Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Tusas /plauseliai/tusas:)
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 11 05, 13:35)
Gal kas galit parekomenduot tusa kuris ilgintu ir tankintu (padarytu ryskias blasktienas o ne muses kojytes) ir svarbiausia neteptu paakiu, kaina iki 50LT. Aciu  4u.gif

Man tokį efektą duoda BOURJOIS FAN-TASTIC VOLUME. Netepa paakių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 06 lapkričio 2013 - 08:44
QUOTE(EWI @ 2013 11 06, 04:55)
Tusas /plauseliai/tusas:)

Ir kaip efektas? Vertas savo kainos?
Papildyta:
QUOTE(ambicija @ 2013 11 05, 09:11)
Mano atradimas Dr. Hauschka paprastas akių tušas, šimtas metų, kai ieškojau tokio tušo, kuris iš mano blakstienų nepadarytų voro kojų, nelipintų ir kruopšiai, natūraliai atskirtų kiekvieną blakstienytę - radau  biggrin.gif  Bonkutė nedidelė, bet kažkaip labai taupiai naudojasi ir kas labai nustebino, kad naudoju trečią mėnesį, bet vis dar dažo lyg ką tik pradarytas thumbup.gif Dar tas rožių kvapas...  wub.gif Ir netepa nei paakių, nei vokų, kas man būdavo aktualu, kadangi visi lorealiai, maxfactor, YSL tepliodavo akių vokus doh.gif Volume serijos tušas irgi atitiko šiuos kriterijus, tik jo efektas dramatiškesnis, MB buvau apgavus, kad prisiauginau blakstienas, sako - akurat, nu kam tau reikėjo... lotuliukas.gif

Speju, jog jusu naturalios blakstienos labai grazios mirksiukas.gif
Man tokie ale naturalus tusai, atrodo skystalai, kelis esu turejusi cool.gif
Atsakyti
[quote=accessories,2013 11 06, 21:21]
Papildyta:

Sito as nebandziau ,nezinau. Turiu tokio tipo atskirai plauselius ,labai retai naudou su tusu...gal del byrejimo ant veido betepant,bet nusivalo nesunkiai.
Papildyta:
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 15:09)
Sveikos

noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro  thumbup.gif  man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux  biggrin.gif

user posted image

ir kaina nesikandzioja  mirksiukas.gif

Na aciu Jums uz si pasisakyma 4u.gif Nusipirkau ir isbandziau su dviem tusais su kuriais jau noreau atsisveikinti nes jau maniau,kad i pabaiga prastai dazo smile.gif Na ir su to daikto pagalba labai puikiai ir greitai pasidaziau blakstienas,jas pariete ir tikrai pastorino ,pailgino idedant zymiai maziau pastangu thumbup.gif Na ir zinoma kaina tikrai maza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2013 11 06, 20:21)
Papildyta:

Speju, jog jusu naturalios blakstienos labai grazios mirksiukas.gif
Man tokie ale naturalus tusai, atrodo skystalai, kelis esu turejusi cool.gif

Mano blakstienos trumputės ir labai tiesios, todėl toli gražu ne bet koks tušas iš jų padaro blakstienas panašias į blakstienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 14:09)
Sveikos

noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro  thumbup.gif  man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux  biggrin.gif

user posted image

ir kaina nesikandzioja  mirksiukas.gif

o kur Jūs jį perkate? Visai įdomu būtų pabandyti, bet niekur nemačius tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2013 11 08, 11:33)
o kur Jūs jį perkate? Visai įdomu būtų pabandyti, bet niekur nemačius tokio  g.gif

Aš tokį Droge pirkau.
Atsakyti
as ir Droge pirkau ,bige.
Atsakyti
Ismeginau toki,tai labai nerekomenduoju doh.gif ala ekologiskas,blakstienas tik vos vos paryskina,efekto jokio,bet gal jo ir neturi but,nezinau.Tokiu atveju kaip ir tiktu naturalu makiaza megstancioms,bet i dienos pabaiga nutrupejo,paakiai visi juodi,o jau nuvalyt ji tai misija neimanoma doh.gif visa laime,kad dovanu gavau,tai ne taip gaila ismest bus,nes parduotuvej sake ~40 lt tai tikrai liudna butu nusipirkus doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2013 11 09, 23:49)
Ismeginau toki,tai labai nerekomenduoju doh.gif  ala ekologiskas,blakstienas tik vos vos paryskina,efekto jokio,bet gal jo ir neturi but,nezinau.Tokiu atveju kaip ir tiktu naturalu makiaza megstancioms,bet i dienos pabaiga nutrupejo,paakiai visi juodi,o jau nuvalyt ji tai misija neimanoma doh.gif  visa laime,kad dovanu gavau,tai ne taip gaila ismest bus,nes parduotuvej sake ~40 lt tai tikrai liudna butu nusipirkus doh.gif

Tiek tas lavera, logona, sante tušai visiškas nesusipratimas biggrin.gif doh.gif manieji irgi iškeliavo.

Noriu ir aš lb pagirti ta Eveline serumą, pirmus kartus atrodo nieko nedaro, bet kai po laiko dažiau blakstienas be jo, supratau, kad tikrai daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 11 08, 15:44)
as ir Droge pirkau ,bige.

kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 11 10, 17:49)
kokia kaina ?

apie 15 lt. as su kazkokia dar akcija pirkau tai virs 11 lt mokejau atrodo.
Atsakyti