Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sveikos, gal pamenate, prašiau padėti su rėmelio apipavidalinimu. Tai štai kas gavosi, į patį remelio vidų nekreipkite dėmesio. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 15:45)
Sveikos, gal pamenate, prašiau padėti su rėmelio apipavidalinimu. Tai štai kas gavosi, į patį remelio vidų nekreipkite dėmesio. 4u.gif

O dabar labai gerai atrodo wink.gif
Atsakyti
Vasare, ačiū. clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas paprastutis knygos skirtukas

user posted image
Atsakyti
Patiko ir remelis ir skirtukas... smile.gif
Atsakyti
"Pavasaris"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 12, 21:56)

Gražūs šonai ir viršus fainas, tik tie balti kraščiukai man irgi užkiūna ax.gif

QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 15:45)

Jus šaunuolė. Visgi ''pribaigėt'' tą rėmėlį. Labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 16:48)
Ir dar vienas paprastutis knygos skirtukas

Fainas 4u.gif

QUOTE(VasareV @ 2013 03 14, 18:06)
"Pavasaris"

Laaabai man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 14, 16:56)

QUOTE(c_ataner @ 2013 03 14, 18:13)

Labai ačiū. 4u.gif 4u.gif Jūs net neįsivaizduojate kiek daug, Jūsų pastebėjimai, komentarai ir pagaliau pagyrimai darbams, man reiškia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 03 14, 17:06)
"Pavasaris"

Labai patiko thumbup.gif

Saulikos remelis irgi grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 03 14, 23:26)

Ačiū už pstebėjimą. 4u.gif
Atsakyti
NeLina, kedute puiki, dievinu tokias transformacijas senas-naujas 4u.gif

Gomerta, deze-knyga labai gerai atrodo 4u.gif Tik man irgi siek tiek vidus su isore nedraugauja... matyt taikytas rastas prie geliu vazono spalvu. Bet jis per stipriai kontrastuoja su dezutes isore (kuri yra tiesiog puiki 4u.gif mirksiukas.gif ). To baltumo tarsi per daug. Bet pasikartosiu, dezute tikrai grazi 4u.gif

Gaske, dėžutė prieskoniams tikrai patiko 4u.gif Isores rezultatas labai geras, tik vidus siek tiek "atsilieka" nuo isores, gal truputi paskubeta. Vazonas ir zoleles tarsi pakibusios ore. Bet siaip rezultatas liux 4u.gif

AnAngel, taviskiai "baltieji" darbai nuostabus, ypatingai su bezdzionelem. Labai labai wub.gif wub.gif Kamstine deze taip pat grazi, tik asmeniskai as buciau rinkusis visai kitas spalvas smile.gif

Sig, gerai, kad nutarei paryzietiska sepeti sau pasilikti, nes jis nuostabus wub.gif

RasuteK, darbai grazus, tvarkingi, spalviskai dera 4u.gif

VasareV, raktine nuostabi wub.gif 4u.gif Paskutine dezute taip pat grazi, geras sendinimas. Man tik noretusi, kad siam motyvui dezute butu siek tiek didelesne.

Saulika, nepamenu, kas buvo pries tai, bet dabar viskas gerai 4u.gif Gal tik zolytes spalva (kaip suprantu apacioje servetele, virsuje-piesta) ne visai atitaikyta, bet zinau, kad tai sunku... O siaip labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 14 kovo 2013 - 23:11
Aš šiandien labai kukliai - tik skirtukai smile.gif

user posted image

user posted image

Saulika ir VasareV, abiejų labai gražūs darbai 4u.gif
Atsakyti