Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Gal kas nors gali palyginti YSL Faux Cils su Estee Lauder Sumptuous (gali būt ir extreme)? Bandžiau kelias Diorshow rūšis, paskutinis buvo Extase, pirkau dukart, iš pradžių labai patiko, bet laaaabai greit sutirštėjo, normaliai nesidozavo, o dabar tik išmest galima sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 24 rugpjūčio 2013 - 14:04
Noreciau pagirti AG tusa http://shop.nordstro...mascara/3036953 ,pats geriausias koki teko naudot ,o teko nemazai ( YSL Faux Cils, Estee Lauder Sumptuous,EL Sumptuous Extreme, Clinique high impact,Diorshow,Lancome hypnose,Lancome hypnose precious cells,taip pat kruva pigesniu ivairu loreal,maybeline,maxfaktor...) sis AG tusas is kitu isskyre tuo ,kad yra ne skystas,o toks lyg padziuves,uztai iskart daze graziai,o daro viska:tankina,riecia,ilgina,zodziu nuo manes jam 10balu:)
Atsakyti
Laba diena, noriu Jusu konsultacijos. SM forume nusipirkau Diorshow tusa. Pardaveja dievagojasi, kad jis naujas. Taciau atidarius tubele, tusas atrodo tirstas ir klampus, sepetelis gana storai aplipes tusu. Kazin ar tokia jo konsistensija ir turi buti, ar man pardave sena, sutirstejusi tusa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 27, 13:32)
Laba diena, noriu Jusu konsultacijos. SM forume nusipirkau Diorshow tusa. Pardaveja dievagojasi, kad jis naujas. Taciau atidarius tubele, tusas atrodo tirstas ir klampus, sepetelis gana storai aplipes tusu. Kazin ar tokia jo konsistensija ir turi buti, ar man pardave sena, sutirstejusi tusa? g.gif

Bijau kažką prikarksėti... Kas liečia šviežumą - yra kodai, pagal kuriuos nustatomas galiojimo laikas. O šiaip šepetėlis (mano praktikoje, kokių beturėjau) dar nebuvo aplipęs tušu - išsitraukia gražiai, pasisemia ne per daug... Daug naujų tušų poskysčiai būna, paskui sutirštėja, todėl manau, kad Jūsiškis gali būti jau pagulėjęs.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 08 27, 15:44)
Bijau kažką prikarksėti... Kas liečia šviežumą - yra kodai, pagal kuriuos nustatomas galiojimo laikas. O šiaip šepetėlis (mano praktikoje, kokių beturėjau) dar nebuvo aplipęs tušu - išsitraukia gražiai, pasisemia ne per daug... Daug naujų tušų poskysčiai būna, paskui sutirštėja, todėl manau, kad Jūsiškis gali būti jau pagulėjęs.

Nu va, ir man itarimas kyla, kad jau nesviezias doh.gif Ir dar 70lt suplojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 27, 13:46)
Nu va, ir man itarimas kyla, kad jau nesviezias doh.gif  Ir dar 70lt suplojau verysad.gif

O nemėginote tikrinti galiojimą pagal kodą?
Atsakyti
Galioja iki 2014m 12,men.
Bet gal ji pati ji kazkiek naudojo, ir padziuvo jis unsure.gif
Tokio tuso dar nebuvau turejusi, todel ir paklausiau Jusu nuomones. Bet siaip sviezias tusas visada prasuktas buna skystesnis.
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 27, 19:46)
Galioja iki 2014m 12,men.
Bet gal ji pati ji kazkiek naudojo, ir padziuvo jis unsure.gif 
Tokio tuso dar nebuvau turejusi, todel ir paklausiau Jusu nuomones. Bet siaip sviezias tusas visada prasuktas buna skystesnis.

Nebutinai. Buna tusu ir iskart "padziuvusiu" ir tokia konsistencija issilaiko iki pat galiojimo pabaigos.
Konkreciau jusu ivardinto neturejau, nezinau kaip butent jis naujas atrodo.
Atsakyti
Atejau parasyti atsiliepima apie Revlon Lash Potion Waterproof mascara:

Pliusai: nenuteka, netepa mano riebiu voku, grazi pakuote.
Minusai: absoliuciai jokio efekto. Esu dideliu sepeteliu fane, bet sis tarsi nieko nedaro. Atrodo lyg per mazai tuso uzsikabina, nei pailgina, nei pastorina, tik pajuodina esamas. Jei nebutu ypakuotas, galvociau, kad jau sunaudota pirkau biggrin.gif

Pirkau per akcija, bet bandysiu parduot ar kazkam atiduot. Nesu isranki tusams ir retai bunu nusivylus, bet sitas jau tikrai nepatiko schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 27, 14:32)

Teke man toki 'malonuma' su tusu patirt, tik ne Dior buvo, o ir supakuota nepradaromai, tai tikrai neprasuktas, bet pirmakart istraukus sepeteli jis visas apsigumulaves, aplipes tusu buvo. doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandymui kita tusa blakstienom, ir man kazkaip sepetelis nepatinka, arba as jau pripratusi prie senojo buvau per 4 metus, dabar isigijau stai toki user posted image
Atsakyti
nusipirkau pabandymui maxfactor tusa melynoms akims paryskinti. tai mano pastebejimai butu tokie. uzteptas jis atrodo beveik juodas pries saule gal islenda tas melynumas, akys mano yra pilkos i melsvuma, tai man istiesu jos atrodo melynesnes, pats dazymas neblogas, man gal truksta tankinimo , bet riecia ir ilgina tai neblogai.
Papildyta:
user posted image

si foto paimta is sio blogo, cia taip pat galima paskaityti ir jos atsiliepima. o as norejau tiesiog parodyti kaip dazo sis tusas, mano blakstienos juo dazytos atrodo itin panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 01 rugsėjo 2013 - 21:11