Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Sveikos merginos smile.gif aš noriu pagirti tušą Maybelline Illegal Length. Jis yra ilginantis. Patinka, kad nepadaro voro kojų, atskiria gražiai blakstienas ir jos atrodo tokios purios smile.gif iš brangesnių tušų esu turėjusi Estee Lauder-Sumptuous Extreme bei Lancome-Hypnose (tikrai puikūs tušai), bet jie man šiek tiek sulipindavo blakstienas, o šis Maybelline jas atskiria, jų atrodo daugiau. Gal vienas minusas, kad greitokai uždžiūna tūbelėje (o gal pasitaikė, koks senesnis), bet savo darbą atlieka gerai thumbup.gif tikrai bus mano kartotinas tušas.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 11 10, 18:54)
apie 15 lt. as su kazkokia dar akcija pirkau tai virs 11 lt mokejau atrodo.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Trish McEvoy tušą:
user posted image
Kažkuri mergaitė čia pagyrė jį ir aš susigundžiau. Taigi pliusai - nerealiai gerai nusivalo, na tiesiog nusiplauna su vandenuku, nereikia nei trinti, nelieka jokių juodų paakių, blakstienos švarutėlės. Kiekvieną kartą valydamasi akis vis pasidžiaugiu ir negaliu atsidžiaugti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas liečia dažymąsi, tai jau pradedu su juo susidraugauti, priprasti, nes pradžioje, jau galvojau, kad nieko gero nepadaro su blakstienomis išskyrus sulipinimą.. Bet turint daugiau laiko nei 1 minutę ryte greitai prabraukti blakstienas, galima išgauti tikrai puikų rezultatą wub.gif Taigi, rekomenduočiau toms, kurias labai nervina tie tušo valymai kas vakarą. Aš tikrai dar jį pirksiu ax.gif
Atsakyti
user posted image
4u.gif thumbup.gif duodu 9 balus is 10. geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 16, 20:39)
user posted image
4u.gif  thumbup.gif  duodu 9 balus is 10. geras wub.gif

Gal galima placiau ir informatyviau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresta @ 2013 11 11, 15:46)
Sveikos  4u.gif
Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Trish McEvoy tušą:
user posted image
Kažkuri mergaitė čia pagyrė jį ir aš susigundžiau. Taigi pliusai - nerealiai gerai nusivalo, na tiesiog nusiplauna su vandenuku, nereikia nei trinti, nelieka jokių juodų paakių, blakstienos švarutėlės. Kiekvieną kartą valydamasi akis vis pasidžiaugiu ir negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kas liečia dažymąsi, tai jau pradedu su juo susidraugauti, priprasti, nes pradžioje, jau galvojau, kad nieko gero nepadaro su blakstienomis išskyrus sulipinimą.. Bet turint daugiau laiko nei 1 minutę ryte greitai prabraukti blakstienas, galima išgauti tikrai puikų rezultatą  wub.gif Taigi, rekomenduočiau toms, kurias labai nervina tie tušo valymai kas vakarą. Aš tikrai dar jį pirksiu  ax.gif

Kur pirkote si tusa?
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2013 11 17, 04:26)
Gal galima placiau ir informatyviau? 4u.gif

gerai tankina, tusas laiko visa diena. Nesulipina blakstienu, sudaro toko efekta kad blakstienos atrodo naturaliai lb tankios.

maybelline tusui big eyes duociau 10 balu:) lb gerai ilgina,tankina blakstienas...bet po menesio tuso negalima naudot..nes sudziuva. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 16, 23:39)
user posted image
4u.gif  thumbup.gif  duodu 9 balus is 10. geras wub.gif

Aš šiam Gosh tušui duosiu 5 balus, .. dažo gražiai, bet byra.. Kaip ir Maybellinai (man) . Besiskundžiančios dažnai apibyrėjusiais paakiais geriau nepirkit.
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2013 11 17, 20:48)
Kur pirkote si tusa?
Iš čia: Saks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 11 05, 14:35)
Gal kas galit parekomenduot tusa kuris ilgintu ir tankintu (padarytu ryskias blasktienas o ne muses kojytes) ir svarbiausia neteptu paakiu, kaina iki 50LT. Aciu  4u.gif

MasterpieceMaxMaxFactor - tankinantis/ilginantis (taip teigia gamintojas). Tikrai gerai dengia, neapkrauna "koše", blakstienos būna lygios, pilnai užtenka vieno potepio naturaliam efektui. Kaina apie 45Lt (dažnai tai ten tai šen MF būna nuolaidos, tai galima nusipirkti dar pigiau). Paakių netepė.
Atsakyti
Ieskau tankinancio ir ilginancio tuso 4u.gif Daug ziurejau swatch'u ir atrodo issirinkau 2 :
Diorshow New Look Mascara
http://www.boots.com...a-10ml_1243696/
Clinique High Impact Extreme Mascara
http://www.boots.com...ascara_1276809/

Gal kas galite palyginti, ar gal yra bandziusiuju ta pirmaji ?
Atsakyti
Dedu didelį pliusą chanel le volume de chanel tušui 4u.gif wub.gif Labai puikiai tankina, nebyra, dažo ryškiai, labai labai juo džiaugiuosi 4u.gif wub.gif
Atsakyti