Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

P.S. tikiuosi neužmėtysite manęs pomidorais, kad ne į temą pomidorai2.gif
turiu kelias tokias ir kelias didesnes dėžutes nedekoruotas, gal kuri norėsite 4u.gif
Butent ši 25x25x10 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 21 kovo 2013 - 15:25
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 15:02)
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.

Visų pirma, giriu už drąsą - tokių apimčių daiktą nudekoruoti yra nemažas iššūkis ir darbas 4u.gif Nereikia nusiminti, jei galutiniame rezultate nudekoruotas daiktas atrodo kitaip, nei jį įsivaizdavome. Svarbiausia neprarasti noro dirbti toliau, viskas ateina su praktika. Kitą kartą ir jūs žinodama savo klaidas, jų nekartosite 4u.gif

QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 15:08)
Malonu, kad mano raktinė sukėlė tokias asociacijas ax.gif Ačiū.
Sakai kitaip pasireiškiau? Na ka gi grįžtu į savo stiliuką biggrin.gif
Šįkart dėžutę pasidariau sau. Pagaliau batsiūvys su batais bus hihihi.gif

Jau mačiau tavo gražiąją dėžutę wub.gif ir taip noriu paklausti kelių dalykų: apačioje naudojai servetėlę, ar štampą? Kaip padarei, kad viršaus dangtelio šonai ir pačios dėžutės viršus yra vienodos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 16:02)
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.

Man tai čia viskas normaliai wink.gif Manau ir padekupažinta ir baldas atnaujintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 21, 17:16)
Jau mačiau tavo gražiąją dėžutę  wub.gif ir taip noriu paklausti kelių dalykų: apačioje naudojai servetėlę, ar štampą? Kaip padarei, kad viršaus dangtelio šonai ir pačios dėžutės viršus yra vienodos spalvos?

Ačiū Sielonešė 4u.gif
Visą dėžutę dažiau viena spalva, o apačia štampavau tamsesniais dažais. Viskas labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 16:56)
Ačiū Sielonešė 4u.gif
Visą dėžutę dažiau viena spalva, o apačia štampavau tamsesniais dažais. Viskas labai paprasta  mirksiukas.gif

Čia spausdintas paveiksliukas? Jei taip, ar visą klijavai ant dėžės viršaus?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 21, 18:43)
Čia spausdintas paveiksliukas? Jei taip, ar visą klijavai ant dėžės viršaus?

Taip spausdintas, bet kirptas ir lakuotas gal kokiu 20 kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 21, 17:59)
Taip spausdintas, bet kirptas ir lakuotas gal kokiu 20 kartu biggrin.gif

Dabar viskas aišku smile.gif ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai įstrigo dėžutė - mergina su ausinėmis. 4u.gif wub.gif
Komoda su Paryžium 4u.gif Net lygint nebereikia prieš ir po, labai gražu. 4u.gif
Dokumentams/laiškams dėžutei ir padėklui romantiškajam 4u.gif tiksliau jų gamintojoms 4u.gif

O dekupažo bumas jau senokai nėra ant bangos, išsikrausto Artmanija iš Vilniaus Ozo, SilverCityje jau senai nebeliko dekupažo priemonių...

Ta linksma gaida parodau vieną ilgai gamintą produktą šauniam bernaičiui. Modelis - mano gera draugė smile.gif

user posted image
Papildyta:
Vidus - realybėje labiau apelsininė spalva smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graži lobio dėžutė. thumbup.gif
Atsakyti
Sig, nu tiesiog nerealiai grazu! Cia spausdintas paveiksliukas?
Atsakyti
[quote=Sig,2013 03 22, 03:08]
- mano gera draugė smile.gif

Sig - dėžė graži...., bet man tas modelis... wub.gif wub.gif wub.gif , ir tas modelio žvilgsnis, mazdaug "zmones, zmones, neturit jus ka veikti...." biggrin.gif Mielas šunytis (-ė) wub.gif
Papildyta:
Merginos, as su tokiu klausimuku...
Siandien pasiėmė mano daryta užsakymuka, jei pamenat serveteliu dekla su orchidejom (juoda+balta spalvos).
Daryta buvo ant balto pagrindo, tepta trukinejantis juodas lakas, taip pat lakuota 2 kartus, trinciai atspariu laku. Lipdama is auto, uzsakove trinktelejo ta mano gaminta dekla i auto duris ir nubrozdino... Ar galeto tai buti mano darbo "brokas", ar nekokybiskos priemones pasekme???
Kazkaip susinervinau, kai pasake man, kad sugadino ...
Veliau pabandysiu ikelti foto...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 21 kovo 2013 - 23:45
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 22, 00:41)
Ar galeto tai buti mano darbo "brokas", ar nekokybiskos priemones pasekme???

Viena iš priežaščių-per mažas lako sluoksnis buvo užteptas

Lobių skrynia graži wub.gif ...ir jos sargė wub.gif wub.gif
Atsakyti