Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(l'eau @ 2014 01 17, 22:30)
kuo geras?

pakankamai gerai tepasi, pailgina, pastorina, laikosi puikiai per diena, po keliu sluoksniu galima tikrai vaizdas blakstienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 01 17, 08:32)
Aš BOURJOIS tušų fanė baigėsi mano http://www.douglas.l...volume-mascara/  tai ėmiau šį http://www.boots.com...-Black_1388143/, savo darbą atlieka puikiai (Droge dabar akcija 41 lt su centais)

O jums dėl trupėjimo problemos nebūna? Gerai laiko? smile.gif

Pirkau vieną iš Bourjois (bet įtariu kad pasenusį) tai taip byrėjo.. nors šiai firmai buvau labai ištikima ir labai tiko ax.gif

QUOTE(Liusii @ 2014 01 17, 16:24)
o as noriu pagirti netiketai isbandyta tusa, pirma karta is Lumene, tiesiog pries kaledas jo kaina buvo tik 14 lt tai susigundziau ir galiu tik pagirti  thumbup.gif labai geras

user posted image

Sugundėt cool.gif

Lumene ir mane yra netikėtai nustebinęs šis...

user posted image

Labai tinka jautrioms akims, turėjau alergiją tai net tuo metu galėjau su juo dažytis, visai nedirgino smile.gif

Šiuo metu įsigijau Clinique High Impact

user posted image

Dažo labai natūraliai, nieko wow.. Bet bent jau nebyra.. turiu didelę problemą dėl byrėjimo, tai džiaugiuos bent tuo.. Šepetėlis ne itin geras, dėl to manau prastai ir dažo.. pripratus prie guminių jau..
Išvada- prieš tai turėtas L'Oreal Volume Million Excess buvo geresnis rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Estela_,2014 01 18, 17:06]
O jums dėl trupėjimo problemos nebūna? Gerai laiko? smile.gif

Pirkau vieną iš Bourjois (bet įtariu kad pasenusį) tai taip byrėjo.. nors šiai firmai buvau labai ištikima ir labai tiko ax.gif
Sugundėt cool.gif

Kol kas su Bourjois tokios bėdos kaip trupėjimas nebuvo. Vinintelis baisus Bourjois tušas kol kas yra rožinėj pakuotėj http://puderek.com.p...iajacy-w-HD/551. Šepetėlis visai nepatiko, baisiai dengdavosi, o nuvalyt būdavo tikras iššūkis. Lorealio visi labai tepdavo paakius, nors rezultatas labai gražus buvo, bet trumpas.
Atsakyti
Gal yra atsiliepimu apie Divaderme tusa? Ne ilgintoja o butent tusa? Gundausi ar apsimoka ar ne pirkti, nes akcija jam nemaza. Ir kaip Astor tusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 20 sausio 2014 - 20:28
bandau Clarins Be long ax.gif kol kas patinka, gerai sukuoja, tikrai matosi, jog padazytos (bet ne Voro kojos ax.gif ) ir privalumas, jog nebunu panda dienos pabaigoje blush2.gif Tiesa yipatingo rietimo nematau blush2.gif , mano blakstienos ypatingai tiesios, tai ir nesitikiu cheminio rietimo rezultato.

tiesa turejau problemu parduotuve lotuliukas.gif rodziau, kad noriu, butent Be long Clarins, man buvo padave Clarins Definition mascara, pats buteliukas atrodo vienodai ax.gif Bet pakeite be didelio dziugesio lotuliukas.gif ir dziugina, jog nusivalo lengviau nei Clinique tusas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2014 01 07, 23:23)
URL=http://radikal.ru/fp/2332629ecbda45268743eaf97c521ae9]user posted image[/URL]

Gal dar kokių atsiliepimų apie šį? Daug metų keitalioju 2000 calorie ir Masterpiece Max, galvoju šį pabandyti...
Atsakyti
Sudomino mane tas L'Orealio Miss Manga tušas, galvojau gal nusipirksiu, bet prieš pirkdama vistiek pamėginau su testeriu pasidažyt, tai ačiū die doh.gif Nesakyčiau, kad prasčiausias mėgintas, bet nelabai gražiai blakstienos atrodė, tokios gerokai palipusios, tačiau neryškios. Ta prasme, dažniausiai lipina tušai kai jau ryškiai viskas, kuomet daug masės tepi, o čia ploniausiu sluoksniu patepiau ir kažkaip nelabai kaip. O ta kojelė išvis vos laikėsi, atrodė tuoj tuoj nulūš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 01 21, 22:29)
Sudomino mane tas L'Orealio Miss Manga tušas, galvojau gal nusipirksiu, bet prieš pirkdama vistiek pamėginau su testeriu pasidažyt, tai ačiū die  doh.gif Nesakyčiau, kad prasčiausias mėgintas, bet nelabai gražiai blakstienos atrodė, tokios gerokai palipusios, tačiau neryškios. Ta prasme, dažniausiai lipina tušai kai jau ryškiai viskas, kuomet daug masės tepi, o čia ploniausiu sluoksniu patepiau ir kažkaip nelabai kaip. O ta kojelė išvis vos laikėsi, atrodė tuoj tuoj nulūš biggrin.gif

Dažo ryškiai. Šiandien norėjau ramesnio makiažo, todėl dažiausi YSL Faux Cills. Ta lanksti šepetėlio dalis pradžioj ir mane gąsdino, bet labai greitai įpratau ir esu labai patenkinta. Šepetėlio galiukas toks smailus, patogu prieiti prie visų blakstienų. Nuostabus tušas įgudusiose rankose wub.gif

ps: dažytis parduotuvės testeriu? fuuuuu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 21, 23:46)
Dažo ryškiai. Šiandien norėjau ramesnio makiažo, todėl dažiausi YSL Faux Cills. Ta lanksti šepetėlio dalis pradžioj ir mane gąsdino, bet labai greitai įpratau ir esu labai patenkinta. Šepetėlio galiukas toks smailus, patogu prieiti prie visų blakstienų. Nuostabus tušas įgudusiose rankose wub.gif
ps: dažytis parduotuvės testeriu? fuuuuu ph34r.gif

Ne fuuuikint čia manęs, nesidažau testeriais, nebent Kristianoje. Bet su šitu tai net nežinojau ką daryt, greit myrkt vieną akį ir patepiau biggrin.gif Ir gerai šiaip, akivaizdžiai būčiau nusivylusi, o už tokią kainą man Bourjois tušai geresni, o dar šepetukai normalūs. Kažkaip jau šiaip vis rečiau atsisuku į Loreal stendus, tiesiog nieko jau įdomaus nerandu, nebent ten gal porą išimčių.
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2014 01 20, 21:03)
Gal yra atsiliepimu apie Divaderme tusa? Ne ilgintoja o butent tusa? Gundausi ar apsimoka ar ne pirkti, nes akcija jam nemaza. Ir kaip Astor tusai?

Ne jau nieks nebande verysad.gif
Atsakyti
Ieškau kokybiško riečiančio, tankinančio tušo, jog ryškiai dažytų, blakstienos butų lengvos, plunksniškos biggrin.gif ta prasme nesulipintos musės kojos. Ką rinktis? g.gif
Atsakyti
Man pats geriausias Loreal Telescopic thumbup.gif Jau daug metų jį naudoju. Patinka, kad šepetukas plonas ir kietas, gerai atskiria, nesulipina blakstienų.
Atsakyti