Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(EWI @ 2013 07 29, 16:16)
Kur gavot ta GR tusa,uzsinorejau ir a isbandyti smile.gif

As radau ji Drogo parduotuvej, buvo likes tik vienas manes lauke turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu,reiks paieskoti 4u.gif Ar nelabai sunkai nusiplauna su vandeniu ?
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 07 30, 10:32)
Aciu,reiks paieskoti  4u.gif  Ar nelabai sunkai nusiplauna su vandeniu ?

tikrai lengvai nusivalo, palyginus su kitais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2013 07 26, 22:52)
man El patiko labiau vienareiksmiskai. padazo ryskiai, blakstienas labai graziai isskirsto, netepa gumulais. ir svarbiausiai netepa paakiu.
armani eyes to kill man trupedavo ir tepdavo paakius. ir blakstienos su juo tokios minkstos, lankscios (daugumai gal tai pliusas). Man tas jausmas nepatiko.
apskritai n kartu perku El, o pabandzius kazka naujo, visada griztu prie pastarojo

Apie GA galiu pasakyti lygiai ta pati doh.gif Trupa ir tepa paakius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 27, 11:44)
Ačiū  4u.gif O sakykit, kaip dėl ilginimo?  g.gif

ir tankina ir ilgina puikiai. tik as dazniausiai imu paprastaji sumptuous. paskutini karta pirkau sumotuous extreme, o dezuteje buvo paprastas, matyt kazkas sukeite vietomis duty free
Atsakyti
Gal yra naudojusiu Mascara terrybly by Terry?
Atsakyti
Prieš porą dienų išbandžiau Chanel Inimitable ir Diorshow Backstage .
Prieš tepant Chanel'į konsultantė pasiūlė išmeginti Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum, kuris suteikė blakstienos ilgio ir apimties (Spėju, kad tai bus sekantis mano pirkinys). Tačiau arba šios dvi priemonės netinka viena kitai, arba Chanel Inimitable labai sulipina blakstienas, nes vaizdas buvo tikrai ne koks: maždaug kokia 10 ilgų blakstienų doh.gif
Kitos akies blakstienoms naudojau Diorshow Backtage. Jis gražiai atskyrė blakstienas, toks natūralus vaizdas, tačiau man trūko ilgio, išraiškingumo (gal dėl to, kad nenaudojau "maximizerio") g.gif
Tad iš parduotuvės išėjau įsigijusi EL Sumptuous Extreme, kurio net neišbandžiau prieš pirkdama biggrin.gif Šiandien laiko pasidažyti turėjau labai mažai, bet vaizdas nenuvylė, EL gražiai atskyrė blakstienas, pailgino jas, o kai sulaukiau komplimento, kad akys gražiai atrodo, tai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 08 07, 16:30)
Prieš porą dienų išbandžiau Chanel Inimitable ir Diorshow Backstage .
...

as pastebejau, kad jei naudoti tuso primeri, tai tos pacios firmos geriausiai, nemaisyti ju tarpusavy, dabar naudoju Chanel beaute des cils ir tusa Chanel Inimitable - rezultatas puikus. Kai turejau Dior tusus - naudojau ju baze- irgi viskas ok buvo.. Siaip man minetas Chanel tusas- dabar pats paciausias thumbup.gif bet jau i pabaiga. Eilej laukia by Terry tusas - jis ne tik tusas, bet ir blakstienu augima skatinanti priemone viename. Kadangi skaiciau daug geru atsiliepimu - neatsilaikiau, dabar tik reik pabaigti turima ir bandysiu smile.gif
Atsakyti
As kaip visada - uzsimanau tuso ir einu pirkt belenka. Tai belenka ir gaunu. Paskutine nesamone Lancome doll eyes.. Kazkoks absoliutus nesusipratimas, prasciausias is visko, ka turejau. Buvo akcija, pardaveja pasiule, plius man kazkada labai Hypnose patiko, tai ir susigundziau. Ir supratau, kad visa esme yra butent sepetelyje.. Na ka, bandysiu pirkt armani ar koki kita:)
Atsakyti

Mergaites , ka galit pasakyti apie tusa Helena Rubinstein? ar vertas jis demesio?
nemaciau parduotuvese.............. ar nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sadjola @ 2013 08 12, 21:42)
Mergaites , ka galit pasakyti apie tusa Helena Rubinstein?  ar vertas jis demesio?
  nemaciau parduotuvese.............. ar nepastebejau g.gif

Turejau 'lash queen' (tigrinej tubelej), tai man jis nerealus, o ir graziai daze nuo pradarymo iki ismetiko wub.gif O vat 'lash queen extravaganza' (juoda tigrine tubele) labai nepatiko - skystas, lipino, kuri laika atidejus palaikiau, bet pradejsu dazytis vistiek toks pat nekoks buvo schmoll.gif

Noreciau ir kitus pabandyt, bet kaina nera maza, tai nesinori ismetinet, jei nepatiks... Butu vietoj pirkt, tai nebaisu bandyt, nes grazint galima, o siustis ar duty free pirkt, tai susilaikau...
Atsakyti
Parekomenduokite gera akiu tusa atsparu vandeniui, kad blakstienytes pailgintu ir nesulipintu ?>
Atsakyti