Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 10:26)
Vis dėlto iš begalės bandytų pats pačiausias Giorgio Armani Eyes To Kill:

user posted image
atsiliepimas apie jį

4u.gif Sumotyvavot pirkt, nes vis nesiryzau blush2.gif Raset, kad nelipina blakstienu, bet nuotraukose nepasakyciau, kad jos nesulipe g.gif bet vis vien butinai isbandysiu! Kalbat apie ta kurio pakuote nuotraukoj ar ne: cia tas klasikinis, length and volume?

beje, jusu tinklapis man labai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 04 30, 12:03)
4u.gif Sumotyvavot pirkt, nes vis nesiryzau  blush2.gif Raset, kad nelipina blakstienu, bet nuotraukose nepasakyciau, kad jos nesulipe g.gif bet vis vien butinai isbandysiu! Kalbat apie ta kurio pakuote nuotraukoj ar ne: cia tas klasikinis, length and volume?

beje, jusu tinklapis man labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano akimis, tai jos nesulipę ten biggrin.gif nes sulipusias aš gal kitokias įsivaizduoju.. Be to, man patinka ryškios, daug pridažytos blakstienos, o vienu sluoksniu padažytos, natūraliai atrodančios, tai man nelabai.. smile.gif bet šiuo tušu vieną sluoksnį uždėjus tai natūraliai gana atrodo, taip kad manau tušas tinka tiek natūralistėms, tiek mėgstančioms tankiau padažytas smile.gif pabaigiau aš jį per tris mėnesius, bet žadu ant dienų vėl užsisakyt wub.gif čia būtent tas klasikinis smile.gif ačiū, malonu 4u.gif
Atsakyti
Kiek pinigų Armanis?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 04 30, 12:39)
Kiek pinigų Armanis?

Apie 100 pinigų iš saks.com per tarpininkes su mokesčiais smile.gif kiek Lietuvoj, nemačiau, bet spėju, kad apie 130lt bus g.gif va, konkreti nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 30 balandžio 2013 - 11:59
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 12:58)
Apie 100 pinigų iš saks.com per tarpininkes su mokesčiais smile.gif kiek Lietuvoj, nemačiau, bet spėju, kad apie 130lt bus  g.gif va, konkreti nuoroda smile.gif

Tai ar as kazko nesupratau ar ka, bet man rodo 55 eurai su visais mokesciais tam tinklapy? blink.gif Litais rodo 237 g.gif

Prancuzijoje Sephoroj kainuoja 32,50 euro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 01 gegužės 2013 - 11:12
QUOTE(bellty @ 2013 05 01, 12:08)
Tai ar as kazko nesupratau ar ka, bet man rodo 55 eurai su visais mokesciais tam tinklapy? blink.gif Litais rodo 237 g.gif

jūs gal ne LT? 4u.gif
man rodo LTL 84.28
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 05 01, 12:08)

Kaip suprantu jus Prancuzijoj, pabandziau pakeist i France, tai saks.com meta EUR €24.07, litais 84.28. g.gif

Gal jus jau kartais isidejot i krepseli ir su siuntimu cia ziurit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 02, 13:13)
Kaip suprantu jus Prancuzijoj, pabandziau pakeist i France, tai saks.com meta EUR €24.07, litais 84.28.  g.gif

Gal jus jau kartais isidejot i krepseli ir su siuntimu cia ziurit?  g.gif

Taip, as Prancuzijoje smile.gif Taip taip, man po mokesciu uz siuntima pasidaro tokia sumele biggrin.gif o kaip be mokesciu atsisiust? As ir maciau, kad tik 24 eurai, tai uztat ir susigundziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 05 03, 20:13)
Taip, as Prancuzijoje smile.gif Taip taip, man po mokesciu uz siuntima pasidaro tokia sumele biggrin.gif o kaip be mokesciu atsisiust? As ir maciau, kad tik 24 eurai, tai uztat ir susigundziau thumbup.gif

Na tai siaip apie kainas kalbant neitraukiami mokesciai ir siuntimas, nes cia jau nuo kiekvieno puslapio siuntimo politikos ir kainu priklauso, o paties produkto kaina 24EUR 4u.gif

Merginos per tarpininkes perka, tai buna %, atsiuntimas, bet tikrai maziau nei tiesiai is tokiu puslapiu siunciantis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 03, 20:53)
Na tai siaip apie kainas kalbant neitraukiami mokesciai ir siuntimas, nes cia jau nuo kiekvieno puslapio siuntimo politikos ir kainu priklauso, o paties produkto kaina 24EUR  4u.gif

Merginos per tarpininkes perka, tai buna %, atsiuntimas, bet tikrai maziau nei tiesiai is tokiu puslapiu siunciantis.

Aaaa, aisku dabar, o kaip tu tarpininkiu surast? biggrin.gif nesu niekad nieko internetu pirkus, todel visiskai nieko nenusimanau blush2.gif na bet kadangi as ne Lietuvoje, tai manau atgailesiu tuos 8 eurus ir pirksiu parduotuvej... unsure.gif

Beje mano Bourjois violetinis (tas naujas) tusas atsigavo po palaikymo siltam vandeny, nes rasiau, kad greit apdziuvo ir pradejo musiu kojeles daryt, tai dingo tas musiu efektas smile.gif tai visai jis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 05 03, 21:18)
Aaaa, aisku dabar, o kaip tu tarpininkiu surast? biggrin.gif nesu niekad nieko internetu pirkus, todel visiskai nieko nenusimanau blush2.gif na bet kadangi as ne Lietuvoje,  tai manau atgailesiu tuos 8 eurus ir pirksiu parduotuvej... unsure.gif

CIA tarpininkiu temos - renkates jums priimtiniausia. Issiustu ir i uzsieni manau, bet siuntimas atskirai butu (vien tuso pigiausiu budu kazkur iki $5, sakyciau gal $3), dar %, tai man rodos ne tiek daug ir susitaupo nei vietoj perkant jums.
Atsakyti
man is paskutiniuju bandytu (chanel inimitable, revlon grow lusciousir soap and glory thick and fast )labiausiai patinka paskutinis, graziausia su juo blakstienos atrodo, maniskes tai trumpos ir retokos, siek tiek pailgina, labiau patankina) chanel nevertas demesio isvis pasirode schmoll.gif
http://2.bp.blogspot...yX0/s1600/a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 04 gegužės 2013 - 12:37