Kaip smagu susilaukt gražių žodžių už šepetį. Ačiū visoms, kurioms nepadėkojau
Man labai patinka sendinimas (Vasares dėžutės).
Įmetu pavasarinį. Skeldėjimo nesimato, nepagavau jo su fotiku. Šiandien gavo gera draugaitė nuo manęs rėmelį dovanų - gimtadienio proga.
p.s. tik dabar užmačiau Sielonešės skirtukus...vojei
Giriu Saulikos rėmelį ir minimalistinį skirtukėlį.
Vasarės V dėžutės motyvas patiko, nėrinys gerai įsipaišo prie to sendinimo. Ir, beje, tas arbatos pakelis pavadinimu ,,Gaivi akimirka" čia labai tinka.
Sieloneše, jūs mane savo darbais stebinat. Abu skirtukai Ir net nežinau, kurio labiau norėčiau
A, Sig dar nepaminėjau Rėmukas labai mielas, tikrai tinka draugei, gimusiai pavasarį. Tik kažkaip man tas kaspinukas lyg ir maišo
Taigi, po
Vasarės V dėžutės motyvas patiko, nėrinys gerai įsipaišo prie to sendinimo. Ir, beje, tas arbatos pakelis pavadinimu ,,Gaivi akimirka" čia labai tinka.
Sieloneše, jūs mane savo darbais stebinat. Abu skirtukai Ir net nežinau, kurio labiau norėčiau
A, Sig dar nepaminėjau Rėmukas labai mielas, tikrai tinka draugei, gimusiai pavasarį. Tik kažkaip man tas kaspinukas lyg ir maišo
Taigi, po
QUOTE(L.M.A. @ 2013 03 15, 00:03)
Gal tik zolytes spalva (kaip suprantu apacioje servetele, virsuje-piesta) ne visai atitaikyta, bet zinau, kad tai sunku... O siaip labai grazu
Dėkui. Sumaniau, kad viršuje žolė atrodo lyg toliau, t. y. nuotrauka atrodo kaip pamesta žolėje.
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 15, 12:14)
Labai ačiū, už pastebėjimą. Jūsų skirtukai labai, labai patiko.
Sig, gražus rėmelis, vasariškas.
Perfect, ačiū.
Sveikutes,
Aš su tokiu klausimuku:
kur dar, be "dekostudijos", jus perkate spyneles dėžutėms?
Aciu,
Aš su tokiu klausimuku:
Aciu,
Mergaitės, gal kur esat mačiusios servetėlę/ryžinį su raktais? Laikrodžiais? O gal kuri turit? Nupirkčiau. Į až prašom, jei galit padėt, nenoriu užimti temos.
Sieloneše, nieko sau kuklumas, šitoks idealus grožis... juk nesvarbu kokio dydžio daiktas. Pasakiškai gražu
C ataner, sendinimas, skeldejimas, spalviskai viskas puikiai, man labai labai patinka
O as jau noriu primint apie artejancias Velykas
C ataner, sendinimas, skeldejimas, spalviskai viskas puikiai, man labai labai patinka
O as jau noriu primint apie artejancias Velykas
L.M.A. oooo, taip meniškai pateiktas rodomas daiktas. Žiūriu į nuotrauką ir nebeatskiriu, kur tikra, o kur priklijuota plunksnelė
c ataner, skeldėjimas gražus.
c ataner, skeldėjimas gražus.
Tiek gražių žodžių mano darbams, visoms didelis ačiū
Rėmelis atrodo labai dailiai, spalvingas ir gerai, kad nekrinta į akis skeldėjimas
Aš dar pirkdavau Artmanijoje. Šiaip spynelių nėra didelis pasirinkimas.
Kokia graži raktinė taip viskas suderinta, šešėliai . Kokios firmos sendintoją naudojai?
Aš dar prisimenu tavo vėlykines dekoracijas iš praeitų metų, o tu jau vėl su nauju grožiu Idėja, atlikimas, nuotraukos - 10 balų.
QUOTE(Sig @ 2013 03 15, 11:15)
Rėmelis atrodo labai dailiai, spalvingas ir gerai, kad nekrinta į akis skeldėjimas
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 15, 12:11)
Sveikutes,
Aš su tokiu klausimuku:
Aciu,
Aš su tokiu klausimuku:
Aciu,
Aš dar pirkdavau Artmanijoje. Šiaip spynelių nėra didelis pasirinkimas.
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 15, 12:49)
Kokia graži raktinė taip viskas suderinta, šešėliai . Kokios firmos sendintoją naudojai?
QUOTE(L.M.A. @ 2013 03 15, 13:07)
Aš dar prisimenu tavo vėlykines dekoracijas iš praeitų metų, o tu jau vėl su nauju grožiu Idėja, atlikimas, nuotraukos - 10 balų.
pasigrožėjau Sielonešės skirtukais ir nieko neparašiau...gėda, gėda man. Labai gražūs, tokie paveiksliukai įdomus, o atlikimas kaip visada be priekaištų
L.M.A. padėklas be galo žavingas, toks švelnus, kaip tos plunksnelės
Ačiū už pagyras mano raktinej, ji pirmoji mano praktikoje
Sieloneše nelabai supratau klausimo apie sendintoją Ar turėjai omeny dvikomponentį?
L.M.A. padėklas be galo žavingas, toks švelnus, kaip tos plunksnelės
Ačiū už pagyras mano raktinej, ji pirmoji mano praktikoje
Sieloneše nelabai supratau klausimo apie sendintoją Ar turėjai omeny dvikomponentį?
Dar kartą ačiū visoms, kurios buvot neabejingos mano kėdutei
Sig, ne tik su Eifeliu šepetys, bet ir našlaičių komplektukas dailus gavosi. O ir raktinė tokia natūraliai pasenusi.
RasuteK kruopštūs, tvarkingi darbeliai taip ir toliau!
VasareV raktinė ir dėžutė puikūs!
Sielonešė skirtukai tokie ramūs, įdomūs ir paslaptingi.
L.M.A. darbelis labai patraukė akį. Rodos, nieko sudėtingo, bet gal genialumas ir slypi paprastume. Aš, kaip ir kažkuri iš pasisakiusiųjų, irgi lyginau, kur čia tikra plunksnelė, o kur ne
Sig, ne tik su Eifeliu šepetys, bet ir našlaičių komplektukas dailus gavosi. O ir raktinė tokia natūraliai pasenusi.
RasuteK kruopštūs, tvarkingi darbeliai taip ir toliau!
VasareV raktinė ir dėžutė puikūs!
Sielonešė skirtukai tokie ramūs, įdomūs ir paslaptingi.
L.M.A. darbelis labai patraukė akį. Rodos, nieko sudėtingo, bet gal genialumas ir slypi paprastume. Aš, kaip ir kažkuri iš pasisakiusiųjų, irgi lyginau, kur čia tikra plunksnelė, o kur ne
Gal Vilnietems ko nors is Dekostudijos reiketu?