Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(noraeleo @ 2013 11 01, 22:13)
kuris is Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara  tusu yra pats paciausias? nes radau keleta variantu  4u.gif

http://www.giorgioar...;bookmark=44136 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 11 01, 22:29)

dekui, jau aisku ko prasysiu is vyro lauktuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 10 25, 15:58)
Vakar gavau GA Eyes To Kill miniuką, tad rodau kaip atrodo akis su šiuo ir su EL Sumptuous Extreme. Mano natūralios blakstienos retos ir labai tiesios, rietiklis nelabai padeda (nuotraukose rietiklio nenaudojau)  doh.gif
user posted image

Nesupratau jusu posto blush2.gif g.gif kuris tusas jums patinka labiau? Nuotraukose didelio skirtumo nematau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 01 lapkričio 2013 - 22:07
Sugundėte, nusipirkau ir aš to serumo Eveline, ryt bandysiu prieš dažant tušu bigsmile.gif

Išbandžiau šia savaitę Catrice tušą Better than false lashes ultra black.
Na tikrai neblogas, kai už tokią kainą thumbup.gif tik man kažkiek tankinimo trūksta, ryt išbandysiu ji su tuo Eveline serumu, įdomu pačiai ar jausis kažkoks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 11 01, 22:29)

O man jis nebepatinka g.gif Turiu kazkur menesi, bet retokai dazausi, nes dazniau prigriebiu YSL 'baby doll' miniuka. Isvis kai Armani tik pabandziau, tai daze tobulai nuo pirmo patepimo (tankino, graziai sudeliojo blakstienas, nelipino, ryskiai juodas), o dabar pasiemiau dazytis, tai kazkoks kaip paskystejes - iskart lipint pradejo, o kuo daugiau braukiau, tuo labiau iskreivino blakstienas doh.gif Jauciu keisiu as ji i pilno dydzio YSL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 02, 00:17)
Sugundėte, nusipirkau ir aš to serumo Eveline, ryt bandysiu prieš dažant tušu  bigsmile.gif

Išbandžiau šia savaitę Catrice tušą Better than false lashes ultra black.
Na tikrai neblogas, kai už tokią kainą  thumbup.gif  tik man kažkiek tankinimo trūksta, ryt išbandysiu ji su tuo Eveline serumu, įdomu pačiai ar jausis kažkoks skirtumas.

Išbandžiau, na nelabai pajutau kokį skirtumą.
Cartrice tuše man vis gi trūksta tankinimo, nekartosiu.

Ar galite pasiūlyti tušą, kuris gerai tankintų ir lb lengvai nusiplautų? Ir kad kaina būtų iki 50 Lt.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 11 01, 23:06)
Nesupratau jusu posto  blush2.gif  g.gif  kuris tusas jums patinka labiau? Nuotraukose didelio skirtumo nematau  ax.gif

drinks_cheers.gif su jumis, ir as nepastebejau didelio skirtumo ax.gif . Na gal su GA labiau sulipusios, bet jeigu tik karta dazyta, tai kita karta bus tikrai graziau biggrin.gif . Na bent jau man, tai su kiekvienu tusu reikia susidraugauti, kol iprantu dazytis.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 02, 20:10)
O man jis nebepatinka  g.gif Turiu kazkur menesi, bet retokai dazausi, nes dazniau prigriebiu YSL 'baby doll' miniuka. Isvis kai Armani tik pabandziau, tai daze tobulai nuo pirmo patepimo (tankino, graziai sudeliojo blakstienas, nelipino, ryskiai juodas), o dabar pasiemiau dazytis, tai kazkoks kaip paskystejes - iskart lipint pradejo, o kuo daugiau braukiau, tuo labiau iskreivino blakstienas  doh.gif Jauciu keisiu as ji i pilno dydzio YSL  4u.gif

Mergaites, o kur jus perkate tusus miniukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 11 04, 21:27)
Mergaites, o kur jus perkate tusus miniukus? 4u.gif

As siaip visus gaunu parduotuvej, t.y. nemokamai duoda kaip ir kokius kvepalu/kremu ir tt meginelius. Jei pirkt, tai turbut kokiam ebay - dar buna kartais prie zurnalu prideta.

O siaip Sephoroj nuolat buna tusu rinkiniai - ten mini tusu daug ivairiu firmu sudeta, tai jei domina keli, tikrai verta isigyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 lapkričio 2013 - 21:06
Mano atradimas Dr. Hauschka paprastas akių tušas, šimtas metų, kai ieškojau tokio tušo, kuris iš mano blakstienų nepadarytų voro kojų, nelipintų ir kruopšiai, natūraliai atskirtų kiekvieną blakstienytę - radau biggrin.gif Bonkutė nedidelė, bet kažkaip labai taupiai naudojasi ir kas labai nustebino, kad naudoju trečią mėnesį, bet vis dar dažo lyg ką tik pradarytas thumbup.gif Dar tas rožių kvapas... wub.gif Ir netepa nei paakių, nei vokų, kas man būdavo aktualu, kadangi visi lorealiai, maxfactor, YSL tepliodavo akių vokus doh.gif Volume serijos tušas irgi atitiko šiuos kriterijus, tik jo efektas dramatiškesnis, MB buvau apgavus, kad prisiauginau blakstienas, sako - akurat, nu kam tau reikėjo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 05 lapkričio 2013 - 11:16
Gal kas galit parekomenduot tusa kuris ilgintu ir tankintu (padarytu ryskias blasktienas o ne muses kojytes) ir svarbiausia neteptu paakiu, kaina iki 50LT. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 11 05, 12:11)
Mano atradimas Dr. Hauschka paprastas akių tušas, šimtas metų, kai ieškojau tokio tušo, kuris iš mano blakstienų nepadarytų voro kojų, nelipintų ir kruopšiai, natūraliai atskirtų kiekvieną blakstienytę - radau  biggrin.gif  Bonkutė nedidelė, bet kažkaip labai taupiai naudojasi ir kas labai nustebino, kad naudoju trečią mėnesį, bet vis dar dažo lyg ką tik pradarytas thumbup.gif Dar tas rožių kvapas...  wub.gif Ir netepa nei paakių, nei vokų, kas man būdavo aktualu, kadangi visi lorealiai, maxfactor, YSL tepliodavo akių vokus doh.gif Volume serijos tušas irgi atitiko šiuos kriterijus, tik jo efektas dramatiškesnis, MB buvau apgavus, kad prisiauginau blakstienas, sako - akurat, nu kam tau reikėjo... lotuliukas.gif

Aš ta volume naudoju jau n - ąjį kartą, man jis irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia per stebuklas Magnetic Lash 1-2-1 Lash Extension System - Black Velvet
priklijuotu blakstienu efektas? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti