Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(dominica @ 2013 03 07, 22:09)
neatsparus, visi atsparus turi zyma 'waterproof'.

man panasu, kad sausio pradzioj atsukstas lancome hypnose star sudziuvo  blink.gif sakyciau, du menesiai- labai jau trumpas gyvenimas tusui, o dar turint galvoj, kad sausi beveik nesidaziau  doh.gif net pagailo ismestu pinigu  verysad.gif ir siaip originalus lancome hypnose ir doll eyes patiko kur kas labiau, tas star- nieko ypatingo  unsure.gif

Man šis tušas taip pat sudžiūvo po 2-3 mėnesių. Daugiau Lancome neperku.. blink.gif
Atsakyti
Šiuo metu absoliutus favoritas - maybelline volume express cat eyes

Maybelline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ministry: 15 liepos 2013 - 21:34
Gal kuri galite palyginti šiuos du:EL Sumptuous Extreme ir Giorgio Armani Eyes To Kill?smile.gif
Atsakyti
Man patinka Bourjois fan-tastic volume mascara. Labai gerai atskiria blakstienas, pailgina, pastorina šiek tiek, netepa paakių bent jau kol kas. Šepetėlis labai patogus, nors iš pradžių bijojau, kad bus problematiškas.
Atsakyti
gal pasakytumet kur perkart ar kur rasti lancome, Clinique ir kitu firmu mini tusu?
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 19, 16:15)
Gal kuri galite palyginti šiuos du:EL Sumptuous Extreme ir Giorgio Armani Eyes To Kill?smile.gif

man El patiko labiau vienareiksmiskai. padazo ryskiai, blakstienas labai graziai isskirsto, netepa gumulais. ir svarbiausiai netepa paakiu.
armani eyes to kill man trupedavo ir tepdavo paakius. ir blakstienos su juo tokios minkstos, lankscios (daugumai gal tai pliusas). Man tas jausmas nepatiko.

apskritai n kartu perku El, o pabandzius kazka naujo, visada griztu prie pastarojo
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2013 07 26, 22:52)
man El patiko labiau vienareiksmiskai. padazo ryskiai, blakstienas labai graziai isskirsto, netepa gumulais. ir svarbiausiai netepa paakiu.
armani eyes to kill man trupedavo ir tepdavo paakius. ir blakstienos su juo tokios minkstos, lankscios (daugumai gal tai pliusas). Man tas jausmas nepatiko.
apskritai n kartu perku El, o pabandzius kazka naujo, visada griztu prie pastarojo

Ačiū 4u.gif O sakykit, kaip dėl ilginimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2013 07 26, 20:22)
gal pasakytumet kur perkart ar kur rasti lancome, Clinique ir kitu firmu mini tusu?

Šiaip miniukų atskirai oficialiai nepatdavinėja, bet jie dažnai būna rinkiniuose. Galit paieškot Kosmetikos išparduotuvės temoje 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasisakyt savo ispudzius ir atsiliepimus. Esu isbandziusi desimtis tusu, pradedant nuo pigiako, baigiant Dior, YSL, Lancome, l'Oreal, MF, MUFE tusu. Vieni daugiau maziau tiko ir patiko (paprastai perku apimti didinancius tusus), bet mano pacios nuostabai, tusas, kurio nepakeicia nei vienas kitas (pirmiausia-efekto prasme, paskui, aisku, ir juokinga kaina doh.gif ). Man juo pakanka 2 potepiu, kad pakeltu ir pastorintu blakstienas (su kitais tusais -3 ar 4 sluoksniai). Netepa paakiu, lengvai nusivalo, nesulibdo. Kaina apie 15 Lt.

user posted image

Rudeni pirkau ji Maximoje, savaite ar dvi buvo akcija, stovejo visas Golden rose stendukas su tusais. Kai susizgribau, kad man reikia "uzsitavarinti" daugiau sito tuso, jo jau nebebuvo. Gal kuriai yra uzkliuve, kur tokio tuso galima isigyti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 07 28, 22:46)
Šiaip miniukų atskirai oficialiai nepatdavinėja, bet jie dažnai būna rinkiniuose. Galit paieškot Kosmetikos išparduotuvės temoje  4u.gif

hmm bet tose temose pardavineja iskart daug tokiu tusu, tai negi tiek rinkiniu perka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 07 28, 23:54)
Ateinu pasisakyt savo ispudzius ir atsiliepimus. Esu isbandziusi desimtis tusu, pradedant nuo pigiako, baigiant Dior, YSL, Lancome, l'Oreal, MF, MUFE tusu. Vieni daugiau maziau tiko ir patiko (paprastai perku apimti didinancius tusus), bet mano pacios nuostabai, tusas, kurio nepakeicia nei vienas kitas (pirmiausia-efekto prasme, paskui, aisku, ir juokinga kaina  doh.gif ). Man juo pakanka 2 potepiu, kad pakeltu ir pastorintu blakstienas (su kitais tusais -3 ar 4 sluoksniai). Netepa paakiu, lengvai nusivalo, nesulibdo. Kaina apie 15 Lt.

user posted image

Rudeni pirkau ji Maximoje,  savaite ar dvi buvo akcija, stovejo visas Golden rose stendukas su tusais. Kai susizgribau, kad man reikia "uzsitavarinti" daugiau sito tuso, jo jau nebebuvo. Gal kuriai yra uzkliuve, kur tokio tuso galima isigyti Vilniuje?

Siandien nusipirkau pabandyti biggrin.gif nu ir ka superr tikrai labai patiko thumbup.gif , ilgokai ieskojau nebuvo daug kur.
Atsakyti
Kur gavot ta GR tusa,uzsinorejau ir a isbandyti smile.gif
Atsakyti