O as pagaliau atradau tinkamus gosh tušus,kurie gerai paryškina, ilgina ir , kas svarbiausia, nei kiek netrupa, atlaiko 12h
o išbandžius visokių galybę.
QUOTE(rosea @ 2013 06 19, 17:32)
O as pagaliau atradau tinkamus gosh tušus
Kuris pats paciausias? Idomu isbandyti
QUOTE(bandeles @ 2013 06 19, 22:45)
Kuris pats paciausias? Idomu isbandyti
labai patiko boombastic labai ilgina ir pastorina
QUOTE(Solen @ 2013 05 28, 23:18)
Jei jusu blakstienos ilgos ir riestos tai bus pasaka , naturaliai atrodantis, nelipinantis... PLIUS NETEPANTIS
Merginos, reikia patarimo
Nusipirkau pagaliau Giorgio Armani tusa, nes gavau nuolaida 20 proc. Bet pasimeciau, nes tusas visai visai ne skystas, tai man kilo itarimas, ar nepadziuves? Gyvenu Paryziuje, tad pirkau parduotuveje Sephora, pardave neatidaryta, dezuteje. Nu bet mane kankina kazkodel ta nuojauta, kad man uz kokios savaites prades jis dziut, ar cia jo tokia konsistencija? Ant blakstienu na kazinau, pasidengia kaip ir graziai, bet noretus man kaip naujam daugiau to skystumo, nes kai daugiau padazai, vos ne serpetojas blakstienos...
Gal nueit i parduotuve ir uzklaust ar ne sena pardave??? Ir paprasyt, kad parodytu ar ir kiti tokios konsistencijos?
Nusipirkau pagaliau Giorgio Armani tusa, nes gavau nuolaida 20 proc. Bet pasimeciau, nes tusas visai visai ne skystas, tai man kilo itarimas, ar nepadziuves? Gyvenu Paryziuje, tad pirkau parduotuveje Sephora, pardave neatidaryta, dezuteje. Nu bet mane kankina kazkodel ta nuojauta, kad man uz kokios savaites prades jis dziut, ar cia jo tokia konsistencija? Ant blakstienu na kazinau, pasidengia kaip ir graziai, bet noretus man kaip naujam daugiau to skystumo, nes kai daugiau padazai, vos ne serpetojas blakstienos...
Gal nueit i parduotuve ir uzklaust ar ne sena pardave??? Ir paprasyt, kad parodytu ar ir kiti tokios konsistencijos?
QUOTE(bellty @ 2013 07 04, 16:12)
As tavo vietoj nueiciau i parduotuve ir sulyginciau su kitais.Siaip dazniausia nauji tusa buna skysti,o veliau toke padziuve.. siandien planuoju eiti i parduotuve ir taipat isigyti si tusa,tai parasysiu koks bus pa mane,nors pries tai turejau tai buvo skystas
QUOTE(virgaxxx @ 2013 07 04, 18:41)
As tavo vietoj nueiciau i parduotuve ir sulyginciau su kitais.Siaip dazniausia nauji tusa buna skysti,o veliau toke padziuve.. siandien planuoju eiti i parduotuve ir taipat isigyti si tusa,tai parasysiu koks bus pa mane,nors pries tai turejau tai buvo skystas
Tai kad pati palygint negaliu, nes patys tusai stalciuose parduotuvej sudeti, tik meginukus pati galiu paziuret. Nebent prasysiu pardavejos parodyt. Siaip kai istraukiu sepetuka ant to pacio pacio galiu lieka to tusa tai jis skystas, bet ant sepetelio tai nieko beveik nesimato, ta prasme jis neperkrautas mase, tai gal taip ir turi but Ir kai tepu ant blakstienu nedaug jo uzsikrauna, nepratus as taip su nauju tusu
Labai lauksiu tavo atsiliepimo, ir manau ryt eisiu vis vien i parduotuve pasiziuret
QUOTE(rosea @ 2013 06 21, 19:03)
labai patiko boombastic labai ilgina ir pastorina
Kokia jo kaina pas mus?
QUOTE(charizmaaa @ 2013 07 02, 20:19)
Jei jusu blakstienos ilgos ir riestos tai bus pasaka , naturaliai atrodantis, nelipinantis... PLIUS NETEPANTIS
jau isigijau superinis jis man
QUOTE(bellty @ 2013 07 04, 18:12)
Nusipirkau pagaliau Giorgio Armani tusa, nes gavau nuolaida 20 proc. Bet pasimeciau, nes tusas visai visai ne skystas, tai man kilo itarimas, ar nepadziuves?
Nusipirkau pagaliau Giorgio Armani tusa, nes gavau nuolaida 20 proc. Bet pasimeciau, nes tusas visai visai ne skystas, tai man kilo itarimas, ar nepadziuves?
Taip pat turiu GA tusa, pirkau UK duty free (tai nemanau kad butu pasenes). Tai man jis iskart tokios tirstos konsistencijos buvo, istraukus sepeteli, tuso yra ant pacio galiuko, o ant pacio sepetelio tuso daug nesimato. Net perbraukus per ranka sepeteliu, daug tuso nepasilieka, toks kaip ir sausas atrodo, bet dazo normaliai, tai gal ir su jusu tusu viskas gerai
QUOTE(bellty @ 2013 07 04, 17:12)
Nu bet mane kankina kazkodel ta nuojauta, kad man uz kokios savaites prades jis dziut, ar cia jo tokia konsistencija? Ant blakstienu na kazinau, pasidengia kaip ir graziai, bet noretus man kaip naujam daugiau to skystumo, nes kai daugiau padazai, vos ne serpetojas blakstienos...
Man lygiai tas pats buvo, nusipirkus galvojau, gal brokuotas/sudziuves/pasenes bet pirkau patikimoj parduotuvej, kaip ir jus, tai tiesiog daziausi juo ir kazkaip visai gerai blakstienas daze, jis panasios konsistencijos ir isliko iki pat galo. Uztai visai nelipino blakstienu del to savo sausumo
Aciu uz atsakymus, buvau nuejus i parduotuve, tai man ta pati pasake, kad cia jo tokia konsistencija, naujo nerode, sake negali pradaryt nenaudoto tuso. Taip, kad nemanau kad pasenes Bet... vis delto esu laaabai juo nusivylusi. Mano blakstienoms jis visai nepatinka... Neissukuoja ju tvarkingai kaip noretusi, gulasi blakstienos i skirtingus sonus, greitai sudziuna ant ju ir blakstienos netampa lankscios. Ilgai pasiterliojus pries kur nors einant vakariniui makiazui galima isgaut wow ispudi, nieko nesakau, bet kasdien, greit ir naturaliai pasidazyt, man gaunas katastrofa, blakstienos sulipe, greit dziuna tusas ant ju, tad bandant taisyt gaunas per daug mases ir galu galiausia musiu kojeles. Zodziu...
Nezinau kodel, bet man nei vienas is populiariuju tusu netinka, nei izymusis Yves Saint Laurent, nei Lancome klasikinis, nei sitas... Turbut teks susitaikyt su ideja, kad man tinka ir patinka tik guminiai sepeteliai, TIK su kuriais man iseina isgaut norima efekta: graziai issukuotu, neperkrautu, bet ispudingu blakstienu. Tad manau riek nustot metyt pinigus bandymams Faktas tas, kad daug kas priklauso nuo blakstienu plauko, mano balkstienos manau yra labai plonos, todel gal sunkiau su jomis...
Paskutinis vis del to geriausias is bandytu buvo Bourjois violetinis su gana keistu sepeteliu, kuris kainuoja puse kainos Giorgio Armani Paprasta, naturalu, greita pasidazyti ir grazu. Ilgam uzteko. Man vis delto tusas turi but toks, kad kartu nesimatytu kad kazko daug prikrauta ant blakstienu, bet kartu, kad jas paryskintu ir isgautu wow efekta. Tai ir vadinu naturalia kosmetika (nes kosmetika vis delto isliks kosmetika).
Tiek nomoniu, parasysiu veliau kaip sekas su Armani, bet man toks jausmas, kad jis man po savaites naudojimo jau dziuna...
Nezinau kodel, bet man nei vienas is populiariuju tusu netinka, nei izymusis Yves Saint Laurent, nei Lancome klasikinis, nei sitas... Turbut teks susitaikyt su ideja, kad man tinka ir patinka tik guminiai sepeteliai, TIK su kuriais man iseina isgaut norima efekta: graziai issukuotu, neperkrautu, bet ispudingu blakstienu. Tad manau riek nustot metyt pinigus bandymams Faktas tas, kad daug kas priklauso nuo blakstienu plauko, mano balkstienos manau yra labai plonos, todel gal sunkiau su jomis...
Paskutinis vis del to geriausias is bandytu buvo Bourjois violetinis su gana keistu sepeteliu, kuris kainuoja puse kainos Giorgio Armani Paprasta, naturalu, greita pasidazyti ir grazu. Ilgam uzteko. Man vis delto tusas turi but toks, kad kartu nesimatytu kad kazko daug prikrauta ant blakstienu, bet kartu, kad jas paryskintu ir isgautu wow efekta. Tai ir vadinu naturalia kosmetika (nes kosmetika vis delto isliks kosmetika).
Tiek nomoniu, parasysiu veliau kaip sekas su Armani, bet man toks jausmas, kad jis man po savaites naudojimo jau dziuna...