Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

vienas geresniu turetu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Atsiliepimas apie diorshow iconic. Senai norejau sio tuso nes viena drauge vis gyre (bet kadangi ji dar didesne dior auka nei as tai nesistebiu)
Nors ir padazo gerai, bei graziai vis tik tankinimo man truksta, nes jis kiek labiau ilgina ir atskiria nei tankina. Pasidazyti truputi lengviau nei su diorshow bet as vistiek apsiterlioju akiu vokus.. Laiko tikrai geriau nei diorshow nes netrupa, bet kuris man labiau patinka nezinau, nes su diorshow tankesnes ispudingesnes blakstes iseina, bet pazaist reikia, o su iconic kiek paprasciau bet truksta tankumo man 4u.gif
Atsakyti
O gal sita kas nors turit. As turiu dar neisnaudota, bet negaliu jo naudot, nes man virsutinius vokus tepa po kurio laiko. Net seseliu pagrindas nepadeda, vistiek tusas man vokus istepa, tai turiu amzinai su pirstu pavalyt, o jei nepavalau, tai is draugiu veliau gaunu pastabu, kad nusivalyciau vokus doh.gif Siaip gaila, nes tikrai graziai dazo blakstienas.
user posted image
Atsakyti
O gal kas turit Loreal blakstienų tušas? Kaip jis jums?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 04 19, 12:51)
O gal kas turit Loreal blakstienų tušas? Kaip jis jums?

as turejau pora kart, kazkada buvau blakciu foto su juo ikelus. man tai padazo jis nerealiai, blakstes tikrai kaip dirbtinos, bet reikia pazaist, kelis sluoksnius tepti beto bisky paklijuoja, neatskiria taip tobulai kaip guminiai sepeteliai (uztat man visuose tusuose su guminiais truksta tankinimo). kas man neptiko kad abu kart kai pirkau jis jau buvo tirstas ir naudojau ji apie pora menesiu, bet as nezinau gal cia jau lt pardziu problema, nes is n kartu tai visikai sviezia esu gal 2 kartus nusipirkus tusa apskritai 4u.gif
tankinimo prasme man jis vienas geriausiai tankinanciu is belekiek bandytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 19 balandžio 2013 - 14:49
Gal kuri naudojate rudą blakstienų tušą? Kokį?
Atsakyti
user posted image

siuo metu mano naudojamas, patinka smile.gif
Atsakyti
doh.gif Moterys, nu jei jau pasivarginat įkelti nuotrauką tušo, tai ar negalima bent dviem sakiniai aprašyti kuo jis ten "patinka/"nepatinka"? Nu vat ateinu išsirinkti naujo varianto, kurį norėčiau pabandyti, o apie krūvą nebandytų tušų komentarai po žodį ar du ir vis tiek nieko nepasako. gun_bandana.gif
Neįdomu ką turit/turėjot, įdomu kaip "veikė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 19 balandžio 2013 - 23:12
QUOTE(Ameera @ 2013 04 20, 00:12)
doh.gif  Moterys, nu jei jau pasivarginat įkelti nuotrauką tušo, tai ar negalima bent dviem sakiniai aprašyti kuo jis ten "patinka/"nepatinka"? Nu vat ateinu išsirinkti naujo varianto, kurį norėčiau pabandyti, o apie krūvą nebandytų tušų komentarai po žodį ar du ir vis tiek nieko nepasako.  gun_bandana.gif
Neįdomu ką turit/turėjot, įdomu kaip "veikė".

Nesinervinkit, ponia, groziui kenkia tongue.gif
Jei parasom, kad patinka tas ar anas tusas, tai gal daro butent tai, kas parasyta ant pakuotes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 20, 00:28)
Nesinervinkit, ponia, groziui kenkia  tongue.gif
Jei parasom, kad patinka tas ar anas tusas, tai gal daro butent tai, kas parasyta ant pakuotes wink.gif

Aš graži, kai pykstu bigsmile.gif lotuliukas.gif Ir tfu, tfu, tfu, visa laimė - dar tik panelė aš. biggrin.gif
Ne, tiesiog per daug tokių nevertingų post'ų. Juk nesunku pakomentuoti ką konkrečiai daro tušas. Nes pvz. gal man patinka tušas, bet ant jo pakuotės rašo, kad suteikia apimtį ir riečia, o man jis nesuteikia tos apimties, bet tobulai atskiria blakstienas, yra labai juodas ir dėl to patinka. Taigi atsiliepimų tema, o ne sąrašiuko ką turiu, ko ne. smile.gif
Į temą - ilgiau panaudojau Guerlain Maxi Lash - šiek tiek pasikeitė nuomonė, nėra jis toks nieko vertas, kaip prieš tai maniau. Nepaisant to, kad tikrai atveria akis ir išlaiko taip visą dieną, tai ir atskiria tobulai ir su trim sluoksniais galima išgauti gražių blakstienų efektą. Nieko dramatiško, bet tvarkingos ir ryškios blakstienos. O vienas sluoksnis tinka natūralistėms. Ir tas man patinka, nes lengvai kontroliuojamas, nėra taip, kad pirmu sluoksniu užkrauna daug košės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 19, 12:19)
O gal sita kas nors turit. As turiu dar neisnaudota, bet negaliu jo naudot, nes man virsutinius vokus tepa po kurio laiko.

Esu turejus si Dior New Look, man nei paakiu, nei virsutiniu voku jis netepe. g.gif Kiek esu naudojus tusu (o esu naudojus laabai daug), man paakius tepe tik Guerlain Le 2 .
O minetas Dior visai patiko, mazas sepetukas, lengva prie visu blakstienu prieiti, graziai daze, ne stebuklas, bet neblogas tusas. Tik kazkaip i pabaiga pradejo akis alergizuoti, dar visai neblogai daze, bet atidejau ji...
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 19, 10:19)
O gal sita kas nors turit. As turiu dar neisnaudota, bet negaliu jo naudot, nes man virsutinius vokus tepa po kurio laiko. Net seseliu pagrindas nepadeda, vistiek tusas man vokus istepa, tai turiu amzinai su pirstu pavalyt, o jei nepavalau, tai is draugiu veliau gaunu pastabu, kad nusivalyciau vokus  doh.gif Siaip gaila, nes tikrai graziai dazo blakstienas.

Diorshow New Look kaip tik šiuo metu naudoju. Netepa jis man (nors turiu gan riebius vokus), gražiai padažo, iššukuoja blakstienas, tik vargstu vakarais nuvalydama jį doh.gif sunkiausiai nuvalomas iš mano naudotų - atrodo jau akuratniai nuvalau, bet ryte vis tiek paakiai pajuodę po nakties lieka, tenka iš naujo valyt. Iš esmės esu patenkinta, bet antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedonistė: 20 balandžio 2013 - 21:45