Dievinu geopardus..liūtus...panteras ir kitas kates todėl tekstūra man labai prie širdies...tik aš būčiau idėjuzi daugiau lygios spalvos....sunku iš telefono rašyt,bet labai norėjosi pasisakyt
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 15:22)
"Laukinis gyvenimas".
Labai didelė papuošalinė 50x40x24 cm.
Daryta pagal užsakymą.
Labai didelė papuošalinė 50x40x24 cm.
Daryta pagal užsakymą.
Matmenys ispudingi, pagarba AnAngel uz kruopstuma ir kantrybe, dekoruojant toookio dydzio daikta Kadangi man leperdu rastai irgi ne prie sirdies, negaliu zavetis dizainu, taciau darbo kokybe ir kruopstumas tikrai stulbina, na, tiesiog nerealiai, lenkiu galva
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 23, 01:32)
Aciu visoms pasisakiusioms... Malonu, kad pastebit mano darbus
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi...
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi...
Pritariu
[quote=AnAngel,2013 02 23, 06:11]
Ikelsiu visoms paziuret...
nu jooooooo
Rimta uzsakove, jei uzsakyma su eskizais pateikia... manau, laiko uztruko kol nusipiese ta eskiza ...
nu jooooooo
Rimta uzsakove, jei uzsakyma su eskizais pateikia... manau, laiko uztruko kol nusipiese ta eskiza ...
Nu va taip buna
Ir del rankeneliu nurodymas buvo konkretus - kad tik ne knopke, o normali rankenele...
Is kitos puses uzsakovus irgi galima suprasti, jie moka pinigus, vadinasi gali diktuoti salygas...
Ir del rankeneliu nurodymas buvo konkretus - kad tik ne knopke, o normali rankenele...
Is kitos puses uzsakovus irgi galima suprasti, jie moka pinigus, vadinasi gali diktuoti salygas...
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 02 23, 19:22)
simpatiška
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 22:41)
na, čia irgi darbo įdėta
aišku, įgyvendinimas pranoksta eskizą
Crazy Daisy Mmm.. Pelėdos
[quote=Crazy Daisy,2013 02 24, 02:52]
Grazi dezute, nes ŽALIA ... Nes labai laukiu pavasario ...
Grazi dezute, nes ŽALIA ... Nes labai laukiu pavasario ...