NeLina, puiki kedute...Labai patiko
Gometros knyga butu grazi, jei ne vidus ir sonai...
Man per marga ir nedera....
Paskutine prieskonine daili
Kiek grožybių pridėta
Labai pasiilgta spalvų, tad tokie išėjo.
Papildyta:
Šio niekam neatiduosiu ir nedovanosiu. Pasiliksiu sau
Su šventėm visas
Labai pasiilgta spalvų, tad tokie išėjo.
Papildyta:
Šio niekam neatiduosiu ir nedovanosiu. Pasiliksiu sau
Su šventėm visas
Sig, Paryzietiskas sepetys nuostabus... Net pati tikio uzsimaniau...
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 12, 08:39)
Sig, Paryzietiskas sepetys nuostabus... Net pati tikio uzsimaniau...
Ačiū.
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 11, 23:11)
Užsakymas: Komplektukas Rojaus krikštynoms...
Na pykite-nepykite iš tokios nuotraukos nieko neina suprast
Kaip dėžė atrodo, viršus?
QUOTE(Sig @ 2013 03 11, 23:32)
Man viskas labai patiko
Ateinu cia daugiau noredama ne pasigirti, o sulaukti pastabu su dekupazu bandau susidraugauti jau pora metu, aisku, iki jusu superiniu darbu man dar laaaaabai toli, taciau atejo tas momentas, kai nebezinau, ka darau gerai, o ka blogai rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu
[quote=RasuteK,2013 03 12, 22:39]
Ateinu cia daugiau noredama ne pasigirti, o sulaukti pastabu su dekupazu bandau susidraugauti jau pora metu, aisku, iki jusu superiniu darbu man dar laaaaabai toli, taciau atejo tas momentas, kai nebezinau, ka darau gerai, o ka blogai rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu
Labai tvarkingi darbeliai, ir man asmeniskai labai dailus. As netureciau prie ko prikibti
Tegul pastabas issako profesionales
Labai tvarkingi darbeliai, ir man asmeniskai labai dailus. As netureciau prie ko prikibti
Tegul pastabas issako profesionales
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 12, 14:26)
Na pykite-nepykite iš tokios nuotraukos nieko neina suprast
Persiprasau...
Papildyta:
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 17:09)
rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu
Patiko laikrodis ir remelis.
Arbatine virsus man nedera su apacia, o padekliukai gal ir nieko, tik as nemegeja dvikomponencio skeldejimo...
c_ataner, kaip smagu, kad patiko
AnAngel, ot nemoku aš taip steriliai, man labai gražu, kai viskas šitaip clear ir aišku.
Kas gaus dovanų, turėtų džiaugtis tokiu gražiu daiktu.
RasuteK, rėmelis su vaikiukais Ir visi kiti nudekoruoti daiktai labai mieli.
AnAngel, ot nemoku aš taip steriliai, man labai gražu, kai viskas šitaip clear ir aišku.
RasuteK, rėmelis su vaikiukais Ir visi kiti nudekoruoti daiktai labai mieli.
QUOTE(Sig @ 2013 03 12, 21:05)
Aciu Zinoki is tiesu tai sunku su tais steriliais darbais... Su situo tai uzsiparinau ziauriai...
Tepamu laku lakuoti ziauriai daug laiko uzima ir redkarciais koks vienas kitas plauselis papuola, tai reikia staigiai krapstyti ji lauk, nes kai lakas sudzius paskui jau neistrauksi... Nupirkau purskiama akrilini laka, butent siai dezei, nulakavau viska ir ziuriu, kad dangtis tarpais pageltonavo, nzn del ko, o sonai ir vidus ok, teko perdarineti is naujo dangti ir jau lakuoti tepamu laku, nu zodziu... Ir iki galo nesupratau kame beda buvo...
NeLina, labai labai graži kedutė matosi, kad daug darbo ir laiko įdėta, labai gražu...
Gaske, vaikiška pakabėlė labai smagi
Jau esu gyrusi tokią pat tavo daiktadėžę, tik kiek prisimenu kitas vardas buvo. Man ji labai patiko
Sig, šepečio su Paryžiumi grožis tas skeldėjimas toks natūraliai atrodantis...
Man visi jūsų darbai patiko, gal ir yra tokių detalių, kurias dekoruočiau kitaip, bet paskui pagalvoji, kad svarbiausia dekoruoti taip, kaip pačiam žmogui patinka, nekopijuoti kitų. Tuomet nudekoruotas darbas tampa pats mieliausias ir vienetinis. Svarbiausia, kad jums patiktų dekupažinti, visi kiti techniniai dalykai, išmokstami per praktiką, su patirtimi
Gaske, vaikiška pakabėlė labai smagi
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 11, 22:11)
Užsakymas: Komplektukas Rojaus krikštynoms...
Jau esu gyrusi tokią pat tavo daiktadėžę, tik kiek prisimenu kitas vardas buvo. Man ji labai patiko
Sig, šepečio su Paryžiumi grožis tas skeldėjimas toks natūraliai atrodantis...
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 15:09)
Man visi jūsų darbai patiko, gal ir yra tokių detalių, kurias dekoruočiau kitaip, bet paskui pagalvoji, kad svarbiausia dekoruoti taip, kaip pačiam žmogui patinka, nekopijuoti kitų. Tuomet nudekoruotas darbas tampa pats mieliausias ir vienetinis. Svarbiausia, kad jums patiktų dekupažinti, visi kiti techniniai dalykai, išmokstami per praktiką, su patirtimi