Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Cherry_ @ 2013 11 24, 21:01)
Ieskau tankinancio ir ilginancio tuso  4u.gif  Daug ziurejau swatch'u ir atrodo issirinkau 2 :
Diorshow New Look Mascara
http://www.boots.com...a-10ml_1243696/
Clinique High Impact Extreme Mascara
http://www.boots.com...ascara_1276809/

Gal kas galite palyginti, ar gal yra bandziusiuju ta pirmaji ?

turiu abu,tai man pirmas gal labiau g.gif bet man svarbiau,kad tankintu ir riestu,tai dior labiau tankina nei clinique,bet antrasis gal labiau pailgina g.gif na siandien tik pirma karta juo daziausi,visai sviezias,gal dar nesupratau koks geras biggrin.gif o su dior jau spejau susidraugauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2013 11 25, 01:17)
turiu abu,tai man pirmas gal labiau g.gif  bet man svarbiau,kad tankintu ir riestu,tai dior labiau tankina nei clinique,bet antrasis gal labiau pailgina g.gif  na siandien tik pirma karta juo daziausi,visai sviezias,gal dar nesupratau koks geras  biggrin.gif  o su dior jau spejau susidraugauti wub.gif

Aciu labai 4u.gif padejo apsispresti 4u.gif Nes Dior tusu neturejau, sis bus pirmasis. Iki siol si Clinique draugavau, favoritas buvo Clinique High Lengths Mascara , bet nusibodo jau ax.gif Norisi kazko kito. ( idomumo delei kiek Dior New Look LT kainuoja )
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 11 25, 11:37)
Aciu labai  4u.gif  padejo apsispresti  4u.gif  Nes Dior tusu neturejau, sis bus pirmasis. Iki siol si Clinique draugavau, favoritas buvo  Clinique High Lengths Mascara , bet nusibodo jau ax.gif  Norisi kazko kito. ( idomumo delei kiek Dior New Look  LT kainuoja )

neisivaizduoju,as LT neperku kosmetikos beveik jokios blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
atejau pagirti viena tusa, nes zinau kaip sunku daznai buna issirinkti is gausybes, o ir visi jie giriami parduotuviu konsultanciu, tai galva tikrai apsisuka...
taigi, mano tusas NR 1 dabar MAC In Extreme Dimension Lash Mascara
user posted image
Graziai dazo, nors ir sereliai yra neilgi. Ilgina, riecia storina blakstienas, tiesa neuztenka vieno perbraukino, bet pora ar tris kart perbraukus per blakstienas jos tikrai graziai pasidazo. Tusas netepa voko dienos eigoje, ir netrupa (kas man labai svarbu). As labai patenkinta! Kaina 22 eurai kazkur (kaip ir visi mac tushai) smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
kreipiuosi i tuso Kanebo Sensai 38C savininkes, kaip jus ji nuvalot?? Su vandeniu tokios temperaturos nenusivalo, naudojau bioderma vandeni - irgi nenusivalo, reikia pirkti kazkoki valikli.. koki naudojat? dabar gailiuosi, kad savo ilgameti Lancome iskeiciau i sita schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra galinčių realiai palyginti Physician's Formula Jumbo lash ir Fake Out? g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
As ta zalia turejau - pats geriausias is visu kada nors bandytu naturaliu tusu smile.gif Galima net leliskas blakstienas isgauti. Tiesa, man jis padziuvo gana greitai, bet gal tik man toks pasitaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 27, 11:00)
As ta zalia turejau - pats geriausias is visu kada nors bandytu naturaliu tusu  smile.gif Galima net leliskas blakstienas isgauti. Tiesa, man jis padziuvo gana greitai, bet gal tik man toks pasitaike  g.gif

Aš ir pati dabar pabaigiau žalią, tikrai kartotinas pirkinys, bet va pamačiau rožinį,gal tas dar geresnis g.gif Jaučiu, teks abu pirkt ir bandyt pačiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2013 11 26, 23:31)
Sveikos,
kreipiuosi i tuso Kanebo Sensai 38C savininkes, kaip jus ji nuvalot?? Su vandeniu tokios temperaturos nenusivalo, naudojau bioderma vandeni - irgi nenusivalo, reikia pirkti kazkoki valikli.. koki naudojat? dabar gailiuosi, kad savo ilgameti Lancome iskeiciau i sita schmoll.gif

As irgi pradzioj turejau pasitreniruot su juo mirksiukas.gif Nusiplauna su vandenuku kuo puikiausiai, pradzioj su pirstais suslapini blakstienas ir kol visa veiduka prausiu su prausikliu jos atmirksta kazkiek, o tada reik patrint palei pacias blakstienas su pirstais ir tusas nusirutuliuoja. Galima paemus vatos diskeli su vandeniu paslapinti ir ant akiu prispaudus palaikyt. Kiek zinau tai Kanebo turi spec. daugkartine servetele makazui valyt, kuti palengvintu tuso valyma. As esu ja anksciau bandzius, tai nebepirkau, man nepasiteisino.Tiesa vandens temperaturos tikrai nematavau, bet tikrai su karstu vandeniu neprausiu veido. Tokiu oru kaip siandien tikrai ivertinsit tuso privaluma nenubegti,o dar visa ziema pries akis, tikrai per anksi gailites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 17, 00:39)
user posted image
4u.gif  thumbup.gif  duodu 9 balus is 10. geras wub.gif

Puikus tušas, bet man po kelių mėnesių pastovaus naudojimo labai suprastėjo blakstienos (išretėjo ir patrupėjo ) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2013 11 27, 15:24)
As irgi pradzioj turejau pasitreniruot su juo mirksiukas.gif Nusiplauna su vandenuku kuo puikiausiai, pradzioj su pirstais suslapini blakstienas ir kol visa veiduka prausiu su prausikliu jos atmirksta kazkiek, o tada reik patrint palei pacias blakstienas su pirstais ir tusas nusirutuliuoja. Galima paemus vatos diskeli su vandeniu paslapinti ir ant akiu prispaudus palaikyt. Kiek zinau tai Kanebo turi spec. daugkartine servetele makazui valyt, kuti palengvintu tuso valyma. As esu ja anksciau bandzius, tai nebepirkau, man nepasiteisino.Tiesa vandens temperaturos tikrai nematavau, bet tikrai su karstu vandeniu neprausiu veido. Tokiu oru kaip siandien tikrai ivertinsit tuso privaluma nenubegti,o dar visa ziema pries akis, tikrai per anksi gailites 4u.gif

naudoju šį tušą apie mėnesį ir meldžiu, kad greičiau jis pasibaigtų smile.gif kas vakarą akių trynimas, tušo nuo blaktsienų 'nuvoliojimas' baigia daknisti doh.gif ko tik nebandžiau ir po labai kartu vandeniu duše laikyt, ir bandyt atidrėkinti, bet be trynimo neapsieinu. Tokio niekada nekartočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 27, 11:00)
As ta zalia turejau - pats geriausias is visu kada nors bandytu naturaliu tusu  smile.gif Galima net leliskas blakstienas isgauti. Tiesa, man jis padziuvo gana greitai, bet gal tik man toks pasitaike  g.gif

Puikus tušas thumbup.gif bet ir man jis labai greitai išdžiūva. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 30 lapkričio 2013 - 09:14
Mylimiausias

user posted image
Atsakyti