Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Kaip smagu susilaukt gražių žodžių už šepetį. Ačiū visoms, kurioms nepadėkojau 4u.gif
Man labai patinka sendinimas (Vasares dėžutės).

Įmetu pavasarinį. Skeldėjimo nesimato, nepagavau jo su fotiku. Šiandien gavo gera draugaitė nuo manęs rėmelį dovanų - gimtadienio proga.

user posted image

p.s. tik dabar užmačiau Sielonešės skirtukus...vojei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 15 kovo 2013 - 11:17
Giriu Saulikos rėmelį ir minimalistinį skirtukėlį.

Vasarės V dėžutės motyvas patiko, nėrinys gerai įsipaišo prie to sendinimo. Ir, beje, tas arbatos pakelis pavadinimu ,,Gaivi akimirka" čia labai tinka. rolleyes.gif

Sieloneše, jūs mane savo darbais stebinat. Abu skirtukai wub.gif Ir net nežinau, kurio labiau norėčiau laugh.gif

A, Sig dar nepaminėjau mirksiukas.gif Rėmukas labai mielas, tikrai tinka draugei, gimusiai pavasarį. 4u.gif Tik kažkaip man tas kaspinukas lyg ir maišo blush2.gif

Taigi, po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 15 kovo 2013 - 12:10
QUOTE(L.M.A. @ 2013 03 15, 00:03)
Gal tik zolytes spalva (kaip suprantu apacioje servetele, virsuje-piesta) ne visai atitaikyta, bet zinau, kad tai sunku... O siaip labai grazu 4u.gif

Dėkui. 4u.gif Sumaniau, kad viršuje žolė atrodo lyg toliau, t. y. nuotrauka atrodo kaip pamesta žolėje. ax.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 15, 12:14)

Labai ačiū, už pastebėjimą. smile.gif Jūsų skirtukai labai, labai patiko. wub.gif 4u.gif

Sig, gražus rėmelis, vasariškas. 4u.gif

Perfect, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulika: 15 kovo 2013 - 12:07
Sveikutes,
Aš su tokiu klausimuku:
kur dar, be "dekostudijos", jus perkate spyneles dėžutėms?

Aciu,
Atsakyti
Mergaitės, gal kur esat mačiusios servetėlę/ryžinį su raktais? Laikrodžiais? O gal kuri turit? Nupirkčiau. Į až prašom, jei galit padėt, nenoriu užimti temos.
Atsakyti
Sig įtariu draugė liko sužavėta dovanos bigsmile.gif

UŽSAKYMAS
user posted image

user posted image

user posted image
maža dovanėlė pirkėjai
user posted image
Atsakyti
Sieloneše, nieko sau kuklumas, šitoks idealus grožis... juk nesvarbu kokio dydžio daiktas. Pasakiškai gražu wub.gif
C ataner, sendinimas, skeldejimas, spalviskai viskas puikiai, man labai labai patinka 4u.gif

O as jau noriu primint apie artejancias Velykas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
L.M.A. oooo, taip meniškai pateiktas rodomas daiktas. Žiūriu į nuotrauką ir nebeatskiriu, kur tikra, o kur priklijuota plunksnelė rolleyes.gif

c ataner, skeldėjimas gražus.
Atsakyti
Tiek gražių žodžių mano darbams, visoms didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sig @ 2013 03 15, 11:15)

Rėmelis atrodo labai dailiai, spalvingas ir gerai, kad nekrinta į akis skeldėjimas 4u.gif

QUOTE(vytautepie @ 2013 03 15, 12:11)
Sveikutes,
Aš su tokiu klausimuku:
kur dar, be "dekostudijos", jus perkate spyneles dėžutėms?
Aciu,

Aš dar pirkdavau Artmanijoje. Šiaip spynelių nėra didelis pasirinkimas.

QUOTE(c_ataner @ 2013 03 15, 12:49)

Kokia graži raktinė wub.gif taip viskas suderinta, šešėliai . Kokios firmos sendintoją naudojai?

QUOTE(L.M.A. @ 2013 03 15, 13:07)

Aš dar prisimenu tavo vėlykines dekoracijas iš praeitų metų, o tu jau vėl su nauju grožiu wub.gif Idėja, atlikimas, nuotraukos - 10 balų. clap_1.gif
Atsakyti
doh.gif pasigrožėjau Sielonešės skirtukais ir nieko neparašiau...gėda, gėda man. Labai gražūs, tokie paveiksliukai įdomus, o atlikimas kaip visada be priekaištų wub.gif
L.M.A. padėklas be galo žavingas, toks švelnus, kaip tos plunksnelės wub.gif

Ačiū už pagyras mano raktinej, ji pirmoji mano praktikoje ax.gif
Sieloneše nelabai supratau klausimo apie sendintoją blush2.gif Ar turėjai omeny dvikomponentį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 15 kovo 2013 - 22:15
Dar kartą ačiū visoms, kurios buvot neabejingos mano kėdutei 4u.gif blush2.gif

Sig, ne tik su Eifeliu šepetys, bet ir našlaičių komplektukas dailus gavosi. O ir raktinė tokia natūraliai pasenusi. 4u.gif
RasuteK – kruopštūs, tvarkingi darbeliai – taip ir toliau! 4u.gif
VasareV – raktinė ir dėžutė – puikūs! wub.gif
Sielonešė – skirtukai tokie ramūs, įdomūs ir paslaptingi. bigsmile.gif
L.M.A. darbelis labai patraukė akį. Rodos, nieko sudėtingo, bet gal genialumas ir slypi paprastume. Aš, kaip ir kažkuri iš pasisakiusiųjų, irgi lyginau, kur čia tikra plunksnelė, o kur ne biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 15 kovo 2013 - 23:29
Gal Vilnietems ko nors is Dekostudijos reiketu?
Atsakyti