Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Gal galit parekomenduoti tusa is Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique? Kuris labiausias vertas demesio butu?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 05 09, 11:14)
Gal galit parekomenduoti tusa is Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique? Kuris labiausias vertas demesio butu?

`as gal labiausiai uz EL Sumptuous buciau. Nors patik ir Dior, tiek Iconic, tiek Diorshow, bet pastarieji man kazkodel voku tepdavo. O EL gerai ir tankina, ir ilgina, todel prioritetas. Beje, kol kas geriausias man Chanel La Volume. Tik po kurio laiko naudojimo supratau, kad nebetepu antro sluoksnio - pakakdavo ir vieno smile.gif Mano blakstienos gal prastos visom prasmem - ir trumpos, ir nera tankios. Lancome kazkaip ispudzio is viso didelio nepaliko, plius greitai padziudavo.
Atsakyti
Radau prieš porą mėnesių savo darytą nuotrauką, visai pamiršau, kad norėjau čia įkelti doh.gif Čia viena akis padažyta Rimmel volum lash tušu, lenktu šepetuku (yra ir su tiesiu, nežinau ar žymiai skiriasi). Tikrai patiko man šis tušas, pastorindavo, ilgindavo, gerai laikėsi, nepasakyčiau, kad lipindavo.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 05 09, 22:11)
`as gal labiausiai uz EL Sumptuous buciau.

o man EL Sumptous tepa taip, kad dieve padek blink.gif ne vienas kitas tusas tokiu pandos akiu nepadarydavo biggrin.gif tureti Chanel'io ir Lancome visiskai netepdavo, nors siaip man didzioji dalis tusu tepa daugiau ar maziau doh.gif Clinique kiek bandziau- man per mazai dazymo, labai neryskios, kasdienes blakstienos gaunasi. is tu firmu rinkciausi lancome hypnose doll eyes arba chanel inimitable. dar ysl singulier patiko smile.gif
Atsakyti
O aš prieš porą savaitėlių nusipirkau Eveline Volumix Fiberlast
http://wizaz.pl/kosm...o/38463_250.jpg

Mokėjau gal 12-13 Lt ir žinokit nu esu visiskai patenkinta thumbup.gif Gražiai ilgina, nesulipina nebyra nors ir kažkiek patrini blakstienas ir lengvai nusivalo su pieneliu smile.gif Toks kasdienai, sukurti naturaliam įvaizdžiui smile.gif

Prieš tai naudojau loreal million lashes extra balck, nu žinokit jis man ir nelabai ką ilgino ir storino, labai byrejo.... ir dar kaina 4 kartus didesne už šito nesenai pirkto...

Šiaip niekad negailiu pinigų geram tušui...bet kad niekaip nepakliuvo geras galvoju nusipirksiu pigesnį, nebus gaila jeigu netiks, ir vualia, kolkas puiku ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepima apie tusa dior iconic overcurl g.gif
user posted image
Atsakyti
esu iš tų, kurios turi trumpas, šviesias, retas blakstienas. išbandžiau melejoną tušų - pigius, brangius, žinomus, nežinomus, rekomenduotus ir ne... paskutinis mano atradimas YSL Shocking. vartoju jau antrą tūbelę. fantastiškas! kvepia, tepasi gražiai, nebyra - galima ir popiečio miegui pakristi smile.gif minusai - brangokas, talpa tik 6.4ml
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 05 09, 12:14)

rekomenduoju Lancome Mascara Virtuose Black Carat, puikiai laikosi, ilgina, atskiria smile.gif
Atsakyti
Maniskes blakstienas labai graziai padazo:

Chanel inimiitable intense - deja, pirmas pora savaiciu per skystas, tada kokia savaite puikus ir tada jau sutirsteja doh.gif

Givenchy noir couture - panaudojus menesi laika kas diena, daugiau nei puse blakstienu kazin kur nutrupejo..
Atsakyti
Man šis tušas thumbup.gif Bet žiauriai greitai tirštėja..

QUOTE(mariamne @ 2013 06 06, 09:38)
esu iš tų, kurios turi trumpas, šviesias, retas blakstienas. išbandžiau melejoną tušų - pigius, brangius, žinomus, nežinomus, rekomenduotus ir ne... paskutinis mano atradimas YSL Shocking. vartoju jau antrą tūbelę. fantastiškas! kvepia, tepasi gražiai, nebyra - galima ir popiečio miegui pakristi  smile.gif minusai - brangokas, talpa tik 6.4ml
user posted image

Atsakyti
Pribaigiau savo Lancome Virtuose, kartot nenoriu, nes labai greit sudžiuvo. doh.gif Dabar norėčiau išbandyti kokį YSL arba Estee Lauder g.gif Gal galit patarti kokį, kuris neblogai ilgintų ir tuo pačiu gražiai atskirtų blakstienas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra išbandžiusių Loreal Butterfly wing effect tušą? Kokie atsiliepimai? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 17 birželio 2013 - 11:58