Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Merginos noriu tuso kad ziauriai tankintu, ilgio nereikia....ir kad nestyrotu izdziuvusios kaip kad medines, kad butu lankscios (nemoku issireiksti)...Is geresniu firmu, kaip ot lancomo, gal kokio clarins ar kokio na kitokio) dau gaiko pats paciausias buvo Falls Lash effect MF, bet atsibodo ir kazkoks padziuves patapo tik atsisukus:(
ir aisku savaike kad netrupetu ir netepliotu:D
Atsakyti
QUOTE(dviguba @ 2013 10 23, 13:22)
Merginos noriu tuso kad ziauriai tankintu, ilgio nereikia....ir kad nestyrotu izdziuvusios kaip kad medines, kad butu lankscios (nemoku issireiksti)...Is geresniu firmu, kaip ot lancomo, gal kokio clarins ar kokio na kitokio) dau gaiko pats paciausias buvo Falls Lash effect MF, bet atsibodo ir kazkoks padziuves patapo tik atsisukus:(

Lancomo hypnose bandykit, YSL baby doll dar labai man patinka, puikiai tankina. Pskaitykit tema ir gal sugalvosit, koki pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dviguba @ 2013 10 23, 12:22)

man lancome hypnose sakyciau truko tankinimo, buvo neblogas bet nesuprantu to jo populiarumo priezasciu..kolkas vienas geriausiai tankinusiu buvo diorshow, bet juo reikia ismokt dazytis..jis pakankamai tirstas, bet jei blakstienu nera daug gali jas klijuot..tiesa man jis galima sakyt uzdziuvo nepasibaiges, bet ko noret kai jo 11,6ml o ir naudojau ~8men
dar paciai lb knieti isbandyt chanel le volume..nes tarp inimitable ir sublimage didelio skirtumo nepastebejau g.gif
ps false lash man ir nepasakyciau kad buvo kazkas wow tankinimo prasme, is tu visu populiariuju man tankinimas patiko lorealio lash architect
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 23 spalio 2013 - 16:16
Man taip pat Lancome hypnose nebuvo tankinantis tusas, toks vidutiniskas sakyciau. Nevertas tokiu pinigu. Man YSL Shocking patiko, bet jis tikrai sulipina balkstienas - kam patinka lelisku akiu vaizdas, tai jis super smile.gif
O pats paciausias - Armani Eyes to kill, tiesiog tobulas! Kalbu apie ta kuris pilkoje pakuoteje. Puikiai tankina, atskiria blakstienas, netepa, zodziu nieko geresnio siuo metu nera, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 10 23, 18:29)
Man taip pat Lancome hypnose nebuvo tankinantis tusas, toks vidutiniskas sakyciau. Nevertas tokiu pinigu. Man YSL Shocking patiko, bet jis tikrai sulipina balkstienas - kam patinka lelisku akiu vaizdas, tai jis super  smile.gif
O pats paciausias - Armani Eyes to kill, tiesiog tobulas! Kalbu apie ta kuris pilkoje pakuoteje. Puikiai tankina, atskiria blakstienas, netepa, zodziu nieko geresnio siuo metu nera, mano nuomone.

schoking ir man lb patinka,dabar naudoju kaip tik, nepaskyciau kad lb sulipina, bet isryskina akis tai thumbup.gif kaip tik dabar naudoju ir bijau kad neuzdziutu greit, o kaip Jums su juo sekes - greit uzdziuvo?
Atsakyti
Zinokit, neturiu isigijusi savo YSL Shocking, su drauges vis pasidazydavau 4u.gif
Man irgi idomu, ar ne per greitai jis sudziutu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eleonorra: 23 spalio 2013 - 19:48
Ieskau tamsiai violetines spalvos tuso, gal kuri esat uzmaciusi?
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 10 24, 10:32)
Ieskau tamsiai violetines spalvos tuso, gal kuri esat uzmaciusi?

ysl baby doll indicreete purple
user posted image
ysl mascara volume effet faux cils waterproof signature violet
user posted image
ysl mascara volume effet faux cils fascinating violet
user posted imageuser posted image
le volume de chanel prune
user posted image
chanel inimitable intense purple
user posted image
chanel sublime deep purple
user posted image
guerlain cils d'enfer maxi lash violet
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 09 24, 17:41)
pabandykit Lancome Mascara Virtuose Black Carat, negaliu atsidžiaugt juo, visiškai netepa paakių, ir šiaip puikus viso prasmėm smile.gif

Kur perkate ir kiek kainuoja apytiksliai?
Aš pati turėjau Lancome Doll eyes, tikrai labai patiko wub.gif
Gal galite palyginti šiuos tušus?
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti tušą, kuris gerai tankina, kažkiek pailgina, netrupa, bet labai labai lengvai ir gerai nusiplauna? Ačiū. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 25 spalio 2013 - 09:36
Vakar gavau GA Eyes To Kill miniuką, tad rodau kaip atrodo akis su šiuo ir su EL Sumptuous Extreme. Mano natūralios blakstienos retos ir labai tiesios, rietiklis nelabai padeda (nuotraukose rietiklio nenaudojau) doh.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Ar bandėte kas šį tušą, kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti