rug_gele gražu
QUOTE(VasareV @ 2013 02 25, 20:52)
Žinau, kodėl nuotrauka "nieko gero", nes apie tavosios leopardinės dėžės foto parašiau, kad tarpai tarp foto praverstų. Bet va, skonyje, kaip matome - draugų nerasim. Bent man tai ir nereikia. O darbo į dėžę tikrai daug neįdėjau
Gintan super dėžutė
Gintan super dėžutė
Sorry, bet man kazkaip dzin ka tu prie mano nuotraukos parasei...
Tas koliazas specialiai SM darytas, kad neuzimciau daug laisvo forumo ploto, o ne del grozio ar dar kazko.
Tavo nuotrauka man nieko gero del to, kad tikrai kokybes joje smarkiai truksta, bet jeigu tau ji patinka tai valio!
Ir sorry jeigu man pasirode, kad ideta daug darbo...
Papildyta:
QUOTE(rug_gele @ 2013 02 25, 23:46)
suoliukas "Kiškiai piškiai "
Dėžutė "Pakalnučių puokštė"
Dėžutė "Pakalnučių puokštė"
Po kiskiais dazyciau baltai, kad jie ryskesni butu, nes dabar biskutuka pazaliave...
O pakalnutes man istrauktos is konteksto, kazkaip kaba ore, noretusi pritapymo, arba seselio... Ant zvakes matosi karpymo linija...
Ir nuotraukos man nepatiko. Mergaites, kodel negalima pakenteti iki ryto ir fotografuoti dienos sviesoje, visai kitoks vaizdas butu, be blykstes atspindzio ir spalvos butu naturalesnes...
As asmeniskai darbus tik krastutiniu atveju fotografuoju prie dirbtines sviesos, nors is 3 skirtingu objektyvu tikrai butu ka pasirinkti tam kad is nuotraukos isgauti maksimuma. Bet tiesiog prie dienos sviesos visos spalvos tikrai atrodo naturalesnes.
Ačiū, kam patiko pelėdžiukai Lietuviškos klaviatūros netrėjau, tai net "šnekėt" nesinorėjo , tai senesnių darbų nebeatgaminsiu, bet visoms po balioną ir alaus
Iš paskutinių - Džiuga - , akwariuma - graži idėja su tuo mikro kepuriuku , VasareV, gintan -
Iš paskutinių - Džiuga - , akwariuma - graži idėja su tuo mikro kepuriuku , VasareV, gintan -
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 26, 01:37)
Mergaites, kodel negalima pakenteti iki ryto ir fotografuoti dienos sviesoje, visai kitoks vaizdas butu, be blykstes atspindzio ir spalvos butu naturalesnes...
As asmeniskai darbus tik krastutiniu atveju fotografuoju prie dirbtines sviesos, nors is 3 skirtingu objektyvu tikrai butu ka pasirinkti tam kad is nuotraukos isgauti maksimuma. Bet tiesiog prie dienos sviesos visos spalvos tikrai atrodo naturalesnes.
As beveik niekada nefotkinu naturalioje sviesoje , nes mano namuos yra tokiam reikalui per tamsu arba meta gelsva atspalvi. Bet uztat naudoju prof apsvietimsa, paskutiniu metu jau visai gera. Bet gi ne visos turi gali ir t.t. Yra kitas variantas, jei blykste apsviecia per stipriai - fotografuoti is toliau ir tada su programa apkarpant foto priartinti. Reikia kad aplink daikta butu kuo sviesiau, tada blykste atsispindinti nuo sienu, lubu ar sviesiu kokiu baldu apsvies graziai daikta.
Labas rytas
Čia darbas dar nebaigtas...
Prašau patarimo:
Merginos, ar ne per šviesi apačia???
Tokios spalvos, kaip viršaus fonas, niekaip neišgaunu
Tamsios apačios daryti nenoriu (nes užsakovė čia dės savo rūtų vainikėli, tai nutamsinti visai nenoriu...), momentais man "limpa" tokia apačia, momentais per šviesu...
Ka jus manot?
Čia darbas dar nebaigtas...
Prašau patarimo:
Merginos, ar ne per šviesi apačia???
Tokios spalvos, kaip viršaus fonas, niekaip neišgaunu
Tamsios apačios daryti nenoriu (nes užsakovė čia dės savo rūtų vainikėli, tai nutamsinti visai nenoriu...), momentais man "limpa" tokia apačia, momentais per šviesu...
Ka jus manot?
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 26, 10:41)
Tikrai per šviesi, apačią reikia tonuoti, bent jau dramblio kaulo spalvos, magnolijos žiedlapių
QUOTE(sobieska @ 2013 02 26, 18:11)
Tikrai per šviesi, apačią reikia tonuoti, bent jau dramblio kaulo spalvos, magnolijos žiedlapių
Aciu, Sobieska
Apačia ir yra dramblio kaulo, gal foto to nesimato ... Buvau išgavusi žiedlapio spalva, reiks pabandyti.
Aciu dar karta
Levandos
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 26, 14:23)
Levandos
Labai grazus darbelis
Pas mane si servetka geresniu laiku dar laukia...
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 26, 13:23)
Levandos
Niu labai, labai man taip grazu levanda, kaip gelyte, bet nu visiskai netoleruoju kvapo, tai cia butu puiki alternatyva