Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=NeLina,2013 02 22, 16:55]
Mano "Gėlėtas" rinkinukas blush2.gif

Ir man grazu 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, pirmi blynai apstulbint nebent svilėsiu gali biggrin.gif Foto naktinė, vaizdo nėra, nes kantrybės iki ryto išlaukti ir nėra. Bandymai mane veža blush2.gif
Gėlėtas rinkinukas gražus savo paprastumu. Tik man tie veidrodėliai, kiek esu jų dariusi 90 proc suskilo doh.gif tiesiog, patys savaime.
Atsakyti
"Laukinis gyvenimas".
Labai didelė papuošalinė 50x40x24 cm.
Daryta pagal užsakymą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 16:22)
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.

Įtariu, kad gražus smile.gif Tik labai margas pateikimas, kad taip nors mažytį mažytį tarpelį tarp nuotraukų wink.gif
Atsakyti
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.

labai grazi man sita, tik gal tamsesniu rankeneliu noretusi, bet tikrai labai labai wub.gif
Atsakyti
"Laukinis gyvenimas".

Kadangi nemėgstu ''liapiordinių'' rastų, tai nekomentuosiu grožio ax.gif Bet kad darbo čia įdėta nežmoniškai daug, paliudysiu. Patikėkit. Turėjau rankose šitą dėžę, čia jau baldas, ne papuošalinė. Šaunuolė AnAngel 4u.gif balionas užkantrybę.
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 02 22, 16:41)
Kadangi nemėgstu ''liapiordinių'' rastų, tai nekomentuosiu grožio ax.gif Bet kad darbo čia įdėta nežmoniškai daug, paliudysiu. Patikėkit. Turėjau rankose šitą dėžę, čia jau baldas, ne papuošalinė. Šaunuolė AnAngel  4u.gif balionas užkantrybę.

drinks_cheers.gif niu tikrai medalio verta AnAngel uz tokio dydzio darba 4u.gif bet as ir paantrinsiu, kad jau tie "limpirdinai" visokie, tai nerauk rutu...nors vat kitiems grazu ir ka tu padarysi ax.gif
Atsakyti
AnAngel įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 02 22, 22:52]
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.

Pirma mintis pamacius sita darba ... " o neeeee, gepardai ...." negrazu jie man ir viskas, "fyfiškumu" kvepia blush2.gif
Bet, tikrai yra kam grazu mirksiukas.gif
Gal dar neturiu teises kritikuoti, bet ... man gal per daug "mirgu-marga" ax.gif
Bet, kad darbo daug, tai net neabejoju ... blink.gif

Atsakyti
"Laukinis gyvenimas".
Daryta pagal užsakymą.

Va cia tai super grazu tie margumai, puikiai 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms... smile.gif Malonu, kad pastebit mano darbus smile.gif
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... doh.gif Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 22, 19:02)
Aciu visoms pasisakiusioms... smile.gif Malonu, kad pastebit mano darbus smile.gif
Del pacios dezes, tai c_ataner gali paliudyti ji mate uzsakoves pirmini dizaina nupiesta ant popieriaus lapo... doh.gif Tai man teko laviruoti, kad ir nedaryti visiskai man nepriimtino darbo, ir kad uzsakovei patiktu... Gavosi tai kas gavosi, as sau asmeniskai tokios dezes nedaryciau, bet yra kam patinka. Visi mes skirtingi, visiems neitiksi... 4u.gif

oooo taip, pamenu aš tą ''eskizą'' doh.gif
Atsakyti