Kokie atsiliepimai apie Chanel Le Volume? Šepetukas atrodo neblogas.
QUOTE(Estela_ @ 2014 01 18, 18:06)
Šiuo metu įsigijau Clinique High Impact
Mano atsiliepimai apie si tusa lygiai tokie patys, tikrai nepadaro blakstienu labai graziu bet kasdienai puikiai tinkamas, kai norisi naturaliai atrodyti. Gana ilgai naudojosi, netrupejo, nebyrejo ir labai lengva pasidazyti su juo, visai neissiteplioju su juo, kas visada gaunasi su estee lauder tusais
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 24, 21:36)
Mano atsiliepimai apie si tusa lygiai tokie patys, tikrai nepadaro blakstienu labai graziu bet kasdienai puikiai tinkamas, kai norisi naturaliai atrodyti. Gana ilgai naudojosi, netrupejo, nebyrejo ir labai lengva pasidazyti su juo, visai neissiteplioju su juo, kas visada gaunasi su estee lauder tusais
ir as pritarsiu,kad nepadaro gražių blakstienų kokios būna pasidažius Lancome hypnose drama, Clinique šepetėlis man prastas.
QUOTE(**Gin** @ 2014 01 24, 15:34)
Kokie atsiliepimai apie Chanel Le Volume? Šepetukas atrodo neblogas.
Iš pradžių buvau labai juo nusivylusi, nes daug košės krovė, o kartu ir lipino, bet vėliau labai gražiai pradėjo dažyt - duoda apimties, šiek tiek pailgina, galima išgaut lėliškas blakstienas. Manau, kad bus kartojamas. Tačiau mano blakstienos ilgos ir kūdos, man apimties ir tereikia
Merginos, pabodo ieskoti pacio paciausio, po senojo loreal double extension kurio jau nelabai imanoma gaut kiek bebandau nelabai kas itinka, gal patartumet, va taip mano nuomone atrodo idealiai padazytos blakstienos:
http://www.douglas.l...-mascara-shock/
Gal patarsit su kokiu tusu isgaut toki vaizda?
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 01 25, 21:15)
Merginos, pabodo ieskoti pacio paciausio, po senojo loreal double extension kurio jau nelabai imanoma gaut kiek bebandau nelabai kas itinka, gal patartumet, va taip mano nuomone atrodo idealiai padazytos blakstienos:
tai ir bandykit šį tušu kuris reklamuoja tokias blakstienas
QUOTE(Juxt @ 2014 01 25, 22:09)
tai ir bandykit šį tušu kuris reklamuoja tokias blakstienas
aš vienareikšmiai sakau- Lancome Hypnose Drama, su juo išgaunu tikrai gražu vaizdeli
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 01 25, 20:15)
Ten labiau i priklijuotas blakstienas panasu
QUOTE(**Gin** @ 2014 01 24, 14:34)
nusipirkau jau antrą kartą, labai patinka. Ilgina blakstiena, jų nesulipina
QUOTE(RamintaX @ 2014 01 28, 23:17)
nusipirkau jau antrą kartą, labai patinka. Ilgina blakstiena, jų nesulipina
o daug tepa tušo pačio, "košės" kaip sakant? nes kiti tušai bent jau pradžioje labai deda masės.
QUOTE(**Gin** @ 2014 01 29, 09:20)
o daug tepa tušo pačio, "košės" kaip sakant? nes kiti tušai bent jau pradžioje labai deda masės.
sakyčiau, kad iš pradžių daug tepa, bet paskui prasidažo, nes kai ištraukiu šepetėlį man visiškai užtenka padažyt abiejų akių tiek viršutines, tiek apatines blakstienas, o dažyt mėgstu ryškiai, po kokius 5-6 pabraukimus (nereikia vis kišt į "bonkutę").
Sveikos
Mano blakstienos tiesios labai, su bet kokiu tusu padazius kad ir rietikliu uzriestas blakstienas efektas buna trumpalaikis tuoj neatlaiko svorio ir nulinksta... todel turiu naudot vandeniui atsparu tusa, kad bent kiek islaikyti rietima..... Tai dabar atradau savo "gyvenimo tusa" turbut SUPERRRR rezultatas net MB pamates pasake <Eik tu sau cia tavo blakstienos??? !!! > taigi tas geris
YSL Mascara Volume Effet Faux Cils
kartosiu ne kart
Mano blakstienos tiesios labai, su bet kokiu tusu padazius kad ir rietikliu uzriestas blakstienas efektas buna trumpalaikis tuoj neatlaiko svorio ir nulinksta... todel turiu naudot vandeniui atsparu tusa, kad bent kiek islaikyti rietima..... Tai dabar atradau savo "gyvenimo tusa" turbut SUPERRRR rezultatas net MB pamates pasake <Eik tu sau cia tavo blakstienos??? !!! > taigi tas geris
YSL Mascara Volume Effet Faux Cils
kartosiu ne kart