Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Pasigedau Sielonieses darbu?o gal kazka praleidau? g.gif
Atsakyti
Dziuga...su tokia faina servetuke, dėžutė negali būt negraži...aš irgi tokios noriu ax.gif

Patiko ir dėžutė su nuotrauka, tvarkingai padaryta, perėjimai, suliejimas su fonu...man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 26, 19:12)
Dziuga...su tokia faina servetuke, dėžutė negali būt negraži...aš irgi tokios noriu ax.gif

Patiko ir dėžutė su nuotrauka, tvarkingai padaryta, perėjimai, suliejimas su fonu...man patiko smile.gif

Dekoju, man ir ji tokia faina tas motyvas toks dailus, kad net sunku ji ne vientisa deti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mmarisha @ 2013 02 26, 18:55)
Pasigedau Sielonieses darbu?o gal kazka praleidau? g.gif

Manau, kad zmogus nusprende nebesirodyti cia mellow.gif
Atsakyti
Žiugos levandos labai mano skonio, ypač tinka tas nėrinukas.
Čia mano "juodoji"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 02 26, 00:04)
rug_gele gražu  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 02 26, 01:37)
Po kiskiais dazyciau baltai, kad jie ryskesni butu, nes dabar biskutuka pazaliave...  4u.gif
O pakalnutes man istrauktos is konteksto, kazkaip kaba ore, noretusi pritapymo, arba seselio... Ant zvakes matosi karpymo linija... sad.gif
Ir nuotraukos man nepatiko. Mergaites, kodel negalima pakenteti iki ryto ir fotografuoti dienos sviesoje, visai kitoks vaizdas butu, be blykstes atspindzio ir spalvos butu naturalesnes... 4u.gif

Aciū už pastabas 4u.gif mirksiukas.gif tik žvakidėje matosi ne kirpimo linija, aš kontūrus apvedžiojusi stiklo dekoriui skirtais blizgiais dažais, man pagyvino žvakalę mirksiukas.gif apačioje naudota struktūrinė pasta.
O kas del nuotraukų man kaip tik atrodo ryškesnės spalvos prie apšvietimo, dienos šviesoje man nuotraukos blyškios gaunasi, gal mano fotikas blogas arba fotografuoti nemoku, sory verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, kas geru žodžiu buvot paminėję mano gėlėtą komplektuką. 4u.gif

Man iš paskutinių darbelių labai patiko Džiuga+ prieskonių ir levandų dėžutės. Abi tokios lengvos, švelnios...mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2013 02 27, 00:14)
Ačiū, kas geru žodžiu buvot paminėję mano gėlėtą komplektuką.  4u.gif

Man iš paskutinių darbelių labai patiko Džiuga+ prieskonių ir levandų dėžutės. Abi tokios lengvos, švelnios...mmm  wub.gif

Dekoju.

O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos smile.gif

Veliau artbatine dar ikelsiu, reik foto sutvarkyt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 10:10)
Dekoju.
O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos smile.gif

Veliau artbatine dar ikelsiu, reik foto sutvarkyt.  ax.gif

Man tai ji grazi, nemegstu krikstadeziu su angeliukais ir batukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 09:10)

Nežinau kaip kam, bet man ji tobula wub.gif
Atsakyti
O as vel su remukais smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 10:28)
O as vel su remukais smile.gif

Vaikiski tai tokie man ne, bet tie apatiniai visi super, paskutinis labiausiai 4u.gif
Atsakyti
Arbatinė - sausaininė ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti