Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(c_ataner @ 2013 03 19, 20:17)
Dokumentams smile.gif

Miela, tik priekyje noretusi mazesnio paveiksliuko, kad jis visas tilptu, o ne jo dalis... 4u.gif
O siaip svelnu, grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įstrigo Sielonešės dėžutė. Nereali. Tokia išbaigta.... tobula 4u.gif
c_ataner kažkaip kitaip šįsyk pasireiškė smile.gif Man patiko toks provanso stilius wink.gif Sužadina vaizduotę... medinis namas, kvepia arbata...
AnAngel padėklas savotiškas. Man paveikslėliui lengvo šešėliuko norisi. O gal jo tiesiog nuotrauka neperteikia. Ir rėmels gal kiek per ryškus g.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės, visų darbeliai pasakiško grožio wub.gif

Ieškau kažko panašaus į skrynią ar tiesiog didesnę dežutę, kuri būtų pagaminta su meile ir džiaugsmu, jei kuri turi pasiūlyti kažką, labai lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
Gražiai darbuojatės wub.gif ...tačiau dekupažu beužsiimančių vis mažėja,mažėja... rolleyes.gif ... gaila, kad nesidalina savo darbų rezultatais daugiau žmogeliukų, linksmiau būtų....
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 21, 00:15)
Gražiai darbuojatės wub.gif ...tačiau dekupažu beužsiimančių vis mažėja,mažėja... rolleyes.gif ... gaila, kad nesidalina savo darbų rezultatais daugiau žmogeliukų, linksmiau būtų....

as i pabaiga su trim darbais, dar luktelkit, ir prikrausiu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 20, 16:45)

Lieka tik ištikimiausios biggrin.gif
Man atrodo, dekupažo banga jau slūgsta. Pastebėjau, jog kai kurios parduotuvės iš savo asortimento dekupažo prekes jau išėmė... matyt pasidarė nepelninga... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena
Esu iš tų, kurios nedrįsta pasirodyti su savo darbeliais. Man priežastis - nesugebėčiau pateikti kokybiško vaizdo, nuotraukos būtų nepakankamai estetiškos, neturiu kokybiško fotoaparato ir aplamai nenoriu gaišti laiko nuotraukom komponuoti.

Šiam forumui esu dėkinga, labai daug gerų dalykų iš jūsų sužinojau,
Linkiu jums visoms ir toliau rankdarbiauti, tai labai malonus užsiėmimas, o kai kam gal ir padeda kiek užsidirbti. Sėkmės jūsų talentingoms rankelėms , visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 03 21, 10:26)
Laba diena
Esu iš tų, kurios nedrįsta pasirodyti su savo darbeliais. Man priežastis - nesugebėčiau pateikti kokybiško vaizdo, nuotraukos būtų nepakankamai estetiškos, neturiu kokybiško fotoaparato ir aplamai nenoriu gaišti laiko nuotraukom komponuoti.

Šiam forumui esu dėkinga, labai daug gerų dalykų iš jūsų sužinojau,
Linkiu jums visoms ir toliau rankdarbiauti, tai labai malonus užsiėmimas, o kai kam gal ir padeda kiek užsidirbti. Sėkmės jūsų talentingoms rankelėms , visom po 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pritariu ax.gif

Labukas visoms 4u.gif

Va va man irgi nelabai drąsu blush2.gif Man tai tik hobis, dekupažinu senokai, bet labai po biški žinau , darau daug klaidų.

didžiausia mano bėda, kad nelabai gaunasi įsivaizduot darbelį paprastai dirbu etapais, o jau gaunasi kaip gaunasi...

Bet ta proga visgi išdrįsiu pasirodyt, jei kas i až normaliai paaiškins kaip fotke įkelt iš kompo Tiks ir nuorodėlė kaip tai darosi., nes neturiu darbų i jokius saitus sudėjusi.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 03 21, 12:34)
Pritariu  ax.gif

Labukas visoms 4u.gif

Va va man irgi nelabai drąsu blush2.gif Man tai tik hobis,  dekupažinu senokai, bet labai po biški  žinau , darau daug klaidų.

didžiausia mano bėda, kad nelabai gaunasi įsivaizduot darbelį  paprastai dirbu etapais, o jau gaunasi kaip gaunasi...

Bet ta proga visgi išdrįsiu pasirodyt, jei kas i až normaliai paaiškins kaip fotke įkelt iš kompo Tiks ir nuorodėlė kaip tai darosi., nes neturiu darbų i jokius saitus sudėjusi.

Pabandykit per www.part.lt 4u.gif
Atsakyti
Na štai mano darbelis.Nesuprasi kas čia bandymas dekupažint ar atnaujint baldą.Gaila bet gatvos komodos fotografija nelabai šviesi.

user posted image

ačiukas AnAngel ir c_ataner 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 21 kovo 2013 - 15:11
QUOTE(VasareV @ 2013 03 19, 20:06)
c_ataner kažkaip kitaip šįsyk pasireiškė smile.gif Man patiko toks provanso stilius wink.gif Sužadina vaizduotę... medinis namas, kvepia arbata...

Malonu, kad mano raktinė sukėlė tokias asociacijas ax.gif Ačiū.
Sakai kitaip pasireiškiau? Na ka gi grįžtu į savo stiliuką biggrin.gif
Šįkart dėžutę pasidariau sau. Pagaliau batsiūvys su batais bus hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
rimulėėė šaunuolė, nepabūgote imtis tokio didelio daikto dekoravimo thumbup.gif
Galia nelabai eina įžiūrėti detalių, bet kad rezultatas tikrai vertas vargo, akivaizdu.
Atsakyti
Ačiukas c_ataner kažkaip apšvietimas prastokas, ar rankos drebėjo, o detalių atskirai nefotografavau. Žinau šešėliai per tamsūs norėjau šviesiau, bet gavos kaip gavos. Tiksliau jau metai kaip nedekupažinau, tai biški padariau klaidų šešėliuojant, o paskui taisant jau gavosi aks gavosi. Nebenorėjau sugadint palikau kaip yra.

PS.Bliamba kokia sklerozė, nebesugebėjau net fotošopu nuotraukų sukelt padoriau. Kurį laiką nenudojau ir pamiršau kas ir kaip. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 21 kovo 2013 - 15:17