Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2013 05 04, 20:03)
Megstu griztancius klientus smile.gif

Is pradziu uzsisake papuosaline su veidrodziu, o dabar mazaja dezute, remeli ir kisenini veidrodeli... smile.gif

mielas rinkinukas wub.gif

QUOTE(VasareV @ 2013 05 05, 15:20)
Čia mano dėžutė - užsakymas. Norėjo vestuvėms, su jaunųjų foto. Panaudos vietoj vokelio. Mintis gal ir graži, gaila, kad foto gavo užsakovė tik tokią. BEt manau išspaudžiau, kiek galėjau.

gražu, man nuotrauka neuzkliuvo gal tik veidai šešėlyje nelabai matyti, bet pats pateikimas man labai thumbup.gif

SOBIESKA krikštadežė su rėmeliu thumbup.gif
VYTAUTEPIE butelaitis man patiko thumbup.gif ANANGEL taip pat thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 05 gegužės 2013 - 22:20
QUOTE(rug_gele @ 2013 05 06, 00:15)
mielas rinkinukas  wub.gif
ANANGEL taip pat  thumbup.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif

Vasare, as teksta viduje tikriausiai centruociau... 4u.gif O siaip visai nieko tokia dezute gavosi...
Bet vis tiek nesuprantu zmoniu, kurie nori deziu su savo fotkemis... drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sobieska, grazuuuu smile.gif
Atsakyti
Visų darbai nuostabūs ir jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tačiau turiu savo favoritę "sobieską" ( darbai swoon.gif swoon.gif swoon.gif ). Darbai mano stiliui (jei kopinsiu, tai tikrai dalį jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif darbų) 4u.gif 4u.gif 4u.gif. Jei rimtai, tai įkvėpimo paieškau ir jūsų darbuose ax.gif ax.gif .
Atsakyti
Dovana zvejui:

user posted image
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 05 07, 06:43]
Dovana zvejui:

AnAngel - Na, tu tai stebuklus darai su tais remeliais biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

sobieska - labai labai wub.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodelius iš ankščiau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Krikštadėžė "Meškiukai rudnosiukai"
user posted image
Atsakyti
sobieska fantastiškai gražu thumbup.gif wub.gif

rug_gele labai gražu 4u.gif Taip miela, vaikiška ir labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjų Laumė: 09 gegužės 2013 - 20:20