Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(c_ataner @ 2013 02 22, 10:36)
Man gražu wub.gif  Paprasta ir tvarkinga. Ko dar reikia?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Daug skirtingu darbu visokiems skoniams 4u.gif

Man per penkis puslapius isimine paprastutis sepecio ir veidrodzio komplektukas (ne tiek grazus, kiek skoningas, be nereikalingu "nesamoniu")
ir crazy dazy paskukine dezute peledine labai daili...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 24 vasario 2013 - 09:40
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 02 23, 21:22)

Labai grazu man sie peledziukai. 4u.gif
Ne Lina, Marisha aciu 4u.gif
Atsakyti
Dėžutė prieskoniams, žolelėms... žinoma tinka ir arbatai ir sausainiams biggrin.gif Privargau su užsegimo pakeitimu, bet rezultatu patenkinta ir.... pirmą kartą norisi pasilikti sau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 24, 19:07)
Dėžutė prieskoniams, žolelėms...

Laaaabai graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dziuga wub.gif labai miela...tokia lengvutė
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 24, 19:07)
Dėžutė prieskoniams, žolelėms... žinoma tinka ir arbatai ir sausainiams  biggrin.gif Privargau su užsegimo pakeitimu, bet rezultatu patenkinta ir.... pirmą kartą norisi pasilikti sau.

user posted image

Labai grazu:)Bet jus man,merginos pasakykit,kaip tose dezutese laikyti prieskonius?palaidus?Ar prieskoniu savybes visos lieka,juk uzsidaro dezute nesandariai.... g.gif Tas pats liecia ir kava...O dezutes vidus lieka tiesiog medinis,niekuom neapdirbtas?o kaip plauti jas nuo ,kad ir kavos likuciu?ar sausainiu?
Atsakyti
user posted image
user posted image
uzsakymas, butent tokio motyvo norejo uzsakove... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2013 02 25, 09:06)
Labai grazu:)Bet jus man,merginos pasakykit,kaip tose dezutese laikyti prieskonius?palaidus?Ar prieskoniu savybes visos lieka,juk uzsidaro dezute nesandariai.... g.gif Tas pats liecia ir kava...O dezutes vidus lieka tiesiog medinis,niekuom neapdirbtas?o kaip plauti jas nuo ,kad ir kavos likuciu?ar sausainiu?

Dekoju visoms 4u.gif

Medis plaunasi kaip ir lentele, bet as tai neplauciau. Paskiri 1 reikalui laikyti ir viskas. Kokiems dziovintiems krapams ar chilli milteliams ar cinamonui ar sausainiukams , kurie susivalgo greit vakarais smile.gif As pvz savo kavos indo neplaunu, baibiasi kava iskart pilu nauja ir stovi sausakimsas. ax.gif

Krikstadeze, ji laisva, norejau padaryti kaip man patinka, todel vidus tuscias, gal nores kas inicialu kokiu smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2013 02 25, 11:48)

uzsakymas, butent tokio motyvo norejo uzsakove... smile.gif

Dailu, bet per tamsu, perfotografuok rolleyes.gif
Atsakyti
AKWARIUMA - labai grazu wub.gif
Dziuga+ - irgi labai grazu wub.gif , tokia "gaivi" ...
Atsakyti
dziuga wub.gif abu paskutiniai darbeliai wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
nuotraukos tai ne kokios, nes paveiksluoju su plansetiniu, dabar taupau pinigelius geram fotikui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Džiuga+,2013 02 24, 20:07]
Dėžutė prieskoniams, žolelėms... žinoma tinka ir arbatai ir sausainiams biggrin.gif Privargau su užsegimo pakeitimu, bet rezultatu patenkinta ir.... pirmą kartą norisi pasilikti sau.

Labai grazi dezute. O kaip isgauti tokia grazia spalvyte pagrindo?
Atsakyti