Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

NeLina, puiki kedute...Labai patiko

Gometros knyga butu grazi, jei ne vidus ir sonai...
Man per marga ir nedera....

Paskutine prieskonine daili 4u.gif
Atsakyti
Tyla tai uzmusanti... Kur visos?

Užsakymas: Komplektukas Rojaus krikštynoms...

user posted image
Atsakyti
Kiek grožybių pridėta 4u.gif

Labai pasiilgta spalvų, tad tokie išėjo.
user posted image

user posted image
Papildyta:
Šio niekam neatiduosiu ir nedovanosiu. Pasiliksiu sau smile.gif

user posted image

Su šventėm visas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 11 kovo 2013 - 22:34
Sig, Paryzietiskas sepetys nuostabus... Net pati tikio uzsimaniau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 12, 08:39)
Sig, Paryzietiskas sepetys nuostabus... Net pati tikio uzsimaniau... smile.gif

4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 03 11, 23:11)

Na pykite-nepykite iš tokios nuotraukos nieko neina suprast schmoll.gif
Kaip dėžė atrodo, viršus?

QUOTE(Sig @ 2013 03 11, 23:32)

Man viskas labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Ateinu cia daugiau noredama ne pasigirti, o sulaukti pastabu ax.gif su dekupazu bandau susidraugauti jau pora metu, aisku, iki jusu superiniu darbu man dar laaaaabai toli, taciau atejo tas momentas, kai nebezinau, ka darau gerai, o ka blogai ax.gif rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu 4u.gif
user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=RasuteK,2013 03 12, 22:39]
Ateinu cia daugiau noredama ne pasigirti, o sulaukti pastabu ax.gif su dekupazu bandau susidraugauti jau pora metu, aisku, iki jusu superiniu darbu man dar laaaaabai toli, taciau atejo tas momentas, kai nebezinau, ka darau gerai, o ka blogai ax.gif rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu 4u.gif

Labai tvarkingi darbeliai, ir man asmeniskai labai dailus. As netureciau prie ko prikibti 4u.gif

Tegul pastabas issako profesionales smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 03 12, 14:26)
Na pykite-nepykite iš tokios nuotraukos nieko neina suprast  schmoll.gif
Kaip dėžė atrodo, viršus?

Persiprasau... lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 17:09)
rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

Patiko laikrodis ir remelis.
Arbatine virsus man nedera su apacia, o padekliukai gal ir nieko, tik as nemegeja dvikomponencio skeldejimo... 4u.gif
Atsakyti
c_ataner, kaip smagu, kad patiko mirksiukas.gif

AnAngel, ot nemoku aš taip steriliai, man labai gražu, kai viskas šitaip clear ir aišku.
Kas gaus dovanų, turėtų džiaugtis tokiu gražiu daiktu.

RasuteK, rėmelis su vaikiukais wub.gif Ir visi kiti nudekoruoti daiktai labai mieli.
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2013 03 12, 21:05)

AnAngel, ot nemoku aš taip steriliai, man labai gražu, kai viskas šitaip clear ir aišku.
Kas gaus dovanų, turėtų džiaugtis tokiu gražiu daiktu.

Aciu 4u.gif Zinoki is tiesu tai sunku su tais steriliais darbais... Su situo tai uzsiparinau ziauriai...
Tepamu laku lakuoti ziauriai daug laiko uzima ir redkarciais koks vienas kitas plauselis papuola, tai reikia staigiai krapstyti ji lauk, nes kai lakas sudzius paskui jau neistrauksi... Nupirkau purskiama akrilini laka, butent siai dezei, nulakavau viska ir ziuriu, kad dangtis tarpais pageltonavo, nzn del ko, o sonai ir vidus ok, teko perdarineti is naujo dangti ir jau lakuoti tepamu laku, nu zodziu... doh.gif Ir iki galo nesupratau kame beda buvo... sad.gif
Atsakyti
NeLina, labai labai graži kedutė wub.gif matosi, kad daug darbo ir laiko įdėta, labai gražu...

Gaske, vaikiška pakabėlė labai smagi 4u.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 03 11, 22:11)

Jau esu gyrusi tokią pat tavo daiktadėžę, tik kiek prisimenu kitas vardas buvo. Man ji labai patiko 4u.gif

Sig, šepečio su Paryžiumi grožis wub.gif tas skeldėjimas toks natūraliai atrodantis...

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 15:09)
Ateinu cia daugiau noredama ne pasigirti, o sulaukti pastabu  ax.gif su dekupazu bandau susidraugauti jau pora metu, aisku, iki jusu superiniu darbu man dar laaaaabai toli, taciau atejo tas momentas, kai nebezinau, ka darau gerai, o ka blogai  ax.gif rodausi kelis savo darbelius laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

Man visi jūsų darbai patiko, gal ir yra tokių detalių, kurias dekoruočiau kitaip, bet paskui pagalvoji, kad svarbiausia dekoruoti taip, kaip pačiam žmogui patinka, nekopijuoti kitų. Tuomet nudekoruotas darbas tampa pats mieliausias ir vienetinis. Svarbiausia, kad jums patiktų dekupažinti, visi kiti techniniai dalykai, išmokstami per praktiką, su patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 12 kovo 2013 - 20:40