nu gal kurie darbai ir turi prasmę su tom nuotraukom. Bet darbelis šitas gražiai atliktas, nuotrauka įsilieja į tą bendrą vaizdą. Bet kokia prasmė? man nepatiktų ant savęs dėti puodelius ir maistą..... juk čia padėkliukas. Vat įdomu ką galvojo žmonės užsakydami tokį darbelį
c_ataner - aciu
Jusu darbas nuostabus ...
QUOTE(Mamule13 @ 2013 04 25, 12:30)
labai grazus darbas AnAngel
man asmeniskai, povai viska puosia, labai man jie patinka.... negaliu akiu atitraukt nuo sio darbo
man asmeniskai, povai viska puosia, labai man jie patinka.... negaliu akiu atitraukt nuo sio darbo
Aciu
Smulkmenos grazios
Padeklas nuostabus As tai su personalizuotom nuotraukom nedarau uzsakymu, nebent nuotrauka daryta profo, geros kokybes, bet kol kas tokiu uzsakovu nepasitaike...
Papuošalinė su povu neperkrauta ir prabangi, labai, labai patinka
Padėklas su foto skoningai atliktas Sudėtinga su tom nuotraukom, vienas žingsnis ir "nusikičint" galima. Būdavo 80-aisiais tokia mada užlakuot nuotraukas, dar rožę iš atvirutes užklijuot ir gatavas paveikslas Esu išsaugojusi tokį iš vaikystės, visuomet visi šypsosi, kai parodau.
Skirtukams, arbatinei, dar užmiršau paminėti dailiajai servetėlinei po
Padėklas su foto skoningai atliktas Sudėtinga su tom nuotraukom, vienas žingsnis ir "nusikičint" galima. Būdavo 80-aisiais tokia mada užlakuot nuotraukas, dar rožę iš atvirutes užklijuot ir gatavas paveikslas Esu išsaugojusi tokį iš vaikystės, visuomet visi šypsosi, kai parodau.
Skirtukams, arbatinei, dar užmiršau paminėti dailiajai servetėlinei po
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 25, 18:31)
nu gal kurie darbai ir turi prasmę su tom nuotraukom. Bet darbelis šitas gražiai atliktas, nuotrauka įsilieja į tą bendrą vaizdą. Bet kokia prasmė? man nepatiktų ant savęs dėti puodelius ir maistą..... juk čia padėkliukas. Vat įdomu ką galvojo žmonės užsakydami tokį darbelį
Sakiau tą patį, žodis į žodį, dekoruodama padėklą Ačiū už mano triūso įvertinimą
QUOTE(vytautepie @ 2013 04 25, 18:42)
Ačiū
QUOTE(AnAngel @ 2013 04 25, 23:48)
Padeklas nuostabus As tai su personalizuotom nuotraukom nedarau uzsakymu, nebent nuotrauka daryta profo, geros kokybes, bet kol kas tokiu uzsakovu nepasitaike...
Ačiū Čia foto daryta fotografo, aš tik nespalvotą filtrą uždėjau. Visada sakiau ir sakau toliau, kad nepatinka man darbai su foto Pabandžiau, įsitikinau dar labiau, kad tai ne man...
QUOTE(Sig @ 2013 04 26, 09:40)
Prisijuokiau...negaliu
QUOTE(Sig @ 2013 04 26, 10:40)
Papuošalinė su povu neperkrauta ir prabangi, labai, labai patinka
Aciu
Sveikos
graziu darbu ideta Anangel papuosaline daili
arbatine su skirtukais irgi saunus.
darbo daug, padarytas graziai, ale bet nu
Pati sakai..... Rezultatas nevertas to darbo.
Kaip ir visi kiti darbai su zmoniu foto, ypac krikstadezes su leliuku foto...
graziu darbu ideta Anangel papuosaline daili
arbatine su skirtukais irgi saunus.
QUOTE(c_ataner @ 2013 04 25, 18:21)
Žavingos
Papildyta:
Padėklas. Dievaži čia pirmas ir paskutinis mano darbas su nuotrauka
Papildyta:
Padėklas. Dievaži čia pirmas ir paskutinis mano darbas su nuotrauka
QUOTE(c_ataner @ 2013 04 26, 09:52)
Sakiau tą patį, žodis į žodį, dekoruodama padėklą Ačiū už mano triūso įvertinimą
Ačiū
Ačiū Čia foto daryta fotografo, aš tik nespalvotą filtrą uždėjau. Visada sakiau ir sakau toliau, kad nepatinka man darbai su foto Pabandžiau, įsitikinau dar labiau, kad tai ne man...
Prisijuokiau...negaliu
Ačiū
Prisijuokiau...negaliu
darbo daug, padarytas graziai, ale bet nu
Pati sakai..... Rezultatas nevertas to darbo.
Kaip ir visi kiti darbai su zmoniu foto, ypac krikstadezes su leliuku foto...
QUOTE(AnAngel @ 2013 04 27, 10:51)
grazu
gal galit pasakyti kur pirkot ta geleta servetele
An Angel nerealiai grazu, o jus nudaziusi remeli balta spalva slifuojate svitriniu?
AnAngel vienas is grazausiu tavo gamintu remeliu
QUOTE(zydrem @ 2013 04 27, 13:46)
Aciu Nepamenu jau ar SN ar DS... Jos 2 dydziu net buna: 25x25 ir 33x33 cm.
QUOTE(Saulika @ 2013 04 27, 14:20)
An Angel nerealiai grazu, o jus nudaziusi remeli balta spalva slifuojate svitriniu?
Aciu Ne neslifuoju...
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:54)
AnAngel vienas is grazausiu tavo gamintu remeliu
Aciu