Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Sanraiz @ 2013 07 28, 22:54)
Ateinu pasisakyt savo ispudzius ir atsiliepimus. Esu isbandziusi desimtis tusu, pradedant nuo pigiako, baigiant Dior, YSL, Lancome, l'Oreal, MF, MUFE tusu. Vieni daugiau maziau tiko ir patiko (paprastai perku apimti didinancius tusus), bet mano pacios nuostabai, tusas, kurio nepakeicia nei vienas kitas (pirmiausia-efekto prasme, paskui, aisku, ir juokinga kaina  doh.gif ). Man juo pakanka 2 potepiu, kad pakeltu ir pastorintu blakstienas (su kitais tusais -3 ar 4 sluoksniai). Netepa paakiu, lengvai nusivalo, nesulibdo. Kaina apie 15 Lt.

user posted image

Rudeni pirkau ji Maximoje,  savaite ar dvi buvo akcija, stovejo visas Golden rose stendukas su tusais. Kai susizgribau, kad man reikia "uzsitavarinti" daugiau sito tuso, jo jau nebebuvo. Gal kuriai yra uzkliuve, kur tokio tuso galima isigyti Vilniuje?

as irgi drasiai dedu riebu pliusa sitam tusui, prisiskaiciau komentaru ir nusispirkau...nu tikrai superinis o ir kaina juokinga.
Atsakyti
Sveikutes, man pastaruoju metu labai tinka ir patinka Maybelline The Rocket. Labai tankina, ilgina, nesulipina mano blakstienų ir net naudojant ant apatinių blakstienų nenutepa paakiųsmile.gif Ir naudoju paprastą, ne vandeniui atsparią versiją ir tikrai puikiai laikosi, o ir nuvalyti nėra jau taip sunku. Nu tiesiog super jis man dabar, toks pats geras kaip ir Maybelline The Falsies.
Tiesa, aš pirkau užsienyje, tai nebandžius dar Lietuvoj parduodamo, o dažnai man čia parduodami kažkokie ne tokie būna. Kas nors dar yra tą pastebėjęs su bet kokiom makiažo priemonėm ar aš čia viena tokia? blush2.gif Bet tikrai kai dabar naudojamas baigsis išbandysiu ir čia parduodamą, nes labai patinka kol kas!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2013 09 02, 01:58)
as irgi drasiai dedu riebu pliusa sitam tusui, prisiskaiciau komentaru ir nusispirkau...nu tikrai superinis o ir kaina juokinga.

Kur pirkote? Pasiskaičius atsiliepimus norisi išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2013 09 03, 12:08)
Kur pirkote? Pasiskaičius atsiliepimus norisi išbandyti  biggrin.gif

As tai droge pirkau ji. Na padazo is ties neblogai jis, bet darbo pabaigoje bunu pandos paakiais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2013 09 03, 13:16)
As tai droge pirkau ji. Na padazo is ties neblogai jis, bet darbo pabaigoje bunu pandos paakiais schmoll.gif

nu ir as pirkau ji, pabandziau viena karteli, vakare buvo viskas gerai, niekas nenubyrejo g.gif taciau jis labai panasus i mano turima Eveline tai guli supokuotas ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugsėjo 2013 - 17:05
QUOTE(Jurblond @ 2013 09 03, 10:08)
Kur pirkote? Pasiskaičius atsiliepimus norisi išbandyti  biggrin.gif

As cia pirkau 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt ir kokie atsiliepimai apie tokį Dzintars tušą?
user posted image
Atsakyti
Paskutiniu metu naudojau šiuos dovanų gautus "Max Factor tušus:

user posted image

user posted image

Pasirodė vidutiniški : nei ypatingai dažo, nei išlieka, paskui dar byrėti pradėjo. Nekartočiau.

Tikiuosi, kad dabar įsigytas naujas "Max Factor 2000 Colorie" bus geresnis. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(GintareBeauty @ 2013 09 02, 16:21)
user posted image

O šis pusė velnio. Visai gražiai padažydavo, taip pat išlikdavo, bet man tepė ir tebetepa paakius. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 rugsėjo 2013 - 13:41
QUOTE(GintareBeauty @ 2013 09 02, 15:21)
Sveikutes, man pastaruoju metu labai tinka ir patinka Maybelline The Rocket. Labai tankina, ilgina, nesulipina mano blakstienų ir net naudojant ant apatinių blakstienų nenutepa paakiųsmile.gif Ir naudoju paprastą, ne vandeniui atsparią versiją ir tikrai puikiai laikosi, o ir nuvalyti nėra jau taip sunku. Nu tiesiog super jis man dabar, toks pats geras kaip ir Maybelline The Falsies.
Tiesa, aš pirkau užsienyje, tai nebandžius dar Lietuvoj parduodamo, o dažnai man čia parduodami kažkokie ne tokie būna.  Kas nors dar yra tą pastebėjęs su bet kokiom makiažo priemonėm ar aš čia viena tokia?  blush2.gif  Bet tikrai kai dabar naudojamas baigsis išbandysiu ir čia parduodamą, nes labai patinka kol kas!

user posted image

Turiu ir aš tokį, padažo gal ir neblogai, bet dienos eigoj, tepa paakius, o ir sunkiai nusivalo schmoll.gif , tai nebenaudoju, šiaip nei vienas tušas man netepė paakių, dažniausia loreal perku, jie ir nusivalo lengvai.
Atsakyti
Gal patartumėt kokį tušą plonu šepetėliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 09 16, 12:12)
Gal patartumėt kokį tušą plonu šepetėliu? smile.gif

Nežinau, kas turit minty, rašydama "plonu šepetėliu". Pati turiu Štai tokį Sisley. Pradžioj buvo labai keista, bet dabar labai džiaugiuosi. Viena pusė lygi, kita kaip dantų šepetukas. Tik šereliai trumpučiai visai.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 09 16, 12:46)
Nežinau, kas turit minty, rašydama "plonu šepetėliu". Pati turiu  Štai tokį Sisley. Pradžioj buvo labai keista, bet dabar labai džiaugiuosi. Viena pusė lygi, kita kaip dantų šepetukas. Tik šereliai trumpučiai visai.

Aha, tokį ir turiu galvoje smile.gif patinka šis jums? Ką blakstienoms daro?
Atsakyti