Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2013 02 27, 16:16)
Labai smagu rodytis, kai autorės sutikimas panaudoti paveiksliuką gautas smile.gif

Fainai 4u.gif vos vos drugelis per stambus. Nors ...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 12:31)
Pasigedau  biggrin.gif jei yra kitaip, tada valio. Sveikatos  4u.gif

Aišku smile.gif Papasakok, ką naudoji profesianalam apšvietimui fotografuoti. Patiko paskutinių tavo nuotraukų apšvietimas 4u.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 12:37)
Ojej! Kas atsitiko? verysad.gif

Apsinuodijau lakiaisiais organiniais junginiais.

Labai graži Sobiesko dėžutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 27 vasario 2013 - 15:49
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 14:39)
Tai faktas, kad reikia ant graziu rieviu tepti, kad ju grazuma paryskinti  4u.gif Ant lygaus pavirsiaus nebus tokio efekto verysad.gif

Nu tai aciu D su logika dar neprasilenkiau thumbup.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 15:32)

laugh.gif  prajuokinot..

...o norejau tai pagirt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar kart 4u.gif uz visas jusu grozybes wub.gif

Labai smagu rodytis, kai autorės sutikimas panaudoti paveiksliuką gautas smile.gif

Niu labai grazu, taip svelniai graudulinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 16:41)
Fainai  4u.gif vos vos drugelis per stambus. Nors ...

Drugelį specialiai dėjau didesnį, kad pirštukai atidarant dėžutę turėtų už ko užsikabint smile.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 16:49)
Labai graži Sobiesko dėžutė.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 17:49)

Apsinuodijau lakiaisiais organiniais junginiais.

Skamba baisiai... O cia per kvepavimo takus, ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Kažkuriai nepatiko krikštadėžė su batukais, tai va butent su batukais ir norejo, net nuorodą atsiuntė, kokios nori biggrin.gif ir jei žmogui tai gražu ir patinka, tai vualia smile.gif , nebandau atkalbinėti ir piršti savo nuomonę, nes renkasi užsakovas.
Arbatinė labai daili wub.gif
O dabar apie mūsų naudojamus lakus, tai jie visi yra lakūs ir pavojingi sveikatai.Aš kai ką lakuoju, tai deduosi medicinine kaukę, dėl šventos ramybės.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2013 02 27, 18:19)
Kažkuriai nepatiko krikštadėžė su batukais, tai va butent su batukais ir norejo, net nuorodą atsiuntė, kokios nori biggrin.gif ir jei žmogui tai gražu ir patinka, tai vualia smile.gif , nebandau atkalbinėti ir piršti savo nuomonę, nes renkasi užsakovas.
Arbatinė labai daili wub.gif
O dabar apie mūsų naudojamus lakus, tai jie visi yra lakūs ir pavojingi sveikatai.Aš kai ką lakuoju, tai deduosi medicinine kaukę, dėl šventos ramybės.

Matyt cia as busiu didziausia batuku priesininke lotuliukas.gif Jus teisi reikasi uzsakovas, matyt man pasisieke ir nei vienas nepageidavo krikstadezes su batukais, o jeigu toks pasitaikytu tai net nezinau ka daryciau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
sobieska labai graži dėžutė 4u.gif Ir drugelis, mano nuomone, tinka idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2013 02 27, 16:19)

Vakar kalbėjau su toksikologu, tai jis sakė, kad tokios kaukės bevertės, tas pats jei pasidėdumete šalia ir lakuotumėte. Reikia naudoti specialią dažytojo kaukę. Beje LOJ yra grunte, emalėja.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 08:10)
Dekoju.
O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos smile.gif

Grazuole krikstadeze wub.gif , o motyvas ir man labai labai, dariau nesenai remeli su sita servetele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 12:36)

Šiuo metu daugiau lakstau po gydytojus, nei dekoruoju. Gydausi sveikatos sutrikimus, kuriuos sukėlė dekupažo priemonės.

Na labai liudna,kad zmogus ,turintis auksines rankas,turi atsisakyti ar bent jau apriboti savo megstamo darbo....
Atsakyti

QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 12:36)
Sveikos, merginos  smile.gif

senai lankiausi pagyrų puode, laiko vis nebuvo, užbėgtavau tik į savo temą trumpam. Daug labai gražių darbų ir tikrai kiekvienam skoniui ir stiliui, yra kus akis paganyti. Tad visoms 4u.gif 
Šiuo metu daugiau lakstau po gydytojus, nei dekoruoju. Gydausi sveikatos sutrikimus, kuriuos sukėlė dekupažo priemonės.
Kodėl taip nusprendei  smile.gif

Vaje,sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kaip to isvengti? unsure.gif Nejucia apie vaikus pagalvojau....

Labai labai wub.gif
Atsakyti