Pasigedau Sielonieses darbu?o gal kazka praleidau?
Dziuga...su tokia faina servetuke, dėžutė negali būt negraži...aš irgi tokios noriu
Patiko ir dėžutė su nuotrauka, tvarkingai padaryta, perėjimai, suliejimas su fonu...man patiko
Patiko ir dėžutė su nuotrauka, tvarkingai padaryta, perėjimai, suliejimas su fonu...man patiko
QUOTE(sobieska @ 2013 02 26, 19:12)
Dziuga...su tokia faina servetuke, dėžutė negali būt negraži...aš irgi tokios noriu
Dekoju, man ir ji tokia faina tas motyvas toks dailus, kad net sunku ji ne vientisa deti
Papildyta:
QUOTE(Mmarisha @ 2013 02 26, 18:55)
Pasigedau Sielonieses darbu?o gal kazka praleidau?
Manau, kad zmogus nusprende nebesirodyti cia
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 02 26, 00:04)
rug_gele gražu
ačiū
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 26, 01:37)
Po kiskiais dazyciau baltai, kad jie ryskesni butu, nes dabar biskutuka pazaliave...
O pakalnutes man istrauktos is konteksto, kazkaip kaba ore, noretusi pritapymo, arba seselio... Ant zvakes matosi karpymo linija...
Ir nuotraukos man nepatiko. Mergaites, kodel negalima pakenteti iki ryto ir fotografuoti dienos sviesoje, visai kitoks vaizdas butu, be blykstes atspindzio ir spalvos butu naturalesnes...
O pakalnutes man istrauktos is konteksto, kazkaip kaba ore, noretusi pritapymo, arba seselio... Ant zvakes matosi karpymo linija...
Ir nuotraukos man nepatiko. Mergaites, kodel negalima pakenteti iki ryto ir fotografuoti dienos sviesoje, visai kitoks vaizdas butu, be blykstes atspindzio ir spalvos butu naturalesnes...
Aciū už pastabas tik žvakidėje matosi ne kirpimo linija, aš kontūrus apvedžiojusi stiklo dekoriui skirtais blizgiais dažais, man pagyvino žvakalę apačioje naudota struktūrinė pasta.
O kas del nuotraukų man kaip tik atrodo ryškesnės spalvos prie apšvietimo, dienos šviesoje man nuotraukos blyškios gaunasi, gal mano fotikas blogas arba fotografuoti nemoku, sory
Ačiū, kas geru žodžiu buvot paminėję mano gėlėtą komplektuką.
Man iš paskutinių darbelių labai patiko Džiuga+ prieskonių ir levandų dėžutės. Abi tokios lengvos, švelnios...mmm
Man iš paskutinių darbelių labai patiko Džiuga+ prieskonių ir levandų dėžutės. Abi tokios lengvos, švelnios...mmm
QUOTE(NeLina @ 2013 02 27, 00:14)
Ačiū, kas geru žodžiu buvot paminėję mano gėlėtą komplektuką.
Dekoju.
O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos
Veliau artbatine dar ikelsiu, reik foto sutvarkyt.
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 10:10)
Dekoju.
O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos
Man tai ji grazi, nemegstu krikstadeziu su angeliukais ir batukais
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 09:10)
Nežinau kaip kam, bet man ji tobula
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 10:28)
Vaikiski tai tokie man ne, bet tie apatiniai visi super, paskutinis labiausiai
Arbatinė - sausaininė