Šiandien Kristianoj išbandžiau Chanel tušą, o kurį? sakė, kad naujausias, tankinantis; šepetėlis kombinuotais šereliais: įprasti+guminiai.
super jau tooooookias vėduokles pasidariau, kad net konsultantė pasakė, kad jei nežinotų, galvotų, jog dirbtinės
žiūrėsim, kaip laikosi, ar netepa. kol kas įspūdis
QUOTE(someday... @ 2013 02 20, 16:28)
Tuo pačiu užsisakiau ir šį.
Jis dažo tvarkingiau, lengviau. Reikia daugiau tepliot, kad matytųsi. Nėra labai prastas, bet daugiau nepirkčiau. Rezultatas, po ilgesnio tepliojimo išgaunamas panašus į Architekto, tik be gumulėlių.
as sta parsiveziau is Italijos dabar ir siandien pabandziau tai dazo man riebiai,nereikia daug tepliot kad matytusi visai man is neblogas pasirode, gerai laike visa diena, blakstienas patankino, pailgino
patinka maybelline collosal pigus, bet neprastas.
Mergaitės, gal kas naudjote šį EL tušą? Labai gundausi ant žalio ir mėlyno
Norėčiau atsiliepimų prieš perkant, o gal š....
QUOTE(In hell @ 2013 02 27, 16:25)
Mergaitės, gal kas naudjote šį EL tušą? Labai gundausi ant žalio ir mėlyno
o kokios spalvos jūsų akys? kokio gymio jūs este?
Ateinu su atsiliepimu apie si geriiiiiiiii jau buvau pamirsusi kad mano blakstienos gali buti tokios ilgos, tankios ir iki kiekvienos atskirtos sian kas pamate visi sake wow kokios blakstienos as labai patenkinta siuo tusu, sakyciau vienas is geriausiu kada turetu, praspjoves ir lancome hypnose, rubenstein lash queen, dior show bei iconic
O kuris čia yra?
2000 calorie ir Helenos Rubinchtein- patys pačiausi.
QUOTE(salduke @ 2013 02 27, 17:58)
O kuris čia yra?
Eyes to kill, kiek suprantu įprastinis
QUOTE(Hedonistė @ 2013 02 26, 15:19)
Šiandien Kristianoj išbandžiau Chanel tušą, o kurį? sakė, kad naujausias, tankinantis; šepetėlis kombinuotais šereliais: įprasti+guminiai.
tikriausiai tai Chanel Exceptionnel turejau kazkada, tikrai neblogas