Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Šiuo metu naudoju Elisabeth Arden tušą Ceramide Lash Extending Treatment Mascara. Jo šepetukas gana smulkus, konsistencija nei per skysta, nei per tišta, pakankamai intensyvios juodos spalvos, dažo neblogai, mano blakstienos pakankamai ilgos, tankios ir riestos, tai tiesiog pabrėžia jas, truputi suteikia tankumo, visai gerai iššukuoja, nepasakyčiau, kad labai ilgina. Iš esmės visai geras tušas, kartotinas.
user posted image
Nuotrauka iš interneto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 10 29, 17:01)
user posted image

Ar bandėte kas šį tušą, kokie atsiliepimai?  g.gif

as turiu ji bet dar nenaudjau pacio tuso tik tuos plauselius mazesnej tubelej biggrin.gif juos naudoju su savo tusu, padazau blakstienas, tada perbraukiu plauselius ri vel tusu padazau, nu ka galiu pasakyti tikrai yra efektas - patankina ir pailgina smile.gif
Atsakyti
Sveikos

noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro thumbup.gif man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux biggrin.gif

user posted image

ir kaina nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 15:09)
Sveikos

noreciau pasidalinti savo atradimu, pries tusa naudonu seruma Eveline, ir bet koks tusas geras pasidaro  thumbup.gif  man sis serumas nerealus, labai graziai pakelia, atskiria ir prailgina blakstienas.Kol jo nebuvau atradusi tai ieskojau ilgai tinkamo tuso, o dabar visi liux  biggrin.gif

user posted image

ir kaina nesikandzioja  mirksiukas.gif

O aš naudojau šitą du mėn, jokio efekto man schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 10 30, 15:40)
O aš naudojau šitą du mėn, jokio efekto man  schmoll.gif  ax.gif

As ji pries dazant tusa naudoju , tai man thumbup.gif ir tusas geriau laikosi ir blakstienos graziau atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baste: 30 spalio 2013 - 15:01
QUOTE(baste @ 2013 10 30, 17:00)
As ji pries dazant tusa naudoju , tai man  thumbup.gif ir tusas geriau laikosi ir blakstienos graziau atrodo.

ir as naudoju jau nuo vasaros ai be jo nebegaliu gyventi biggrin.gif naudoju irgi pries tusa thumbup.gif
Atsakyti
Sudomino ir mane tas Eveline serumas smile.gif Gal kas zinote kur Vilniuje galima nusipirkti ?
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 10 31, 07:23)
Sudomino ir mane tas Eveline serumas smile.gif Gal kas zinote kur Vilniuje galima nusipirkti ?

Man atrodo as ji Eurokose ar tai Droge pirkau. Bet as ji viena naudoju-tai jokio efekto (jis atseit stiprina ir ilgina blakstienas). Reikes pries tusa pameginti.
Atsakyti
Aš irgi tą Eveline serumą turėjau, bandžiau naudoti nakčiai, tai nepatiko, nes atsikėlus labiau patinusios akys būdavo. O prieš tušą kažkaip nekilo ranka bandyti, atrodė, kad pernelyg lipins blakstienas.
Atsakyti
Dekui 4u.gif Prie progos isigysiu pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 10 30, 23:06)
ir as naudoju jau nuo vasaros ai be jo nebegaliu gyventi  biggrin.gif naudoju irgi pries tusa  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as pabandzius iskart dar nusipirkau, nes tikrai be jo negaliu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(EWI @ 2013 10 31, 06:23)

as nesenai Droge pirkau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2013 10 31, 08:58)
Man atrodo as ji Eurokose ar tai Droge pirkau. Bet as ji viena naudoju-tai jokio efekto (jis atseit stiprina ir ilgina blakstienas). Reikes pries tusa pameginti.

vakare ir as meginau, aisku per trumpai kad koks efektas butu, bet kai pameginau pries tusa tai likau labai patenkinta thumbup.gif taip ir naudoju dabar
Atsakyti
kuris is Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara tusu yra pats paciausias? nes radau keleta variantu 4u.gif
Atsakyti