Sveikos, gal pamenate, prašiau padėti su rėmelio apipavidalinimu. Tai štai kas gavosi, į patį remelio vidų nekreipkite dėmesio.
QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 15:45)
Sveikos, gal pamenate, prašiau padėti su rėmelio apipavidalinimu. Tai štai kas gavosi, į patį remelio vidų nekreipkite dėmesio.
O dabar labai gerai atrodo
Vasare, ačiū.
Ir dar vienas paprastutis knygos skirtukas
Patiko ir remelis ir skirtukas...
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 12, 21:56)
Gražūs šonai ir viršus fainas, tik tie balti kraščiukai man irgi užkiūna
QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 15:45)
Jus šaunuolė. Visgi ''pribaigėt'' tą rėmėlį. Labai gražu
QUOTE(Saulika @ 2013 03 14, 16:48)
Ir dar vienas paprastutis knygos skirtukas
Fainas
QUOTE(VasareV @ 2013 03 14, 18:06)
"Pavasaris"
Laaabai man gražu
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 14, 16:56)
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 14, 18:13)
Labai ačiū. Jūs net neįsivaizduojate kiek daug, Jūsų pastebėjimai, komentarai ir pagaliau pagyrimai darbams, man reiškia...
QUOTE(VasareV @ 2013 03 14, 17:06)
Labai patiko
Saulikos remelis irgi grazus
NeLina, kedute puiki, dievinu tokias transformacijas senas-naujas
Gomerta, deze-knyga labai gerai atrodo Tik man irgi siek tiek vidus su isore nedraugauja... matyt taikytas rastas prie geliu vazono spalvu. Bet jis per stipriai kontrastuoja su dezutes isore (kuri yra tiesiog puiki ). To baltumo tarsi per daug. Bet pasikartosiu, dezute tikrai grazi
Gaske, dėžutė prieskoniams tikrai patiko Isores rezultatas labai geras, tik vidus siek tiek "atsilieka" nuo isores, gal truputi paskubeta. Vazonas ir zoleles tarsi pakibusios ore. Bet siaip rezultatas liux
AnAngel, taviskiai "baltieji" darbai nuostabus, ypatingai su bezdzionelem. Labai labai Kamstine deze taip pat grazi, tik asmeniskai as buciau rinkusis visai kitas spalvas
Sig, gerai, kad nutarei paryzietiska sepeti sau pasilikti, nes jis nuostabus
RasuteK, darbai grazus, tvarkingi, spalviskai dera
VasareV, raktine nuostabi Paskutine dezute taip pat grazi, geras sendinimas. Man tik noretusi, kad siam motyvui dezute butu siek tiek didelesne.
Saulika, nepamenu, kas buvo pries tai, bet dabar viskas gerai Gal tik zolytes spalva (kaip suprantu apacioje servetele, virsuje-piesta) ne visai atitaikyta, bet zinau, kad tai sunku... O siaip labai grazu
Gomerta, deze-knyga labai gerai atrodo Tik man irgi siek tiek vidus su isore nedraugauja... matyt taikytas rastas prie geliu vazono spalvu. Bet jis per stipriai kontrastuoja su dezutes isore (kuri yra tiesiog puiki ). To baltumo tarsi per daug. Bet pasikartosiu, dezute tikrai grazi
Gaske, dėžutė prieskoniams tikrai patiko Isores rezultatas labai geras, tik vidus siek tiek "atsilieka" nuo isores, gal truputi paskubeta. Vazonas ir zoleles tarsi pakibusios ore. Bet siaip rezultatas liux
AnAngel, taviskiai "baltieji" darbai nuostabus, ypatingai su bezdzionelem. Labai labai Kamstine deze taip pat grazi, tik asmeniskai as buciau rinkusis visai kitas spalvas
Sig, gerai, kad nutarei paryzietiska sepeti sau pasilikti, nes jis nuostabus
RasuteK, darbai grazus, tvarkingi, spalviskai dera
VasareV, raktine nuostabi Paskutine dezute taip pat grazi, geras sendinimas. Man tik noretusi, kad siam motyvui dezute butu siek tiek didelesne.
Saulika, nepamenu, kas buvo pries tai, bet dabar viskas gerai Gal tik zolytes spalva (kaip suprantu apacioje servetele, virsuje-piesta) ne visai atitaikyta, bet zinau, kad tai sunku... O siaip labai grazu
Aš šiandien labai kukliai - tik skirtukai
Saulika ir VasareV, abiejų labai gražūs darbai
Saulika ir VasareV, abiejų labai gražūs darbai