Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Vakar ismeciau smashbox mascara.priekaistu jokiu neturiu.gerai daze, ilgino, storino, nebyrejo.ispradziu buvo sunku dazytis, nes jo sepetelis labai didelis bet paskui pripratau.naudojau apie 6 menesius ir vis dar daze puikiai.Ismeciau, nes jau kaip ir buvo laikas keisti, nes normaliai keiciu tusa kas 4 men, del higieniniu sumetimu.bet smashbox mascara dar manau galejau ilgai dazyti ir tarnauti. user posted image
i jo viena EL Sumptuous.
Atsakyti
O aš su atsiliepimais apie Loreal Lash Architect 4D.
Gavau lauktuvių iš brolienės, šiandien pabandžiau, ir ką galiu pasakyti - nieko geriau nesu bandžiusi!!!
Mano blakstienos ilgos, bet tiesios, taigi visi tušai tik dar labiau apsunkindavo jas ir jos nusileisdavo. O šitas, dar labiau prailgina ir užriečia netgi mano blakstutes.
Ohh. Atradau savo. Nors išbandžiusi oj oj kiek buvau. Padėdavo tik cheminis rietimas smile.gif.

Atsakyti
Sveikos. Negaliu nepagirti G.Armani Eyes to kill tuso wub.gif
Ka tik parsisiunciau is JAV ir nesigailiu nei vieno isleisto lito jam! Super dazo. Jokiu gumuliuku, atskiria, riecia ir svarbiausia ilgina. Tobulas man. Ir geresnis uz bandytuosius (pries tai favoritas buwo Loreal Telescopic auksinis).
Atsakyti
O kiek G.Armani Eyes to kill Lietuvoj kainuoja,gal kas zino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 12 liepos 2013 - 16:20
QUOTE(*Capri* @ 2013 07 12, 14:20)
Sveikos. Negaliu nepagirti G.Armani Eyes to kill tuso wub.gif
Ka tik parsisiunciau is JAV ir nesigailiu nei vieno isleisto lito jam! Super dazo. Jokiu gumuliuku, atskiria, riecia ir svarbiausia ilgina. Tobulas man. Ir geresnis uz bandytuosius (pries tai favoritas buwo Loreal Telescopic auksinis).

sutinku drinks_cheers.gif man jis taip pat pats paciausias!!! noriu pamegint dar sita, bet abejoju, kad jis bus geresnis uz Armani ax.gif gal kas jau bandet ir galit pakomentuot?
Dolce & Gabbana Intenseyes Black Intensity Mascara
user posted image
Atsakyti
user posted image
Paskutinis man laabai įtikęs Guerlain Cils d'Enfer thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 14, 01:52)
Paskutinis man laabai įtikęs Guerlain Cils d'Enfer  thumbup.gif

Dazo tikrai graziai ir kvepia skaniai (kazkaip man tusai arba duagmaz neutralaus kvapo, arba vienas berods Lancome stipriai kvepejo, bet neskaniai, o sis Guerlain malonaus kvapo). thumbup.gif Bet nuvalymas tragiskas doh.gif - mano prausiklis visus tusus iki siol, iskaitant vandeniui atsparis, nuprausia be problemu, bet sio neiveikdavo, net aliejum nusivalant nelengva budavo. Kas keisciausia, kad jis man sugebedavo kartais patepliot paakius, o vat nuvalyt didele problema buvo g.gif
Atsakyti
O as pasiguosiu, susiduriau su nekokybisku produktu arba labai pakitusia produkcijos linija, nes megstamiausi yra Dior tusai, ir neseniai isigijau savo megstama DIOR SHOW black out doh.gif , ir spekit vietoj ilgu ir tankiu blakstienu kas gavosi ?Sulipusios ir neiskios formos darinys prie akiu, tai teko pirkti kazka paprastesnio, nes pinigeliu jau gaila ekspermentuoti su DIOR ir isigijau L'oreal volume million lashes tai pusetinai, vis geriau nei buti sulipusiom blakstienoms, O kaip supratau CHANEL turi kazka tokio, kas padeda suteikti efekta nerealu akytems, kokius dar skirtingu liniju Chanel kas bandete?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 15, 00:44)
Dazo tikrai graziai ir kvepia skaniai (kazkaip man tusai arba duagmaz neutralaus kvapo, arba vienas berods Lancome stipriai kvepejo, bet neskaniai, o sis Guerlain malonaus kvapo).  thumbup.gif Bet nuvalymas tragiskas  doh.gif  - mano prausiklis visus tusus iki siol, iskaitant vandeniui atsparis, nuprausia be problemu, bet sio neiveikdavo, net aliejum nusivalant nelengva budavo. Kas keisciausia, kad jis man sugebedavo kartais patepliot paakius, o vat nuvalyt didele problema buvo  g.gif

Kvepia labai skaniai, nesulipina visai blakstučių, ilgina labai thumbup.gif g.gif Aš visą veidą, kartu ir akių make-up'ą valau Bioderma H2O sensibio vandeniu- man viską nuvalo lengvai- 1 vatos padeliu, kitu tik visą veidą valydama dar vos paakiu prabraukiu. O jei paakius patepa, tai su ausų krapštuku į Biodermą ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 15 liepos 2013 - 11:41
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 14, 00:52)
Paskutinis man laabai įtikęs Guerlain Cils d'Enfer  thumbup.gif

Šis man irgi labai patinka: nesulipina blakstienų, ilgina, užriečia, bet taip pat kaip kas rašė, nusivalo žymiai blogiau nei Armani eyes to kill, tad šiuo požiūriu Armani man geresnis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ziuriu dauguma labai giria Armani, man su kosmetikos priemonemis isskyrus parfumerija neteko susidurti, reikes ismeginti sita giriama Armani eyes to kill tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudojates is AVON blakstienu tusu, galite patarti kuris geriausias? noreciau,kad butu storinamasis ,nes blakstienos ir taip labai ilgos atrodo kaip priaugintos thumbup.gif aciukas;)
Atsakyti