Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Gisana @ 2013 09 16, 12:51)
Aha, tokį ir turiu galvoje smile.gif patinka šis jums? Ką blakstienoms daro?

Patinka. Ilgina ir atrodo, kad jų daugiau. Na, čia man taip atrodo. Jei neskubant, gražiai, tai jokių gumuliukų nebūna. Bet išmokt su tokiu dažytis - buvo kas veikt. Gal sunkokai nusivalo, bet gal labiau reiktų kaltint šiuo metu mano naudojamą makiažo valiklį.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 09 16, 13:04)
Patinka. Ilgina ir atrodo, kad jų daugiau. Na, čia man taip atrodo. Jei neskubant, gražiai, tai jokių gumuliukų nebūna. Bet išmokt su tokiu dažytis - buvo kas veikt. Gal sunkokai nusivalo, bet gal labiau reiktų kaltint šiuo metu mano naudojamą makiažo valiklį.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 09 14, 15:43)
Tikiuosi, kad dabar įsigytas naujas "Max Factor 2000 Colorie" bus geresnis.  rolleyes.gif

Byra šitas ir tepa paakius doh.gif. Pirkau naują, užklijuotą iš "Parfum Express". Ar ir kitos tepa paakius šitas tušas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 09 14, 14:43)
bet man tepė ir tebetepa paakius.  unsure.gif

pabandykit Lancome Mascara Virtuose Black Carat, negaliu atsidžiaugt juo, visiškai netepa paakių, ir šiaip puikus viso prasmėm smile.gif
Atsakyti
Kažin, kuris geresnis, CHANEL INIMITABLE ar CHANEL LE VOLUME DE CHANEL g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 09 24, 18:41)
pabandykit Lancome Mascara Virtuose Black Carat, negaliu atsidžiaugt juo, visiškai netepa paakių, ir šiaip puikus viso prasmėm smile.gif

Man įvairūs "Lancome" ilgiau panaudojus irgi netepė. Dabar "Doll Eyes" patiko išmėginus, o "Virtuose Black Carat" nebandžiusi. smile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau išgirta Eveline Volumix Fiberlas (Golden Rose neradau sad.gif ) - nelabai patiko schmoll.gif Va lyginu su išsausėjusiu Rocket Volume Express, kuris blogai pradėjo dažyt. Mano manymu Rocket net ir išsausėjęs geriau sad.gif

atitinkamai viena akis vieno, kita - kito:
user posted image VS user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 25 rugsėjo 2013 - 19:18
QUOTE(Jurblond @ 2013 09 03, 10:08)
Kur pirkote? Pasiskaičius atsiliepimus norisi išbandyti  biggrin.gif

Jei jusu mieste yra Svaros prekiu parduotuve- uzeikite, si menesi jiems yra dar ir nuolaida, nepamenu, ar ne 10 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 09 24, 18:12)
Kažin, kuris geresnis, CHANEL INIMITABLE ar CHANEL LE VOLUME DE CHANEL  g.gif

chanel le volume nebandzius, bet inimitable man panasus i maxfactor max, jis ilgina ir labai atskiria graziai, bet jei jums reikia tankinimo tai tada sakyciau gal le volume, nes as su inimitable naudojau kitus tusus kartu kad patankint priedo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 09 28, 11:48)
chanel le volume nebandzius, bet inimitable man panasus i maxfactor max, jis ilgina ir labai atskiria graziai, bet jei jums reikia tankinimo tai tada sakyciau gal le volume, nes as su inimitable naudojau kitus tusus kartu kad patankint priedo 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių YSL Baby Doll tušą?
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2013 09 30, 15:48)
Gal yra bandžiusių YSL Baby Doll tušą?

Kaip tik dabar naudoju miniuka. Pacioj pradzioj kiek lipino, nelabai tvarkingai daze, gal kiek kitoks sepetelis irgi prisidejo, zodziu, nebuvo kazkoks super. Bet palaikiau stalciuj kuri laika nenaudojant, tai dabar labai graziai dazo ir rezultatas patinka - galima ir kudziau, ir riebiau pasidazyt, graziai sudelioja blakstienas. Man patinka thumbup.gif Masciau apie pilno pirkima, bet nusipirkau Armani 'eye to kill' (ta originalia versija). Jau senokai norejau ji isbandyt, tai pagaliau atejo eile - kolkas tik karta daziausi, bet atrodo, kad bus labai mylimas, nes tobulai padaze iskart. wub.gif Ir tankumo su pirmu pabraukimu dave, ir ryskumo blakstienoms, ir tvarkingai sudeliojo.

Na ir dar pora kartu daziausi nauju CoverGirl 'flamed out' - netycia prigriebiau vandneiui atsparu, tai nezinau del to ar siaip tusas toks sausokas atrodo ant sepetelio, bet dazantis itakos tas neturi. Padazo tvarkingai, graziai, lengvai nusiplauna, galima sluoksniuot.
Atsakyti