Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Gaske @ 2013 03 04, 18:19)
O čia mano makaliūzė: buvo metalinė "Raffaello" dėžutė, nuo šiol - arbatos saugykla:

Liuks makaliūzė smile.gif ir prie puodelių dera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 05 kovo 2013 - 09:21
Gaske, labai gražu.

Tik kaip padarėt tą pasendinimą ant dangtelio? Gi ant medžio tai įsivaizduoju, o čia metalas - kaip pavyko per daug nenulupti dažų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 05 kovo 2013 - 09:52
QUOTE(Perfect @ 2013 03 05, 10:51)
Gaske, labai gražu.

Tik kaip padarėt tą pasendinimą ant dangtelio? Gi ant medžio tai įsivaizduoju, o čia metalas - kaip pavyko per daug nenulupti dažų? g.gif

Ačiū smile.gif

Dangtelį kelis kartus peckiojau kelių spalvų dažais, todėl ir pavadinau makaliūze, darbavausi švitrine kempinėle - švelniai švelniai, galop "prasiėjau" patina su dirbtinio veltinio skiaute. Voila rezultatas toks, kokį matot. smile.gif
Atsakyti
Nu bet jūs kaip koks Erlickas - taip vaizdžiai aprašėt procesą, net juokas suėmė.

Vykęs darbas, geriau nei kad Rafaelo dėžutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2013 03 04, 18:19)
O čia mano makaliūzė: buvo metalinė "Raffaello" dėžutė, nuo šiol - arbatos saugykla:

Gražiai nudekupažinai ir prikėlei naujam gyvenimui paprastą saldainių dėžutę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 03 05, 11:19)
Nu bet jūs kaip koks Erlickas - taip vaizdžiai aprašėt procesą, net juokas suėmė.

O dabar mano eilė kikent - dėl tokio palyginimo lotuliukas.gif Esu susijusi su lietuvių filologija, gal todėl toks tas mano leksikonas g.gif

Darsyk 4u.gif už gerą žodį - ir ne vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaske, visai ne makalūzas, dėžutė pavyko tiesiog puikiai, man nuoširdžiai patinka 4u.gif
Papildyta:
tiesa... ir remelis puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Kazko labai tylu... O mes darom uzsakyma... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
AnAngel Mmmmm.... Kaip miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 03 06, 23:23)
AnAngel Mmmmm.... Kaip miela  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 03 07, 04:09]
Kazko labai tylu... O mes darom uzsakyma... biggrin.gif

Fainuolė wub.gif , su tokiu susidomejimu dirba smile.gif
Atsakyti
...kad nebūtų taip tylu, atnešu savo darbelį - eilinės oranžinės darželio kėdutės persikūnijimą smile.gif
Kolkas tai - didžiausias mano darbas apimtimi ir laiku (nuo idėjos iki darbelio baigimo beveik metai praėjo doh.gif . Jau ir antros kėdutės namuose reikia lotuliukas.gif )...

user posted image

user posted image

Atsakyti