Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2013 03 23, 20:52)
Atsiprasau, bet tavo komentarai mano darbu atzvilgiu man jau seniai nepatinka, tik stengiuosi nekreipti i tai demesio... 4u.gif

thumbup.gif tai tikriausiai nepatinka ir, kad raktinė patinka. Kaip gali komentarai patikti/nepatikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 03 23, 22:27)
thumbup.gif  tai tikriausiai nepatinka ir, kad raktinė patinka. Kaip gali komentarai patikti/nepatikti?  g.gif

Prasideda thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko AnAngel rėmeliai ir taupyklė. O dėžė su "Makvynu"- pamatė mano mažasis ir užsimanė tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 03 23, 22:27)
thumbup.gif  tai tikriausiai nepatinka ir, kad raktinė patinka. Kaip gali komentarai patikti/nepatikti?  g.gif

A va taip 4u.gif Psio as daugiau su Jumis i diskusijas nelendu... doh.gif

Sig, dekui 4u.gif
Atsakyti
AnAngel - man grazu, nors sako, kad ir kartojasi... na, ir kas... 4u.gif

As jau trecia serveteliu dekla su kalijom darom, prisipazinsiu, jau siek tiek "bloga", kaip fabrike jauciuosi, na bet jeigu merginos nori tokio.... smile.gif

O del tarpusavio "apsikandziojimu", tai tikriausiai, neateinantis pavasaris veikia biggrin.gif Baikit bartis, ir ikelkis greiciau, savo pagamintas grozybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 24, 13:48)
AnAngel - man grazu, nors sako, kad ir kartojasi... na, ir kas...  4u.gif

As jau trecia serveteliu dekla su kalijom darom, prisipazinsiu, jau siek tiek "bloga", kaip fabrike jauciuosi, na bet jeigu merginos nori tokio....  smile.gif

O del tarpusavio "apsikandziojimu", tai tikriausiai, neateinantis pavasaris veikia  biggrin.gif  Baikit bartis, ir ikelkis greiciau, savo pagamintas grozybes smile.gif

Aciu 4u.gif

Ikelsiu savo pavasari... smile.gif Pas mane namuose pakartotinai prazydo 3 orchidejos... wub.gif ir dar 2 ruosiasi zydeti...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Komplektas: dėžutė - dekupažas, auskarai - modelinas.

user posted image
Atsakyti
Pavasaris wub.gif Pas mane ir orchidėjos žydi ax.gif ir žibutės po langais...
c_ataner - paprastas, bet neprastas, simpatiškas darbelis wink.gif
Atsakyti
c_ataner, grazu... as irgi prisipirkau taskuotu serveteliu, laukia savo eiles... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 24 kovo 2013 - 13:58
c_ataner - labai labai grazu 4u.gif

AnAngel - nuostabaus grozio "piktzoles" tos orchidejos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 24, 16:19)

AnAngel - nuostabaus grozio "piktzoles" tos orchidejos  wub.gif

drinks_cheers.gif ziauriai grazios 4u.gif
Atsakyti
c_ataner,kokia fainulka dėžutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti