is senos lentynos
Sobieskos knygelė atėmė kvapą
Akwariuma, mintis įdomi. Tik matosi kontūrai servėtėlės. Bet gal toks užmanymas. Man tas darbas toks naminis ir toks senas, kaip iš močiutės namų
Akwariuma, mintis įdomi. Tik matosi kontūrai servėtėlės. Bet gal toks užmanymas. Man tas darbas toks naminis ir toks senas, kaip iš močiutės namų
as nutepu klijais visa pavirsiu, kad nesimatytu, kurioj vietoj jie buvo tepami uz serveteles krastu ziurint i akwariumos mazas dezutes ir to reiktu ir labai patiko apacia tu dezuciu
[quote=RasuteK,2013 04 10, 17:29]
Na ir dekupažo "pradžiamokslis" sako, kad klijais reikia visą paviršių padengti.
Na ir dekupažo "pradžiamokslis" sako, kad klijais reikia visą paviršių padengti.
dezutes dar nebaigtos, tik pastaciau del fono
O lentyna buvo tokia baisi , kad nezinojau nuo ko pradeti.Ji bus laikoma lauko pavesineje, tai butent kazko tokio seno ir norejo, bet buvo patenkinti, labai sunku viska perduoti per foto, kai nemoki gerai fotografuoti
O lentyna buvo tokia baisi , kad nezinojau nuo ko pradeti.Ji bus laikoma lauko pavesineje, tai butent kazko tokio seno ir norejo, bet buvo patenkinti, labai sunku viska perduoti per foto, kai nemoki gerai fotografuoti
Knyga - dėžutė
Papildyta:
Nu va O mes ne į ten dėmesį atkreipėm
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2013 04 10, 18:23)
dezutes dar nebaigtos, tik pastaciau del fono
Nu va O mes ne į ten dėmesį atkreipėm
QUOTE(VasareV @ 2013 04 10, 17:24)
grazu ir labai kruopsciai padaryta
[quote=VasareV,2013 04 11, 00:57]
Knyga - dėžutė
Grazi, miela ir jauki knygute
Knyga - dėžutė
Grazi, miela ir jauki knygute
Ačiū merginos Čia kaip visada įgyvendinta naktinė vizija
DAR NORIU PASIMAIVOTI pagaliau pabaigtas padeklas
Padeklas dvipusis, (serveteles ir truputis embosinimo)
viena puse
antra puse
Visa kita placiau
Sobieska grazuuuu
Padeklas dvipusis, (serveteles ir truputis embosinimo)
viena puse
antra puse
Visa kita placiau
Sobieska grazuuuu
Aurelija ma,man labai labai patiko