[quote=NeLina,2013 02 22, 16:55]
Mano "Gėlėtas" rinkinukas
Ir man grazu
Sobieska, pirmi blynai apstulbint nebent svilėsiu gali Foto naktinė, vaizdo nėra, nes kantrybės iki ryto išlaukti ir nėra. Bandymai mane veža
Gėlėtas rinkinukas gražus savo paprastumu. Tik man tie veidrodėliai, kiek esu jų dariusi 90 proc suskilo tiesiog, patys savaime.
Gėlėtas rinkinukas gražus savo paprastumu. Tik man tie veidrodėliai, kiek esu jų dariusi 90 proc suskilo tiesiog, patys savaime.
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 16:22)
"Laukinis gyvenimas".
Labai didelė papuošalinė 50x40x24 cm.
Daryta pagal užsakymą.
Daryta pagal užsakymą.
Įtariu, kad gražus Tik labai margas pateikimas, kad taip nors mažytį mažytį tarpelį tarp nuotraukų
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.
Daryta pagal užsakymą.
labai grazi man sita, tik gal tamsesniu rankeneliu noretusi, bet tikrai labai labai
"Laukinis gyvenimas".
Kadangi nemėgstu ''liapiordinių'' rastų, tai nekomentuosiu grožio Bet kad darbo čia įdėta nežmoniškai daug, paliudysiu. Patikėkit. Turėjau rankose šitą dėžę, čia jau baldas, ne papuošalinė. Šaunuolė AnAngel balionas užkantrybę.
QUOTE(c_ataner @ 2013 02 22, 16:41)
Kadangi nemėgstu ''liapiordinių'' rastų, tai nekomentuosiu grožio Bet kad darbo čia įdėta nežmoniškai daug, paliudysiu. Patikėkit. Turėjau rankose šitą dėžę, čia jau baldas, ne papuošalinė. Šaunuolė AnAngel balionas užkantrybę.
niu tikrai medalio verta AnAngel uz tokio dydzio darba bet as ir paantrinsiu, kad jau tie "limpirdinai" visokie, tai nerauk rutu...nors vat kitiems grazu ir ka tu padarysi
AnAngel įspūdingai
[quote=AnAngel,2013 02 22, 22:52]
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.
Pirma mintis pamacius sita darba ... " o neeeee, gepardai ...." negrazu jie man ir viskas, "fyfiškumu" kvepia
Bet, tikrai yra kam grazu
Gal dar neturiu teises kritikuoti, bet ... man gal per daug "mirgu-marga"
Bet, kad darbo daug, tai net neabejoju ...
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.
Pirma mintis pamacius sita darba ... " o neeeee, gepardai ...." negrazu jie man ir viskas, "fyfiškumu" kvepia
Bet, tikrai yra kam grazu
Gal dar neturiu teises kritikuoti, bet ... man gal per daug "mirgu-marga"
Bet, kad darbo daug, tai net neabejoju ...
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.
Daryta pagal užsakymą.
Va cia tai super grazu tie margumai, puikiai
Aciu visoms pasisakiusioms... Malonu, kad pastebit mano darbus
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi...
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi...
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 19:02)
Aciu visoms pasisakiusioms... Malonu, kad pastebit mano darbus
oooo taip, pamenu aš tą ''eskizą''