P.S. tikiuosi neužmėtysite manęs pomidorais, kad ne į temą
turiu kelias tokias ir kelias didesnes dėžutes nedekoruotas, gal kuri norėsite
Butent ši 25x25x10 cm
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 15:02)
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.
Visų pirma, giriu už drąsą - tokių apimčių daiktą nudekoruoti yra nemažas iššūkis ir darbas Nereikia nusiminti, jei galutiniame rezultate nudekoruotas daiktas atrodo kitaip, nei jį įsivaizdavome. Svarbiausia neprarasti noro dirbti toliau, viskas ateina su praktika. Kitą kartą ir jūs žinodama savo klaidas, jų nekartosite
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 15:08)
Malonu, kad mano raktinė sukėlė tokias asociacijas Ačiū.
Sakai kitaip pasireiškiau? Na ka gi grįžtu į savo stiliuką
Šįkart dėžutę pasidariau sau. Pagaliau batsiūvys su batais bus
Sakai kitaip pasireiškiau? Na ka gi grįžtu į savo stiliuką
Šįkart dėžutę pasidariau sau. Pagaliau batsiūvys su batais bus
Jau mačiau tavo gražiąją dėžutę ir taip noriu paklausti kelių dalykų: apačioje naudojai servetėlę, ar štampą? Kaip padarei, kad viršaus dangtelio šonai ir pačios dėžutės viršus yra vienodos spalvos?
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 16:02)
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.
Man tai čia viskas normaliai Manau ir padekupažinta ir baldas atnaujintas
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 21, 17:16)
Jau mačiau tavo gražiąją dėžutę ir taip noriu paklausti kelių dalykų: apačioje naudojai servetėlę, ar štampą? Kaip padarei, kad viršaus dangtelio šonai ir pačios dėžutės viršus yra vienodos spalvos?
Ačiū Sielonešė
Visą dėžutę dažiau viena spalva, o apačia štampavau tamsesniais dažais. Viskas labai paprasta
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 16:56)
Ačiū Sielonešė
Visą dėžutę dažiau viena spalva, o apačia štampavau tamsesniais dažais. Viskas labai paprasta
Čia spausdintas paveiksliukas? Jei taip, ar visą klijavai ant dėžės viršaus?
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 21, 18:43)
Čia spausdintas paveiksliukas? Jei taip, ar visą klijavai ant dėžės viršaus?
Taip spausdintas, bet kirptas ir lakuotas gal kokiu 20 kartu
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 17:59)
Taip spausdintas, bet kirptas ir lakuotas gal kokiu 20 kartu
Dabar viskas aišku ačiū už atsakymus
Man labiausiai įstrigo dėžutė - mergina su ausinėmis.
Komoda su Paryžium Net lygint nebereikia prieš ir po, labai gražu.
Dokumentams/laiškams dėžutei ir padėklui romantiškajam tiksliau jų gamintojoms
O dekupažo bumas jau senokai nėra ant bangos, išsikrausto Artmanija iš Vilniaus Ozo, SilverCityje jau senai nebeliko dekupažo priemonių...
Ta linksma gaida parodau vieną ilgai gamintą produktą šauniam bernaičiui. Modelis - mano gera draugė
Papildyta:
Vidus - realybėje labiau apelsininė spalva
Komoda su Paryžium Net lygint nebereikia prieš ir po, labai gražu.
Dokumentams/laiškams dėžutei ir padėklui romantiškajam tiksliau jų gamintojoms
O dekupažo bumas jau senokai nėra ant bangos, išsikrausto Artmanija iš Vilniaus Ozo, SilverCityje jau senai nebeliko dekupažo priemonių...
Ta linksma gaida parodau vieną ilgai gamintą produktą šauniam bernaičiui. Modelis - mano gera draugė
Papildyta:
Vidus - realybėje labiau apelsininė spalva
Labai graži lobio dėžutė.
Sig, nu tiesiog nerealiai grazu! Cia spausdintas paveiksliukas?
[quote=Sig,2013 03 22, 03:08]
- mano gera draugė
Sig - dėžė graži...., bet man tas modelis... , ir tas modelio žvilgsnis, mazdaug "zmones, zmones, neturit jus ka veikti...." Mielas šunytis (-ė)
Papildyta:
Merginos, as su tokiu klausimuku...
Siandien pasiėmė mano daryta užsakymuka, jei pamenat serveteliu dekla su orchidejom (juoda+balta spalvos).
Daryta buvo ant balto pagrindo, tepta trukinejantis juodas lakas, taip pat lakuota 2 kartus, trinciai atspariu laku. Lipdama is auto, uzsakove trinktelejo ta mano gaminta dekla i auto duris ir nubrozdino... Ar galeto tai buti mano darbo "brokas", ar nekokybiskos priemones pasekme???
Kazkaip susinervinau, kai pasake man, kad sugadino ...
Veliau pabandysiu ikelti foto...
- mano gera draugė
Sig - dėžė graži...., bet man tas modelis... , ir tas modelio žvilgsnis, mazdaug "zmones, zmones, neturit jus ka veikti...." Mielas šunytis (-ė)
Papildyta:
Merginos, as su tokiu klausimuku...
Siandien pasiėmė mano daryta užsakymuka, jei pamenat serveteliu dekla su orchidejom (juoda+balta spalvos).
Daryta buvo ant balto pagrindo, tepta trukinejantis juodas lakas, taip pat lakuota 2 kartus, trinciai atspariu laku. Lipdama is auto, uzsakove trinktelejo ta mano gaminta dekla i auto duris ir nubrozdino... Ar galeto tai buti mano darbo "brokas", ar nekokybiskos priemones pasekme???
Kazkaip susinervinau, kai pasake man, kad sugadino ...
Veliau pabandysiu ikelti foto...
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 22, 00:41)
Viena iš priežaščių-per mažas lako sluoksnis buvo užteptas
Lobių skrynia graži ...ir jos sargė