QUOTE(Sanraiz @ 2013 07 28, 22:54)
Ateinu pasisakyt savo ispudzius ir atsiliepimus. Esu isbandziusi desimtis tusu, pradedant nuo pigiako, baigiant Dior, YSL, Lancome, l'Oreal, MF, MUFE tusu. Vieni daugiau maziau tiko ir patiko (paprastai perku apimti didinancius tusus), bet mano pacios nuostabai, tusas, kurio nepakeicia nei vienas kitas (pirmiausia-efekto prasme, paskui, aisku, ir juokinga kaina ). Man juo pakanka 2 potepiu, kad pakeltu ir pastorintu blakstienas (su kitais tusais -3 ar 4 sluoksniai). Netepa paakiu, lengvai nusivalo, nesulibdo. Kaina apie 15 Lt.
Rudeni pirkau ji Maximoje, savaite ar dvi buvo akcija, stovejo visas Golden rose stendukas su tusais. Kai susizgribau, kad man reikia "uzsitavarinti" daugiau sito tuso, jo jau nebebuvo. Gal kuriai yra uzkliuve, kur tokio tuso galima isigyti Vilniuje?
Rudeni pirkau ji Maximoje, savaite ar dvi buvo akcija, stovejo visas Golden rose stendukas su tusais. Kai susizgribau, kad man reikia "uzsitavarinti" daugiau sito tuso, jo jau nebebuvo. Gal kuriai yra uzkliuve, kur tokio tuso galima isigyti Vilniuje?
as irgi drasiai dedu riebu pliusa sitam tusui, prisiskaiciau komentaru ir nusispirkau...nu tikrai superinis o ir kaina juokinga.