Sena tema čia...
Keli darbai iš praeitos temos:
L.M.A - nepagyriau, tobulai suderinta dezute
Zyluciu motyvas superinis, tik ornamentika man nelabai... man kartais taip norisi tos ornamentikos, bet neiseina suderinti tobulai, tad ir beveik nededu
Popiet ikelsiu dezute, tik dar reikia fona sumastyti, norisi graziu foto
Zyluciu motyvas superinis, tik ornamentika man nelabai... man kartais taip norisi tos ornamentikos, bet neiseina suderinti tobulai, tad ir beveik nededu
Popiet ikelsiu dezute, tik dar reikia fona sumastyti, norisi graziu foto
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 20, 13:42)
Na, pagasdinsiu visas su savo remeliais
Labai norejau padaryti savo vaikams juos ... ir ...
Zodziu labiausiai "susimoviau" su užrasais... ar dar galima ka nors pataisyti, kaip manot?
Spėju, daugiausia kritikos sulauksiu is RĖMĖLIŲ KARALIENĖ (čia geraja prasme) - AnAngel
Labai norejau padaryti savo vaikams juos ... ir ...
Zodziu labiausiai "susimoviau" su užrasais... ar dar galima ka nors pataisyti, kaip manot?
Spėju, daugiausia kritikos sulauksiu is RĖMĖLIŲ KARALIENĖ (čia geraja prasme) - AnAngel
Tai tuos užrašus gi galima uždažyti ir padaryti per naują Dekupažas tuo ir faina, kad sugadinti neįmanoma, nebent pataisyti
QUOTE(VasareV @ 2013 02 20, 20:18)
Tai tuos užrašus gi galima uždažyti ir padaryti per naują Dekupažas tuo ir faina, kad sugadinti neįmanoma, nebent pataisyti
Bet, velnias neturiu kalkes, kad galeciau graziai perketi uzrasa ... O gal galima atspausdinus ant paprasto popieriaus, iskirpus, ... ? Kaip manot? Ar bandete ...
Sveikos, An Angel ačiū už komentarą, viską po pora kartų perskaičiau, imuosi darbo ir pasirodysiu su rezultatu.
Dar kartelį ačiū Jums visoms už pagalbą.
Dar kartelį ačiū Jums visoms už pagalbą.
Papuošalinė
sveikos mergaites, reik jusu pagalbos
gal kuri turite stai tokia servetele, labai buciau dekinga
gal kuri turite stai tokia servetele, labai buciau dekinga
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 20, 14:11)
Bet, velnias neturiu kalkes, kad galeciau graziai perketi uzrasa ... O gal galima atspausdinus ant paprasto popieriaus, iskirpus, ... ? Kaip manot? Ar bandete ...
Aš spausdinu ant servėtėlės Tikrai geras būdas
QUOTE(VasareV @ 2013 02 20, 23:09)
Aš spausdinu ant servėtėlės Tikrai geras būdas
Man atrodo, kad tai misija neimanoma, kaip neuzstringa spausdintuvas, nuo tos plonos serveteles, tikriausiai kol nepamatysiu "gyvai", neisdrisiu pabandyti pati ...
Papildyta:
Dziuga - grazu, grazu, grazu
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 20, 17:05)
Man atrodo, kad tai misija neimanoma, kaip neuzstringa spausdintuvas, nuo tos plonos serveteles, tikriausiai kol nepamatysiu "gyvai", neisdrisiu pabandyti pati ...
Papildyta:
Papildyta:
Baltą 1 sluoksnį servėtėlės su lipnia juostele priklijuoju prie popieriaus ir spausdinu. Kolkas sėkmingai.
QUOTE(VasareV @ 2013 02 20, 23:40)
Baltą 1 sluoksnį servėtėlės su lipnia juostele priklijuoju prie popieriaus ir spausdinu. Kolkas sėkmingai.
na, itikinai... reiks pabandyti
aciukas