Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(vytautepie @ 2013 05 01, 20:12)

Buvo darbingas savaigalis... Keli užsakymai... Ir mano pirmieji seseliavimo bandymai... smile.gif

Labai grazu  4u.gif
ale, kur tie seseliavimai, nedazlibinu  biggrin.gif  ax.gif

Salia geliu, lapeliu padarytas seselis arba sviesiai rozinis, arba sviesiai zalias. Is fotkiu nelabai matosi... 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 05 01, 20:20)
AnAngel, man viršus negražiai nusiplėšė, todėl teko apkirpt, bet aš už autentiką 4u.gif

biggrin.gif

vilmamata arbatine nuostabi, ypac patiko sauksto formos rankenele... 4u.gif
Atsakyti
[quote=vilmamata,2013 05 02, 04:10]
Daznai uzsuku pasiziureti Jusu darbu, labai retai kazka pati gaminu.
Naujausi mano darbeliai -
arbatine. Vidus nedekoruotas

Liuks arbatine thumbup.gif , ypac rankenele thumbup.gif thumbup.gif

AnAngel - supratau mirksiukas.gif

sobieska - jetus, spalvu jau nebeiziuriu blush2.gif

O cia mano pirmas "blynas" - BUTELIS
Kazkas rase, kad patinka dekoruoti butelius... o man atvirskciai, visai nepatiko... Gal todel, kad man aplamai negrazu dekoruoti buteliai blush2.gif
Man medis mielesnis, gyvesnis, siltesnis smile.gif

user posted image

"Kepuriuka" buteliui neriau pati cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 02 gegužės 2013 - 09:11
I buteliuku serija biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sorriuks mergaites, bet man butelaicisi su meskiukais ir vaikais niu ziauriai nesiziuri... Patys darbai ok, grazus, kruopstus, bet kai pagalvoju, kad ten alkoholis... NIU NE...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 02, 16:21)
Sorriuks mergaites, bet man butelaicisi su meskiukais ir vaikais niu ziauriai nesiziuri... Patys darbai ok, grazus, kruopstus, bet kai pagalvoju, kad ten alkoholis... NIU NE...

Mano butelys stovi tuscias ir kaip virtuves puosmena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 05 01, 18:51)
vilmamata, daily dezute  rolleyes.gif Pakabelei man truksta, gal sonams spalvos g.gif

Aciu 4u.gif . Pakabeles nenorejau labai apkrauti, todel taip ir palikau mirksiukas.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 05 02, 06:01)

Liuks arbatine  thumbup.gif  , ypac rankenele  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 02, 12:21)

Sutinku drinks_cheers.gif . As is tu, kurioms patinka dekoruoti butelius. Svarbiausia, pasirinkti tinkama motyva.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 02, 21:51)

Tas butelys tuscias biggrin.gif
Uzsakove pageidavo butent butelio ir butent su meskom smile.gif
Uzsakove per vestuves des i ta buteli busimo leliuko vardus, ir saugos iki kol jis gims, ar kazkas panasaus...

Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 02, 22:54)
Tas butelys tuscias biggrin.gif
Uzsakove pageidavo butent butelio ir butent su meskom smile.gif
Uzsakove per vestuves des i ta buteli busimo leliuko vardus, ir saugos iki kol jis gims, ar kazkas panasaus...

Vistiek tai yra butelys nuo alkoholio... Galima buvo pasirinkti koki nors nuo kefyro, jogurto, ar is vis kudikio maitinimo buteliuka tokiam reikalui... Aisku Jums ir uzsakovei spresti, bet man aki riezia tas butelys nuo vyno, sorry... 4u.gif
Atsakyti
Megstu griztancius klientus smile.gif

Is pradziu uzsisake papuosaline su veidrodziu, o dabar mazaja dezute, remeli ir kisenini veidrodeli... smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 05 05, 02:33]
Megstu griztancius klientus smile.gif

Is pradziu uzsisake papuosaline su veidrodziu, o dabar mazaja dezute, remeli ir kisenini veidrodeli... smile.gif

Nors gepardai man l.nepatinka, bet sis komplektukas labai skoningas, neperkrautas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 05, 01:17)

Nors gepardai man l.nepatinka, bet sis komplektukas labai skoningas, neperkrautas  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Patiko butelaičiai. Tokie paprasti, skoningi. Giliai nemąstau šitoj vietoj... Kad vaikiški papuola paveiksliukai, nereiškia, kad gers vaikai. Gal tik proga kokia nors... Aš bent kiek dariau, tai kaip atitinkamos progos stalo dekoracijas.
Akyse stovi padėklas su foto... Gražu man, bet aš kaip ir kitos, sau nenorėčiau su savo foto...
O tie leopardiški ir visi kitokie "kailio" raštai man gražu, jei subtiliai pateikta. AnAngel, patiko man wink.gif Visai sau daryčiausi jei įsipaišytų į interjerą.
Čia mano dėžutė - užsakymas. Norėjo vestuvėms, su jaunųjų foto. Panaudos vietoj vokelio. Mintis gal ir graži, gaila, kad foto gavo užsakovė tik tokią. BEt manau išspaudžiau, kiek galėjau.

user posted image
Atsakyti