Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(aurelija_ma @ 2013 03 22, 17:50)
ir buteliukas šampiaus, servetele, vaksiukas, smėliukas  cool.gif

Dailuma. Ale ar jūs pastebėjot, kaip tos damos priekaištingai žvelgia nuo to šampano butelio? biggrin.gif
Atsakyti
O as su mazyciu uzsakymuku pareinu... smile.gif

Povilo krikstynoms:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 15:02)
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.

Komoda PO tikrai liuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2013 03 21, 19:38)
Ta linksma gaida parodau vieną ilgai gamintą produktą šauniam bernaičiui. Modelis - mano gera draugė smile.gif

Labai simpatiška lobių skrynia, manau, savininkui patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 03 22, 16:50)
ir buteliukas šampiaus, servetele, vaksiukas, smėliukas  cool.gif

wau blink.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 23, 13:38)

Šiltas komplektukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 23, 14:38)
Povilo krikstynoms:
user posted image

Gražus smile.gif Sterilus. Vis galvojau, kur aš tai mačiau. Panašus http://www.flickr.co...157629532699147
O čia sena citata QUOTE(AnAngel @ 2012 03 07, 15:56)
Grazu, bet noretusi kazko naujo... Labai panasus Jusu darbeliai...
Paimta iš čia http://www.supermama...?...3041&st=456
(ir jei kils noras užmėtyti mane kuo nors, tegul bus tai špinatai arba salotos biggrin.gif )
Kodėl išpešiau? AnAngel, gražūs darbai jūsų, bet tai norisi kažko... Man vis dar stovi akyse raktinė su katinu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasareV: 23 kovo 2013 - 18:04
QUOTE(VasareV @ 2013 03 23, 20:03)
bla bla bla...

Sia servetele pasirinko uzsakove, daiktus pasirinko uzsakove, mano tik darbas... ax.gif
Be to kazkaip nepastebejau jog pas mane karototusi vaikiski darbeliai, apart mazojo princo, nu ka as galiu padaryti jeigu jis toks populiarus...
Raktine su katinais dariau sau, prie savo namu interjero, pagal savo skoni... Malonu, kad patiko ir Jums... 4u.gif
Vasare, maziau negatyvo, pavydo, daugiau darbu! Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 23 kovo 2013 - 18:59
Parodysiu savo naujieną - batų dėžutės transformaciją ir visų laikų laukiamiausią darbą smile.gif Savininkas su didžiuliu nekantrumu laukė, kol mama darbą pabaigs ir jis galės susidėti savo "ratus' smile.gif
Matydama vaiko džiaugsmą, dabar truputį pykstu ant savęs, kad 'pataupiau' medinei dėžei... doh.gif Kartoninė, tikriausiai, nelabai ilgai tarnaus sad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 23 kovo 2013 - 18:55
QUOTE(NeLina @ 2013 03 23, 20:54)
Parodysiu savo naujieną - batų dėžutės transformaciją ir visų laikų laukiamiausią darbą smile.gif

Labai grazu, tikrai gaila, kad kartonine... 4u.gif Bet susideves si, bus proga atgaminti ja medyje... 4u.gif
Atsakyti
Tikrai gaila, kad kartoninė dėžė. Bet, gal padarysit ir medinę wink.gif
AnAngel, komentarai atsiranda ne iš pavydo wink.gif
O apie užsakovus, tai jau taip... Aš dabar ir "vykdau" savotišką misiją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 23, 18:58)
Labai grazu, tikrai gaila, kad kartonine...  4u.gif Bet susideves si, bus proga atgaminti ja medyje...  4u.gif

drinks_cheers.gif
labai daili dezute wub.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif
Dėžutę papildomai dar klijavau, kad būtų tvirtesnė, tad tikiuosi, kad gyvenimas jos nebus labai trumpas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 23 kovo 2013 - 19:22
QUOTE(VasareV @ 2013 03 23, 21:17)
AnAngel, komentarai atsiranda ne iš pavydo wink.gif

Atsiprasau, bet tavo komentarai mano darbu atzvilgiu man jau seniai nepatinka, tik stengiuosi nekreipti i tai demesio... 4u.gif
Atsakyti
NeLina deze gavosi isties superine thumbup.gif Man atrodo nepagailekit lako ir tarnaus ji tikrai ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti