Sveikos, aš naudoju Nouba MASCARONE tušą , esu be galo patenkinta tiek šiuo tušu tiek apskritai šia kosmetika Nouba .
Ką galiu pasakyti dėl tušo - nenubyra (kas atsitinka su ne vienu tušu dienos bėgyje) , blakstienos lengvos neapsunkinamos , tankios ir ilgos be jokių apribojimų ! o naudojant kaikuriuos tušus nutinka taip ,kad norint jas daugiau patankinti (ką aš mėgstu daryti ) tušas tiesiog gumulais susimeta ir tada vaizdelis lyg senu tušu praeita per blakstienas ir dar man kas patinka ,kad jis maitina blakstienas tikrai jaučiasi ,kad jos minkštesnės... tad rekomenduoju drąsiai apskritai šią kosmetiką išbandykit nepasigalėsit
http://www.nouba.lt/...42945e1a_b1.jpg
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 01, 20:19)
Kaip tik dabar naudoju miniuka. Pacioj pradzioj kiek lipino, nelabai tvarkingai daze, gal kiek kitoks sepetelis irgi prisidejo, zodziu, nebuvo kazkoks super. Bet palaikiau stalciuj kuri laika nenaudojant, tai dabar labai graziai dazo ir rezultatas patinka - galima ir kudziau, ir riebiau pasidazyt, graziai sudelioja blakstienas. Man patinka Masciau apie pilno pirkima, bet nusipirkau Armani 'eye to kill' (ta originalia versija). Jau senokai norejau ji isbandyt, tai pagaliau atejo eile - kolkas tik karta daziausi, bet atrodo, kad bus labai mylimas, nes tobulai padaze iskart. Ir tankumo su pirmu pabraukimu dave, ir ryskumo blakstienoms, ir tvarkingai sudeliojo.
tai va aš ir mąstau, kokį čia griebt dior'ai atsibodo, tai žvalgiausi į estee lauder, ysl tušus, bet girdėjau, kad pastarieji greit uždžiūva. dabar išvis pasimečiau, nes ne pirmą kartą skaitau armani eyes to kill tušo liaupses ysl baby doll bandyt neteko, bet užtat estee lauder sumptuous visai neblogas pasirodė
QUOTE(je t'aime @ 2013 10 02, 18:02)
tai va aš ir mąstau, kokį čia griebt dior'ai atsibodo, tai žvalgiausi į estee lauder, ysl tušus
YSL temoj esu parašius apie du bandytus tušus, gaila, bet galutinis rezultatas ne jų naudai.
QUOTE(balleys @ 2013 08 31, 13:01)
Nusipirkau pabandymui kita tusa blakstienom, ir man kazkaip sepetelis nepatinka, arba as jau pripratusi prie senojo buvau per 4 metus, dabar isigijau stai toki
Turiu si man totalus meslas jis.. krauna kose ant blakstienu, net vienu kartu perbraukus sugebi issimozot keliauja i siuksline.. pasitepiau vos kelis kartus, negaliu pakest as jo
QUOTE(leopardas @ 2013 10 05, 02:25)
Turiu si man totalus meslas jis.. krauna kose ant blakstienu, net vienu kartu perbraukus sugebi issimozot keliauja i siuksline.. pasitepiau vos kelis kartus, negaliu pakest as jo
as gerai kad neismeciau savo senojo tuso, kaip ir saket uzsitepa kosem nors ir laaabai stengiuosi graziai ir atsargiai dazyt, tai ant virsaus perbraukiu senu sepeteliu kad nuimt ta kose man patinka Loreals auksinis tusas, nei tepa, nei ka o ir man patinka kad galiu laba greit pasidazyt kad ir skubedama
O koki tusa pasiulytumet jautrioms akims? AS pastebejau kad labai dirgina man visi tusai akis, vakar nedaziau is viso ir akys kaip naujos buvo
QUOTE(leopardas @ 2013 10 05, 02:25)
Turiu si man totalus meslas jis.. krauna kose ant blakstienu, net vienu kartu perbraukus sugebi issimozot
Keistai kaip...
Man iššukuoja tobulai, nubraukia tas dozatorius perteklių, vienas geriausių tušų naudotų paskutiniu metu.
QUOTE(Emanuel @ 2013 09 02, 00:58)
as irgi drasiai dedu riebu pliusa sitam tusui, prisiskaiciau komentaru ir nusispirkau...nu tikrai superinis o ir kaina juokinga.
pirkau ji drogas parduotuveje,buvo tik du,abu ir nupirkau,jau 3vnt naudosiu,lb patinka
Man '' IsaDora Big Bold '' labaii patiko. Blakstienos tokios tankios, ilgos... ir nusivalydavo labai lengvai
kolkas labai patenkinta ysl schoking
ziauriai ryskina blakstienas, nepasakyciau kad super sutankina (nu kaip tarkim koks diorshow man) bet patankina, pailgina ir yra ziauriai juodas. Tiesa kol dar tik nesenai pradariau tai jis labai skystas lengva pasimozot vokus bet seip tikrai patekinta. Tik va bijau kad greit neuzdziutu nes girdejau kad ysl yra linke tai daryt..
ziauriai ryskina blakstienas, nepasakyciau kad super sutankina (nu kaip tarkim koks diorshow man) bet patankina, pailgina ir yra ziauriai juodas. Tiesa kol dar tik nesenai pradariau tai jis labai skystas lengva pasimozot vokus bet seip tikrai patekinta. Tik va bijau kad greit neuzdziutu nes girdejau kad ysl yra linke tai daryt..
MAX FACTOR WILD MEGA VOLUME MASCARA
Nors mano mėgstamiausias tušas iš Max Factor (False lash effetct) , bet Wild mega Volume daugiau niekad nepirkčiau
Labai purvina akis dažant (pirmas tušas, kurio tokią sąvybę pastebėjau), visas gumuluojas, velias ant šepetėlio gabalais..
Aišku naudojant tušą, su laiku to mažėja, tačiau man dengia blakstienas vistiek prasčiau nei False lash..
Nors mano mėgstamiausias tušas iš Max Factor (False lash effetct) , bet Wild mega Volume daugiau niekad nepirkčiau
Labai purvina akis dažant (pirmas tušas, kurio tokią sąvybę pastebėjau), visas gumuluojas, velias ant šepetėlio gabalais..
Aišku naudojant tušą, su laiku to mažėja, tačiau man dengia blakstienas vistiek prasčiau nei False lash..