Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(baggio @ 2013 11 27, 16:24)
As irgi pradzioj turejau pasitreniruot su juo mirksiukas.gif Nusiplauna su vandenuku kuo puikiausiai, pradzioj su pirstais suslapini blakstienas ir kol visa veiduka prausiu su prausikliu jos atmirksta kazkiek, o tada reik patrint palei pacias blakstienas su pirstais ir tusas nusirutuliuoja. Galima paemus vatos diskeli su vandeniu paslapinti ir ant akiu prispaudus palaikyt. Kiek zinau tai Kanebo turi spec. daugkartine servetele makazui valyt, kuti palengvintu tuso valyma. As esu ja anksciau bandzius, tai nebepirkau, man nepasiteisino.Tiesa vandens temperaturos tikrai nematavau, bet tikrai su karstu vandeniu neprausiu veido. Tokiu oru kaip siandien tikrai ivertinsit tuso privaluma nenubegti,o dar visa ziema pries akis, tikrai per anksi gailites 4u.gif

Pasirodo per mazai kantrybes turejau, tikrai nusiplauna.. ax.gif nebepyksiu ant Kanebo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusipirkau vakar nauja Collistar tusa.pries tai ji sarmoje isibandziau,tai kol kas labai patenkinta esu.labai graziai isilgino ir pariete,patankino neblogai.atlaike visa diena nei trupucio nenutrupejes.zodziu kol kas puikus jis man thumbup.gif
user posted image
o dabar kaip tik akcija vyksta,tai perkant tusa duoda dovanu juoda akiu piestuka ir labai grazia kosmetine ax.gif
Atsakyti
na prisijungsiu ir as papasakosiu savo isbandytus nuo pigiausiu. Mano blakstienos vidutines i trumpuma, tiesios. ax.gif
tobuliausias is bandytu YSL Shocking. ir ilgina ir storina, sepetelis ne guminis, tai vis tik taip neissukuoja, labiau tinkamas vakarui.
Lancome Hypnose Star kazkoks nesusipratimas isvis atsizvelgiant i kaina. Nesuprantu to plokscio sepetelio pliusu, kuria puse kreipti ir panasiai, vartau ir taip ir taip, dazo vienodai, vienintelis pliusas kad i gala smailas, tai padazo kampucius tiek isorinius, tiek vidinius. Bet daugiau jo nepirksiu.
Dior New Look trumpu guminiu sepeteliu, tiesa turejau miniuka, tai isvis nei ilgina, nei storina, tiesiog paprastai padazo ir dar tepe paakius.
Labai storinantis, siek tiek pailginantis ir garziai issukuojantis blakstienas Gosh Bombastic turint ilgesnes blakstienas tai isvis superinis. tiesa tepa paakius, bet gal ir nuo kremo ar kremines pudros priklauso, kuo padengtas veidas. Sepetelis labai ilgas,vienu potepiu nudazo per visa ploti, bet vienodo storio, tai siek tiek pacius kampucius sunkiau prieit.
user posted image

sitas ''Bourjois'' labai graziai pariecia trumpas blakstienas, siek tiek ilgina, nu toks neblogas visai
user posted image
is pigiuju prisiskaicius cia geru atsiliepimu isbandziau ''Golden Rose'' Sexy Balck ir tikrai nustebino, pagal kaina tai isvis tobulas. netingint ir norint shock efekto galima uztepti kad ir 4 sluoksnius, vis tiek graziai issukuoja ir pailgina ir pastorina.Tik tas storejantis galiukas truputi trukdo prieiti prie isorinio kampucio. Tepe paakius gale dienos, bet tik kai buvau pasitepus riebesniu kremu.
user posted image

dukrai pirmiems pasitepliojimas nupirkau si is Esenssie dieniniam makiazui pati su malonumu pasidazau. Labai patogus plonas sepetelis, issukuoja, pailgina, taip pat uztepus keleta sluoksniu, pastorina neblogai. Greitai issauseja, bet kaip uz 11Lt, tai thumbup.gif
user posted image

pati didziausia nesamone naujas violetinis Max factor false lash effect 24h nei storina, nei ilgina ir dar nenusivalo, gumuliukais rituliojasi, nors senesnis tusas tas kur su melynu buvo visai neblogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 13 gruodžio 2013 - 14:00
Man pats geriausias yra L'Oreal False Lash Flutter Mascara Black tušas nes padaro blakstienas nerealias. Išlieka visa diena, tačiau kam nepatinka dirbtinių blakstienų efektas tuomet nerekomenduoju.
Pigesnis bet neblogas variantas: Oriflame Volume Build tušas, labai lengvas tačiau, labai gražiai padažo nepersunkina blakstienų.
Gražus ir kasdienai tinkantis yra Oriflame Wonder Lash, tobulas į paskaitas ar darbą kuomet nori atrodyti pasidažiusi bet ne per daug, labai gerai atskiria blakstienas ir ilgina.
Kažkada gan ilgą laika naudojau Lumene blueberry tušą, tai nuo jo atsigavo blakstienos smile.gif Manhattan Long and Swing toks paprastutis, bet gražiai tepa ir storina.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 06, 10:43)
Man tokį efektą duoda BOURJOIS FAN-TASTIC VOLUME. Netepa paakių.

O kaip nebyra sitas tusas?
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2013 12 17, 00:23)
O kaip nebyra sitas tusas?

Jau antrą naudoju tai nebyra, išsilaiko puikiai visą dieną.
Atsakyti
Turiu manhattan ultimate long and curl tai gumuleliu susidaro, labai riebiai uztepa, negraziai susiklijuoja blakstienos. Catrice man patinka evolution to revolution kur galima atsikti viena ar kita kamsteli, is vieno daugiau tuso paima is kito maziau, vienas minusas kad nuolat issitepa vokai bedazant. Labiausiai megstu maybelline tusus the falsies sidabriniu uzrasu labai fainas, tankina ilgina, gumuleliu tokiu pastebimu nera. Gal ir pabyra per diena, bet koks mazas taskelis, per lietu siek tiek voko rauksteje buvo juoda (mano labai ilgos blakstienos), bet tik gerai isiziurejus.
Vakar nusipirkau tamsiai melyna volum' express, gumuleliu nulis, labai atskiria, tad kas nori tankiu, geriau rinktis is falsies. Negraziai atrodo ant nepariestu blakstienu, tokios tiesios kaip voro kojos, kai parieti blakstienas - idealu smile.gif Kaip tik droge akcija.
Atsakyti

Eilinis pagiriamasis zodis Dior Iconic Overcurl - naujienai - sukuoja graziai, uzriecia, daugiau koseles negu paprastas Iconic uzkrauna, nenubyra, ekstremaliom salygom atlaiko puikiai - lietus, slabdriba nors turiu reguliaru ne waterproof thumbup.gif blakstienos WOW wub.gif Bus kartojamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2013 11 24, 21:20)
Dedu didelį pliusą chanel le volume de chanel tušui 4u.gif  wub.gif Labai puikiai tankina, nebyra, dažo ryškiai, labai labai juo džiaugiuosi 4u.gif  wub.gif

Man sitas irgi patinka. Tik sunku padazyti. Daug koses uztepa is pirmo pabraukimo
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 28, 06:41)
Eilinis pagiriamasis zodis Dior Iconic Overcurl - naujienai - sukuoja graziai, uzriecia, daugiau koseles negu paprastas Iconic uzkrauna, nenubyra, ekstremaliom salygom atlaiko puikiai - lietus, slabdriba nors turiu reguliaru ne waterproof  thumbup.gif blakstienos WOW  wub.gif Bus kartojamas  drinks_cheers.gif

Bet ir nusivalo turbut sunkiai? g.gif Gal esat turejus ir galetumet palygint su YSL faux cils? Patinka man efektas YSL, bet byra man jis, greit dziusta ir valosi sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Erdita @ 2013 12 28, 15:48)
Bet ir nusivalo turbut sunkiai? g.gif  Gal esat turejus ir galetumet palygint su YSL faux cils? Patinka man efektas YSL, bet byra man jis, greit dziusta ir valosi sunkiai.

Nzn is kur tas mitas, kad Dior prastai valosi blink.gif kuo puikiausiai, naudoju bioderma sensibio h2o drinks_cheers.gif jokiu problemu mirksiukas.gif jusu minetas ysl man nesusipratimas - koses drebia bele kiek, sulipdo blakstienas, neissukuoja, mano ilgos tankios, tai man su juo beda, o dar zinant, kad sudziuna greitai doh.gif su Dior Iconic man tokiu problemu nebuna - naudoju ilgai ir nuobodziai, o dar kiekis jo didelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
patinka 4u.gif netepa, nebyra , nesulimpa. blakstienos ilgos wub.gif
user posted image

sekanti bandysiu Dior Iconic Overcurl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogakr: 29 gruodžio 2013 - 21:22