Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Nimu @ 2013 04 08, 21:41)
labai patiko Loreal Million Lashes Exess
http://www.douglas.l...excess-mascara/
gražiai padengia, blakstienos atrodo natūraliai. Geras šepetėlis, norėjau tik pastorinti, nes mano ir taip pakankamai ilgos, tai pastorina ir blakstienos atrodo taip gražiai ir  natūraliai, nesulipusios, lengvos. Prieš tai naudojau Max Factor Masterpiece toks "riebesnis" buvo, gal toms kas mėgsta kelias sluoksniais dažyt visai patiktų, nes užtenka vieno, efektas kaip kelis užsitepus smile.gif

Aš irgi dabar naudoju Loreal'į..Man jis labai patinka.. thumbup.gif Nors blakstienos ir taip nepasakyčiau kad trumpos mano, bet jas padažius kai dar pailgina, tai užsidėjus akinius daužosi blakstės.. biggrin.gif O šiaip pritariu, gražiai pastorina, atskiria, labai natūraliai atrodo, manau užtepus antrą sluoksnį gautųsi lėliškos..nebandžiau dar.. ax.gif Paakių netepa, švariai gražiai nusiplauna, nebyra..Tik iš pradžių man jis labai šlapias buvo, tai užsitepus mirksint išsimozodavau.. doh.gif biggrin.gif Bet padžiuvo dabar šiek tiek ir viskas ok..Taip kad vieni pliusai kol kas.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2013 04 07, 13:06)

Man sitas irgi prie favoritu tik as visad juoda perku, o kuo jie skiriasi g.gif dabar turiu Loreal Million Lashes irgi patinka. Dar noriu paklaust, nes nelabai radau tokios temos apie gelius skatinancius augima, kas gali ka parekomenduot?
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotų tušą kuris gerai tankina ir iššukuoja blakstienas, kadangi mano blakstienos ne tiesios ir ne trumpos, todėl pagrindinis kriterijus yra TANKINANTYS rolleyes.gif
ir kad nebūtų tirštas/klampus nes voro kojų ar gumuliukų nemegstu blush2.gif
naudojau Max Factor False Lash Effect (violetinį), bet norėtus rasti geresnį, nes buvo sausokas, iš pradžių kiek lipino (o gal papuolė prastesnis g.gif )
lauksiu rekomendacijų iš jūsų TOP megstamiausių sąrašiuko 4u.gif
už įkandamą iki 50Lt kainą nes kol studentė tai į Chanel'ius nesižvalgau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galite palyginti Lancome Hypnose Precious Cells su paprastu Hypnose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 10, 23:05)
Gal kuri parekomenduotų tušą kuris gerai tankina ir iššukuoja blakstienas, kadangi mano blakstienos ne tiesios ir ne trumpos, todėl pagrindinis kriterijus yra TANKINANTYS  rolleyes.gif
ir kad nebūtų tirštas/klampus nes voro kojų ar gumuliukų nemegstu  blush2.gif
naudojau Max Factor False Lash Effect (violetinį), bet norėtus rasti geresnį, nes buvo sausokas, iš pradžių kiek lipino (o gal papuolė prastesnis  g.gif )
lauksiu rekomendacijų iš jūsų TOP megstamiausių sąrašiuko  4u.gif
už įkandamą iki 50Lt kainą nes kol studentė tai į Chanel'ius nesižvalgau  blush2.gif

Pabandykit MaxFActor False lash effect juodą gal tada. Violetinio nebandžiau, bet juodas tikrai labai patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 15, 16:11)
Pabandykit MaxFActor False lash effect juodą gal tada. Violetinio nebandžiau, bet juodas tikrai labai patiko. smile.gif

jau isigijau si L'orealio user posted image

kai bandžiau testeri buvo kiek padžiuvęs tačiau padažė visai gražiai, daugmaž taip kaip sioje foto: http://thementhor.wo...lse-lash-wings/
bet kai išbandziau namie sviezia tai kiek lipino kaip cia: http://makeup.blog.h...szempillaspiral (paskutinė foto) niekad nebuciau pagalvojusi kad padziuves gali dazyti geriau nei sviezias biggrin.gif tai teks laukti kol padzius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktise: 15 balandžio 2013 - 22:45
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 04 15, 16:02)
Gal kas galite palyginti Lancome Hypnose Precious Cells su paprastu Hypnose?  smile.gif

Man is visu Lancome, paprastas yra pats geriausias, nes visi tie, star, drama, cells sulipina man labai blakstienas, negraziai pasiskirsto, dienos pabaigoj ima trupeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 15, 22:44)
jau isigijau si L'orealio user posted image

As irgi si isigyjau, kazkoks nesusipratimas doh.gif Nebyra, netepa, bet sepetelio forma nepatiko, geriau butu paprasta, tad jeigu kazkas nori pirkti si tusa del neiprasto sepetelio formos, tai jis tikrai nepatogus ir nieko ypatingo nedaro. Tusas kazkiek pailgina, bet nesuteikia apimties.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2013 04 16, 11:03)
As irgi si isigyjau, kazkoks nesusipratimas  doh.gif Nebyra, netepa, bet sepetelio forma nepatiko, geriau butu paprasta, tad jeigu kazkas nori pirkti si tusa del neiprasto sepetelio formos, tai jis tikrai nepatogus ir nieko ypatingo nedaro. Tusas kazkiek pailgina, bet nesuteikia apimties.

dedu dar viltis i ji kad padziuves kiek geresnis bus bet kad labiau ilgina nei apimti suteikia tai tiesa sakot wink.gif
Atsakyti
Man labai patinka šitas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudoju Bare Minerals Volumizing tusa ir esu labai patenkinta
user posted image
Atsakyti
Tiesa pasakius,man nei vienas tusas nepatinka nepastovejes/sviezias smile.gif
Atsakyti