Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

user posted image
turejau si tusa, man labai nepatiko-nieko blogesnio nesu turejus.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 01 13, 23:34)
user posted image
turejau si tusa, man labai nepatiko-nieko blogesnio nesu turejus.

As ir turiu si tusa, nera jis blogas, dazo gerai, itin mazas sepetelis nudazo net maziausias blakstutes, bet buvo vienas minusas, del kurio jis stovi pas mane nenaudojamas - sis tusas yra ne tai kad atsparus vandeniui, bet super duper atsparus biggrin.gif Dar sunkiau ji nuvalyti negu tusa, atsparu vandeniui smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Miss Manga tušą, suteikia ryškių ilgų storesnių blakstienų efektą. Juodumas toks pat intensyvus kaip ir Million Lashes. Konsistencija puiki nuo pat naudojimo pradžios, nors ir drėgnas, bet ne per drėgnas, blakstučių nesulipina. Šepetėlis gerai atskiria. Esu labai patenkinta išsilaikymu, jokio nutekėjimo ar byrėjimo, paakiai švarūs. Turiu dar labai neilgai, tikiuosi liks toks pat puikus smile.gif
user posted image
foto iš interneto
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 15, 18:46)
Noriu pagirti Miss Manga tušą, suteikia ryškių ilgų storesnių blakstienų efektą. Juodumas toks pat intensyvus kaip ir Million Lashes. Konsistencija puiki nuo pat naudojimo pradžios, nors ir drėgnas, bet ne per drėgnas, blakstučių nesulipina. Šepetėlis gerai atskiria. Esu labai patenkinta išsilaikymu, jokio nutekėjimo ar byrėjimo, paakiai švarūs. Turiu dar labai neilgai, tikiuosi liks toks pat puikus smile.gif

laukiau atsiliepimo apie ji nes vis gundausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 14, 14:28)
As ir turiu si tusa, nera jis blogas, dazo gerai, itin mazas sepetelis nudazo net maziausias blakstutes, bet buvo vienas minusas, del kurio jis stovi pas mane nenaudojamas - sis tusas yra ne tai kad atsparus vandeniui, bet super duper atsparus  biggrin.gif  Dar sunkiau ji nuvalyti negu tusa, atsparu vandeniui  smile.gif

As turiu kita sios firmos tusa blush2.gif bet problema ta pati, nuvalyt ji g.gif bet pliusas jo, kad nenutrupa kaipkiti ir siaip neblogas efektas bigsmile.gif
Atsakyti
Išbandžiau labai girtą Golden Rose Sexy Black. Dažo neblogai - ilgina, storina, bet labai trupa. Nekartosiu.
Atsakyti
Jau į pabaigą Maxfactor 2000 calorie. Jau nebesuskaičiuoju, kiek esu sunaudojusi.. Ir pailgina ir pariečia thumbup.gif Tik labai greitai baigiasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš BOURJOIS tušų fanė baigėsi mano http://www.douglas.l...volume-mascara/ tai ėmiau šį http://www.boots.com...-Black_1388143/, savo darbą atlieka puikiai (Droge dabar akcija 41 lt su centais)
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2014 01 16, 19:47)
As turiu kita sios firmos tusa  blush2.gif  bet problema ta pati, nuvalyt ji  g.gif  bet  pliusas jo, kad nenutrupa kaipkiti ir siaip neblogas efektas  bigsmile.gif

O man kiti bandyti Clinique tusai isvis kazkoks nesusipratimas doh.gif Ir nubega, ir nesilaiko, ir jokio efekto neduoda schmoll.gif Vienintelis apatinems blaksttems yra vertas demesio smile.gif
Atsakyti
o as noriu pagirti netiketai isbandyta tusa, pirma karta is Lumene, tiesiog pries kaledas jo kaina buvo tik 14 lt tai susigundziau ir galiu tik pagirti thumbup.gif labai geras

user posted image
Atsakyti
kuo geras?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 17, 09:54)
O man kiti bandyti Clinique tusai isvis kazkoks nesusipratimas  doh.gif  Ir nubega, ir nesilaiko, ir jokio efekto neduoda  schmoll.gif  Vienintelis apatinems blaksttems yra vertas demesio  smile.gif

pritariu - nesusipratimas smile.gif
Atsakyti