Ačiū, kas garsiai pasisakėt apie mano dėžutę su mergaite
ir man nekalbadienis...bet baliončikus palieku
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 28, 19:16)
c_ataner, pasigedau tavo darbų, tikiuosi greit pamatysiu
Biskuti nukrypau i modelina manau greitai pasirodysiu su dezute dekoruota pagaliau sau, tik nerandu spyneles tinkamos. Labai malonu, kad nelieku nepastebeta
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 10:54)
Užsakymas: Dovana rašytojai gimtadienio proga.
Tikrai puikus rėmelis (ir kad po lapeliu - ne vienspalvis fonas, o motyvas iš rėmelio - man labai labai gražu)
QUOTE(NeLina @ 2013 03 01, 01:32)
Tikrai puikus rėmelis (ir kad po lapeliu - ne vienspalvis fonas, o motyvas iš rėmelio - man labai labai gražu)
Aciu
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 19:01)
Mes irgi norim daugiau suzinot...
Tiek akrilininis, tiek dispersinis turi LOJ. Jeigu dirbama su lakais pagal reikalavimus, tai nėra ko nerimauti. Be to reikia žiūrėti, kad lake būtų kuo mažesnis LOJ kiekis
QUOTE(vytautepie @ 2013 03 01, 00:08)
Daili raktinė, atrodo, kad aguonos iškilios
As lakuoju su eko kazkokiu lenkisku siuo metu. Tipo darzeliams tinka, tikiuosi geras jis, tik kad labai skystas.Parasyta paruostame vartoti LOJ max didziausias kiekis 50g/l. Pasiziurekit kas kaip pas jus?
Papildyta:
Sielonese - aciu uz Totoro
vytautepie - daili, tik kabliukai man per gelsvi.
Papildyta:
vytautepie graži gavosi raktinė, tvarkinga
Sielonese, Dziuga+, C ataner - ACIU
Aguonos neiskilios, patingejau
Kabliukai ir man per geltoni... bet jau tokie tegul ir lieka. Jie platsmasiniai, tai net ir nudažius, dedant raktus nutrupetu dazai, tada dar baisiau butu ...
Papildyta:
Pas mane LOJ max 20g/l , lakuoju su "Aitvaru" saunoms skirtas lakas...
Aguonos neiskilios, patingejau
Kabliukai ir man per geltoni... bet jau tokie tegul ir lieka. Jie platsmasiniai, tai net ir nudažius, dedant raktus nutrupetu dazai, tada dar baisiau butu ...
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 03 01, 17:33)
As lakuoju su eko kazkokiu lenkisku siuo metu. Tipo darzeliams tinka, tikiuosi geras jis, tik kad labai skystas.Parasyta paruostame vartoti LOJ max didziausias kiekis 50g/l. Pasiziurekit kas kaip pas jus?
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane LOJ max 20g/l , lakuoju su "Aitvaru" saunoms skirtas lakas...
Rėmelis
Komplimentai Džiugos arbatinei-sausaininei , AnAngel rašytojos rėmeliui, Sobieskos dėžutei su mergaičiuke
Komplimentai Džiugos arbatinei-sausaininei , AnAngel rašytojos rėmeliui, Sobieskos dėžutei su mergaičiuke