Įkraunama...
Įkraunama...

Kalių gimdymas

QUOTE(domante4 @ 2014 12 10, 15:41)
sveikos  4u.gif
Tema perskaiciau nuo pradzios,bet gal dar kazka patarsite IS savo patirties ,kai kalyte tampa nevalgi  g.gif 26 nestumo dienele,bet kelios dienos kaip apetitas mazeja,snd ne kasnio... verysad.gif Pradejau duot RC sterteri,bandau is rankos ir jautiena ir varskyte,viska bandau duoti,kad tik nebutu alkana  ax.gif Nutri plus gel VIT kasdien gauna,bet juk turi ir valgyti.. verysad.gif
ACIU 4u.gif

Manau tai naturalu, ir mano visos kales taip elgiasi, vaikstau is paskos ir po kasniuka to ka labai megsta, paskui praeina ir eda normaliai.
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 12 10, 14:41)
sveikos  4u.gif
Tema perskaiciau nuo pradzios,bet gal dar kazka patarsite IS savo patirties ,kai kalyte tampa nevalgi  g.gif 26 nestumo dienele,bet kelios dienos kaip apetitas mazeja,snd ne kasnio... verysad.gif Pradejau duot RC sterteri,bandau is rankos ir jautiena ir varskyte,viska bandau duoti,kad tik nebutu alkana  ax.gif Nutri plus gel VIT kasdien gauna,bet juk turi ir valgyti.. verysad.gif
ACIU 4u.gif

O taip, mano rotveilerė taip pat beveik nustojo ėsti, kai, atrodo, turėtų pradėti maitintis už du. verysad.gif Man daug žilų plaukų atsirado... Irgi visokius indėnų šokius aplink šokau, kad nors ką nors suėstų. biggrin.gif Nepaisant visko, gimė sveiki ir ne itin maži 8 šuniukai. thumbup.gif Kalė taip pat per daug nesuvargo. Po gimdymo apetitas grįžo.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 10, 21:03)

Aciu visoms 4u.gif Vadinas ir man teks indenu sokius sokti biggrin.gif Sokciau bet ka,kad tik viskas gerai butu smile.gif
O toks nevalgymas iki pat gimdymo tesiasi? Snd jautienos pora simtu gramu,kefyro saukstas,kiausinio trynys ir sauso gal saukstas.. toks asortimentas.. bet pati zvali,zaisti nori
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 12 11, 01:32)
Aciu visoms  4u.gif Vadinas ir man teks indenu sokius sokti  biggrin.gif Sokciau bet ka,kad tik viskas gerai butu  smile.gif
O toks nevalgymas iki pat gimdymo tesiasi? Snd jautienos pora simtu gramu,kefyro saukstas,kiausinio trynys ir sauso gal saukstas.. toks asortimentas.. bet pati zvali,zaisti nori

Pas mane ne toks "issidirbinejimas" tesiasi 7-10d. o paskui jau merginos pavaro. Nezinau ar as teisi, bet as galvoju , kad cia tam tikra organizmo intoksikacija, jul moterys irgi vemia ir nezino ko nori, pasigamina ir nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 12 11, 10:41)
Pas mane ne toks "issidirbinejimas" tesiasi 7-10d. o paskui jau merginos pavaro. Nezinau ar as teisi, bet as galvoju , kad cia tam tikra organizmo intoksikacija, jul moterys irgi vemia ir nezino ko nori, pasigamina ir nevalgo biggrin.gif

belieka skaiciuot dienas biggrin.gif
o gal reiketu kalcio paduoti..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 12 10, 13:41)
sveikos  4u.gif
ACIU 4u.gif

Maniske visa nestuma pati nieko neede.Nepadejo nei indenu sokiai nei dainos.Neradau jokio produkto,kuris princesei patiktu.Teko 2 menesius koncervus i gerkle kist.

Gal kas dar yra susidures su tokia kaprizinga nestuke?Ka daryt tokiu atveju?

Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 20, 13:42)
daviau dar prieš kergiant po 2 tabletes 800mg iki pat gimdymo kasdien, nes RR linkę vesti šuniukus su dermoidiniais sinusais (veislės liga). Nežinau ar sutapimas ar tikrai padėjo, vadoje nėra DS  smile.gif

Zmogui paros norma yra 1 tablete,o suniukui 2tabletes ne per daug?Maniske sveria 3kg,tai as tik ketvertuka duodu
Atsakyti
Mano maždaug nuo pusės nėštumo iki gimdymo neėdė. Tikdavo tik žalia mėsa, ir tai ne visada. Išbandžiau taip pat viską. Net ryžių košės su kažkokia mėsa išviriau- pora maitinimų lyg ir ėdė, paskui- nė į burną. Sausiako net pauostyt neidavo...
Tai vienintelė kalė taip. Kitos apetitu nesiskųsdavo, nebeėsdavo tik kokia para iki gimdymo, tai būdavo aišku, kad jau tuoj...
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2014 12 11, 13:57)
Maniske visa nestuma pati nieko neede.Nepadejo nei indenu sokiai nei dainos.Neradau jokio produkto,kuris princesei patiktu.Teko 2 menesius koncervus i gerkle kist. 

Gal kas dar yra susidures su tokia kaprizinga nestuke?Ka daryt tokiu atveju?

Papildyta:

Zmogui paros norma yra 1 tablete,o suniukui 2tabletes ne per daug?Maniske sveria 3kg,tai as tik ketvertuka duodu

tikrai,kad kaprizinga doh.gif bet be koncervu dar kazak duodavot? gal vitaminu,skanuku ar pan? gal kokiu papildu reikia nupirkti blush2.gif g.gif
cia apie ka kalba del tabletes? folio rugstis? as neduodu unsure.gif ar reiketu dabar pradet duoti ir kiek?aciu 4u.gif

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 11, 16:24)
Mano maždaug nuo pusės nėštumo iki gimdymo neėdė. Tikdavo tik žalia mėsa, ir tai ne visada. Išbandžiau taip pat viską. Net ryžių košės su kažkokia mėsa išviriau- pora maitinimų lyg ir ėdė, paskui- nė į burną. Sausiako net pauostyt neidavo...
Tai vienintelė kalė taip. Kitos apetitu nesiskųsdavo, nebeėsdavo tik kokia para iki gimdymo, tai būdavo aišku, kad jau tuoj...

iki gimdymo doh.gif galvojau greiciau apetitas gris doh.gif o tai ka duodavot? pasidalinkit,bandysiu ir as.... ax.gif bijau,kad nenusilptu...aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nu ir pas mane namuos nestuke gyvena (berno zenenhunde) nuo pirmo kergimo skaiciuojant siandien 56 diena, jau ruosiames, nerimaujam. Nors maniske visai rami tuo klausimu, demesio reikalauja, aktyviste palyginus koki pilva paskui save taso... Darem echoskopija 4sav nestumo, nerado daug pupuliu 2-3, bet as tuo klausimu kazkaip nusitekus, kad bus daugiau,nu nes stooora... Turejom su valgymu problemu pirma menesi, su saukstais laksciau ir nervinaus, bet kazkaip dabar lyg viskas gerai, valgo normaliai palyginus, o ir sik** kaip karve. biggrin.gif

Nuo 4 sav nestumo pradejau duoti Caninos vitaminus Canilete. Kaip pamenu is teorijos geriau butu nutraukti iki gimdymo likus savaitei juos, del kalcio kiekio?? Bijau prisaukt ankstyva gimdyma...
Ir dar klausimas el. termometra isigyti galim paprasta zmoniu vaistinej ar sunim kazkoki vet vaistinese spec yra??

Atsiprasau uz kvailus klausimus bet... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2014 12 16, 15:53)

Kaip jums sekasi? Gal jau turite suniuku?
As termometra nusipirkau eurovaistineje.manau skirtumo nera koki pirkti...
Nevalgymas kalytes baigesi po savaites.dabar daugiau valgo,bet dar ne tiek ,kaip pries nestuma.
mums jau 41 dienele. Pilvukas dar nedidelis,pati tapo lėtesnė bet zaisminga smile.gif
gaila,kad mazai uzsukanciu i sia tema...
Atsakyti
Taip jau turime mažiukų namuose, gimė vaikai per Kūčias biggrin.gif Sakiau tik ne tada, tik ne tada, bet va kaip tyčia... 4 mergaitės ir 2 pacanai. Visi gražūs, stiprūs, gyvibingi, didelių svorių wub.gif Labai jais džiaugiuosi, visi toki panašūs, bet ir labai skirtingi.

Keletas vaikų nuotraukų 1 dienos amžiaus:

[attachmentid=233662]
[attachmentid=233663]
[attachmentid=233664]

Tėveliai:
[attachmentid=233665]
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2014 12 27, 14:47)

Pas jus Kaledinis stebuklas thumbup.gif wub.gif
aukit sveiki ir stiprus 4u.gif o mums dar viskas priesaky...
Atsakyti