Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ačiū, kas garsiai pasisakėt apie mano dėžutę su mergaite 4u.gif

ir man nekalbadienis...bet baliončikus palieku biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 vasario 2013 - 20:33
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 28, 19:16)
c_ataner, pasigedau tavo darbų, tikiuosi greit pamatysiu  smile.gif

Biskuti nukrypau i modelina ax.gif manau greitai pasirodysiu su dezute dekoruota pagaliau sau, tik nerandu spyneles tinkamos. Labai malonu, kad nelieku nepastebeta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 10:54)
Užsakymas: Dovana rašytojai gimtadienio proga.

Tikrai puikus rėmelis 4u.gif (ir kad po lapeliu - ne vienspalvis fonas, o motyvas iš rėmelio - man labai labai gražu)
Atsakyti
user posted image

g.gif

Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2013 03 01, 01:32)
Tikrai puikus rėmelis  4u.gif  (ir kad po lapeliu - ne vienspalvis fonas, o motyvas iš rėmelio - man labai labai gražu)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 19:01)
Mes irgi norim daugiau suzinot... 4u.gif

Tiek akrilininis, tiek dispersinis turi LOJ. Jeigu dirbama su lakais pagal reikalavimus, tai nėra ko nerimauti. Be to reikia žiūrėti, kad lake būtų kuo mažesnis LOJ kiekis 4u.gif

QUOTE(vytautepie @ 2013 03 01, 00:08)

Daili raktinė, atrodo, kad aguonos iškilios 4u.gif
Atsakyti
As lakuoju su eko kazkokiu lenkisku siuo metu. Tipo darzeliams tinka, tikiuosi geras jis, tik kad labai skystas.Parasyta paruostame vartoti LOJ max didziausias kiekis 50g/l. Pasiziurekit kas kaip pas jus? smile.gif
Papildyta:
Sielonese - aciu uz Totoro 4u.gif

vytautepie - daili, tik kabliukai man per gelsvi.
Atsakyti
vytautepie graži gavosi raktinė, tvarkinga thumbup.gif
Atsakyti
Sielonese, Dziuga+, C ataner - ACIU 4u.gif
Aguonos neiskilios, patingejau blush2.gif
Kabliukai ir man per geltoni... bet jau tokie tegul ir lieka. Jie platsmasiniai, tai net ir nudažius, dedant raktus nutrupetu dazai, tada dar baisiau butu ...

Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 03 01, 17:33)
As lakuoju su eko kazkokiu lenkisku siuo metu. Tipo darzeliams tinka, tikiuosi geras jis, tik kad labai skystas.Parasyta paruostame vartoti LOJ max didziausias kiekis 50g/l. Pasiziurekit kas kaip pas jus? smile.gif
Papildyta:
Sielonese - aciu uz Totoro  4u.gif

vytautepie - daili, tik kabliukai man per gelsvi.

Pas mane LOJ max 20g/l , lakuoju su "Aitvaru" saunoms skirtas lakas...
Atsakyti
Naujai gimusi kabykla su jau matyta raktine. Komplektas.

user posted image
Atsakyti
Mano lake tu LOJ is vis nera, arba nenurodyta, kad yra... Nzn, kaip cia yra is tikruju, naudoju ta cekiska su zaliu dangteliu...
vytautiepie, grazus komplektukas gavosi... 4u.gif
Nieko naujo neparodysiu... Mazieji princai pas mane karaliauja... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Rėmelis

user posted image

user posted image

Komplimentai Džiugos arbatinei-sausaininei thumbup.gif , AnAngel rašytojos rėmeliui, Sobieskos dėžutei su mergaičiuke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti