Kazkokie man nekalbadieniai pastaruoju metu, bet negaliu nepagirti AnAngel remelio rasytojai. SUPERINIS!!!
Taip pat Sobieskos dezute su mergaiciuke nerealiai grazi
Ir gintan orchidejos liuks
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 28, 13:41)
Aciu Klijuoju lygintuvu
agnelaM, c_ataner ACIU
AnAngel - remelis superinis, 10 balu.
Sielonese - as kai laukiausi treciosios labai bijojau kad nepakenktu bet viskas ok.
Sielonese - as kai laukiausi treciosios labai bijojau kad nepakenktu bet viskas ok.
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 28, 16:16)
AnAngel - remelis superinis, 10 balu.
Aciu
AnAngel rėmelis labai gražus
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 02 28, 17:15)
AnAngel rėmelis labai gražus
Aciu
Aciu visoms uz tiek daug maloniu komentaru!
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 13:46)
Sausai?
Nes man, jei lygiai uzklijuot, tai tik sausuoju budu gaunas, bet yra bet...paskui, kad ir stengiuos, ale vistiek sugebu per daug kurioj nors vietoj kliju klioktelt, o stai tada ir vel nuo rauksliu nepabegu... o gal dar ka ir darau netaip, zodziu, susipainiojau...
QUOTE(agnelaM @ 2013 02 28, 17:35)
Sausai?
Nes man, jei lygiai uzklijuot, tai tik sausuoju budu gaunas, bet yra bet...paskui, kad ir stengiuos, ale vistiek sugebu per daug kurioj nors vietoj kliju klioktelt, o stai tada ir vel nuo rauksliu nepabegu... o gal dar ka ir darau netaip, zodziu, susipainiojau...
Niu taip sausai, truputis su garais, vel sausai...
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 28, 23:15)
Niu taip sausai, truputis su garais, vel sausai...
Aaaa , o as savo vestuviu metriku remeli dariau "slapiu-kliju" budu, be lygintuvo , ojej, tai paskui daug grazaus laiko turejau lakas+šlifavimas, lakas+šlifavimas, .....
Rauksles isnaikinau... bet ir to remelio "nepamilau"
Paskaitinėjau prieš tai buvusią "Pagyrų puodo" temą, tiksliau temos pabaigą ir likau sužavėta Džiugos "Totoro" dėžute kaip man gražu pačios tapytas darbas. Taip norisi temoje matyti naujų, originalių darbų, nes daugelis atrodo taip matyta.
Džiuga tau
Whatever?, parašyk man až, pakonsultuosiu dėl lakų
c_ataner, pasigedau tavo darbų, tikiuosi greit pamatysiu
Paskutiniai darbai labai dailūs
Džiuga tau
c_ataner, pasigedau tavo darbų, tikiuosi greit pamatysiu
Paskutiniai darbai labai dailūs
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 28, 20:16)
Mes irgi norim daugiau suzinot...