vytautepie graži papuošalinė... Tik jei filcas būtų švelniai rožinis, ar kokios kitokios švelnesnės spalvos, mano nuomone gal būtų gražesnis vidus
sobieska Koks mielas skirtukas - romanų skaitytojai
Aciukas - sobieska, Vėjų Laumė
"Gyvai" tas filcas nera toks tamsus, nes fotkinta su blicu, tai jau taip gavosi...
Sobieska, as kaip visada be zodziu: NUOSTABU
O kaip padaromos tos rauksles?
"Gyvai" tas filcas nera toks tamsus, nes fotkinta su blicu, tai jau taip gavosi...
Sobieska, as kaip visada be zodziu: NUOSTABU
O kaip padaromos tos rauksles?
QUOTE(vytautepie @ 2013 04 20, 03:07)
Aciu
Ilindau pasiziureti jusu fotkes, bet jau auskaru gooozis
O tas plonas popierius, ne "tisot" ar kaip ten jis vadinasi...
t.y. "tissue" popierius...
QUOTE(vytautepie @ 2013 04 19, 20:37)
Aciu
Dėkui
Nežnau, gal Sobieska ji naudoja. Aš tai paprasčiau arba popierinį rankšluostį, arba kokį kitą plonytį ( labai tinka tokie reklaminiai plonulyčių popierių žurnaliukai)
[quote=AnAngel,2013 04 22, 02:23]
Ateinu su ka tik uzbaigtu uzsakymu...
Labai spalvinga
Ateinu su ka tik uzbaigtu uzsakymu...
Labai spalvinga
Kokia linksma dėžutė, spalvos...mmm, labai miela
--
Kartais užmatydavau, kad vilnietės darosi užsakymus iš dekostudijos? Man labai reikėtų raidžių, gal galėčiau prisijungti prie kurios?
Ar jungiamės dabar? Gal kam nors reikia?
--
Kartais užmatydavau, kad vilnietės darosi užsakymus iš dekostudijos? Man labai reikėtų raidžių, gal galėčiau prisijungti prie kurios?
QUOTE(Sig @ 2013 04 22, 17:31)
Kokia linksma dėžutė, spalvos...mmm, labai miela
--
--
As planuoju dabar daryti uzsakyma...
Malonu, kad patiko mano dezute
Senokai nieko nerašiau čia, kažkokie užsitesę nakalbadieniai Labai daug naujų ir įdomių darbų. Šaunuolės moterys/merginos! Labiausiai įstrigo į atmintį VasareV dėžutė-knyga, Sobieskos užrašinė siuvinėta, bumbasi dėžutė su ''pipirais'', AnAngel vintažinė papuošalinė (pastaroji irgi žavi:)), vytautepie dėžutė su mergaite, aurelijama padėklas...nepykite ko nepaminėjau, be galo daug grožių