Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 12:10)
Arbatinė - sausaininė  ax.gif

Grazu.... smile.gif
Uzsimaniau ir as arbatine beiciuota padaryt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 11:34)
Grazu.... smile.gif
Uzsimaniau ir as arbatine beiciuota padaryt...  ax.gif

As ir ant sios mastau nerinuka det, nu nzn neapsisprendziu... dar palakuosiu karteli ir matine labiau bus.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 12:35)
As ir ant sios mastau nerinuka det, nu nzn neapsisprendziu... dar palakuosiu karteli ir matine labiau bus.

Nea nedek... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

senai lankiausi pagyrų puode, laiko vis nebuvo, užbėgtavau tik į savo temą trumpam. Daug labai gražių darbų ir tikrai kiekvienam skoniui ir stiliui, yra kus akis paganyti. Tad visoms 4u.gif

QUOTE(Mmarisha @ 2013 02 26, 17:55)
Pasigedau Sielonieses darbu?o gal kazka praleidau? g.gif

Šiuo metu daugiau lakstau po gydytojus, nei dekoruoju. Gydausi sveikatos sutrikimus, kuriuos sukėlė dekupažo priemonės.

QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 26, 19:07)
Manau, kad zmogus nusprende nebesirodyti cia  mellow.gif

Kodėl taip nusprendei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 12:36)

Kodėl taip nusprendei  smile.gif

Pasigedau biggrin.gif jei yra kitaip, tada valio. Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 18:05)

O man grazu tie neriniai wub.gif , svelnumo priduoda ... Bet cia kiekvienai pagal "skoni"
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 02 27, 13:36)

Šiuo metu daugiau lakstau po gydytojus, nei dekoruoju. Gydausi sveikatos sutrikimus, kuriuos sukėlė dekupažo priemonės.

Ojej! Kas atsitiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 09:10)

O krikstadeze per paprasta?

Man ir labai labai wub.gif ...nepagyriau, nes paskaiciau, kad laisva, tai sakau paskui dar pirkt liepsit, o pinigu nera... lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 27, 11:34)
Grazu.... smile.gif
Uzsimaniau ir as arbatine beiciuota padaryt...  ax.gif

drinks_cheers.gif

tik as toki viena nemoksiska klausima turiu ax.gif ar darant dezute su beicu, ji turi but is saves grazi ta mediena (nu su visokiais krivingiais)...ar galima tept ir ant tu visiskai lygiu, suprantu, kad galima, bet ar rezultatas buna to vertas paskui? g.gif tikriausiai nelabai verta pirkt beico tam, kad tepliot ji ant lygiaus pavirsiaus?
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2013 02 27, 15:30)

tik as toki viena nemoksiska klausima turiu ax.gif  ar darant dezute su beicu, ji turi but is saves grazi ta mediena (nu su visokiais krivingiais)...ar galima tept ir ant tu visiskai lygiu, suprantu, kad galima, bet ar rezultatas buna to vertas paskui? g.gif  tikriausiai nelabai verta pirkt beico tam, kad tepliot ji ant lygiaus pavirsiaus?

Tai faktas, kad reikia ant graziu rieviu tepti, kad ju grazuma paryskinti 4u.gif Ant lygaus pavirsiaus nebus tokio efekto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 02 27, 08:10)
Dekoju.
O krikstadeze per paprasta? Man tos fejytes tokios grazios, visa fona perpiesiau su lapeliukais. Taikiau tiems, kam nepatinka angelai ir visokie batukai. Kadangi tai laisva deze, todel man idomi nuomone kiekvienos smile.gif

Veliau artbatine dar ikelsiu, reik foto sutvarkyt.  ax.gif

Aš nesakiau, kad per prasta ar paprasta 4u.gif Tiesiog man į akį nekrito tiek, kad aiktelti blush2.gif
Švelni, rami...tikrai atsiras, kas nupirks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 27 vasario 2013 - 13:42
Kiek iskart komentaru biggrin.gif biggrin.gif Man sie paskutiniai mano darbai vienodame lygmeny, todel ir idomu pasidare, gerai kad viskas patinka. O aikcioti ir nereikia smile.gif Kas nori sedevru, tas tokios stilistikos is vis neuzsakineja, o man smagu laisva valia padaryti kazka tokio rolleyes.gif is vis jau kaip smagu savo norus daryt, o ne vien uzsakymus. Pradejau darbuotis, tad turbut uzsakymai greitu metu eis i sona... cool.gif

Nors cia man tie serveteliu motyvai super duper, todel stengiuos juos ir isryskinti labiausiai, nebesinori savu menu dar apkrauti aplinkui tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(agnelaM @ 2013 02 27, 14:30)
Man ir labai labai wub.gif ...nepagyriau, nes paskaiciau, kad laisva, tai sakau paskui dar pirkt liepsit, o pinigu nera... lotuliukas.gif  4u.gif
Papildyta:

laugh.gif prajuokinot..

Aciu dar syk visoms 4u.gif

Atsakyti
Labai smagu rodytis, kai autorės sutikimas panaudoti paveiksliuką gautas smile.gif

user posted image
Atsakyti