Šiuo metu naudoju Elisabeth Arden tušą Ceramide Lash Extending Treatment Mascara. Jo šepetukas gana smulkus, konsistencija nei per skysta, nei per tišta, pakankamai intensyvios juodos spalvos, dažo neblogai, mano blakstienos pakankamai ilgos, tankios ir riestos, tai tiesiog pabrėžia jas, truputi suteikia tankumo, visai gerai iššukuoja, nepasakyčiau, kad labai ilgina. Iš esmės visai geras tušas, kartotinas.
Nuotrauka iš interneto:
QUOTE(joanellea @ 2013 10 29, 17:01)
as turiu ji bet dar nenaudjau pacio tuso tik tuos plauselius mazesnej tubelej juos naudoju su savo tusu, padazau blakstienas, tada perbraukiu plauselius ri vel tusu padazau, nu ka galiu pasakyti tikrai yra efektas - patankina ir pailgina
Sveikos
noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux
ir kaina nesikandzioja
noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux
ir kaina nesikandzioja
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 15:09)
Sveikos
ir kaina nesikandzioja
ir kaina nesikandzioja
O aš naudojau šitą du mėn, jokio efekto man
QUOTE(joanellea @ 2013 10 30, 15:40)
O aš naudojau šitą du mėn, jokio efekto man
As ji pries dazant tusa naudoju , tai man ir tusas geriau laikosi ir blakstienos graziau atrodo.
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 17:00)
As ji pries dazant tusa naudoju , tai man ir tusas geriau laikosi ir blakstienos graziau atrodo.
ir as naudoju jau nuo vasaros ai be jo nebegaliu gyventi naudoju irgi pries tusa
Sudomino ir mane tas Eveline serumas Gal kas zinote kur Vilniuje galima nusipirkti ?
QUOTE(EWI @ 2013 10 31, 07:23)
Sudomino ir mane tas Eveline serumas Gal kas zinote kur Vilniuje galima nusipirkti ?
Man atrodo as ji Eurokose ar tai Droge pirkau. Bet as ji viena naudoju-tai jokio efekto (jis atseit stiprina ir ilgina blakstienas). Reikes pries tusa pameginti.
Aš irgi tą Eveline serumą turėjau, bandžiau naudoti nakčiai, tai nepatiko, nes atsikėlus labiau patinusios akys būdavo. O prieš tušą kažkaip nekilo ranka bandyti, atrodė, kad pernelyg lipins blakstienas.
Dekui Prie progos isigysiu pabandymui.
QUOTE(Liusii @ 2013 10 30, 23:06)
ir as naudoju jau nuo vasaros ai be jo nebegaliu gyventi naudoju irgi pries tusa
as pabandzius iskart dar nusipirkau, nes tikrai be jo negaliu
Papildyta:
QUOTE(EWI @ 2013 10 31, 06:23)
as nesenai Droge pirkau
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2013 10 31, 08:58)
Man atrodo as ji Eurokose ar tai Droge pirkau. Bet as ji viena naudoju-tai jokio efekto (jis atseit stiprina ir ilgina blakstienas). Reikes pries tusa pameginti.
vakare ir as meginau, aisku per trumpai kad koks efektas butu, bet kai pameginau pries tusa tai likau labai patenkinta taip ir naudoju dabar
kuris is Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara tusu yra pats paciausias? nes radau keleta variantu