėti ir kuo lengviau nusivalyti.. Ačiū
Ši mergaitė http://www.youtube.c...8uxTcfgIxxyE9VQ
giria L'oreal Telescopic tokiam efektui išgauti
QUOTE(no-feelings @ 2014 02 19, 00:30)
turiu si teleskopika ,tai tikrai leles blakstienu netraukia,be to jo juodumas nera labai stiprus,buvau viena aki daziusi teleskopiku,kita Rimmel accelarator endlles,tai Rimelis juodesnis,geriau atskiria,nudazo kiekviena blakstiena ju atrodi daug ilgos be mesos,nepatinka kai apsunkintos blakstienos.su teleskopiku gaunasi irgi grazios blakstienos,bet jis daigiau palipina.Rimelis gerai pariecia pakelia ir sis efektas laikosi visa diena,lengvai nusiplauna,siuo metu naudoju Rimeli ir labai patinka.megstu mazus silikoninius sepetelius,bet teleskopik per mazas,va Rimelio labai patogus,su juo greiciau lengviau pasidazyti.